Yürek Sızım

Insanin ustesinden gelemeyecegi sey yokmus.bende ikici kizima hamileyken anladim.iki sene once yazin şu herkesin kullandigi yanan jeller var.bir misaforlikte onun patlamasiyla vucudmun gogus b9lgesinden yizume ve kollarima varana kadar yandim.tedavi gorurken o zaman korunmadigimdan hamile olabilirim duauncesiyle test yaptirdim.sonuc pozitifti.bende ogrendigimde cok agladim.halbuki istiyorduk korunmuyordum.ama allah affetsin zamanlama cok kotuydu.zaten canim cok yaniyordu birde uatune hamolelik beni cok yipratti.cildi yenileyici ilaclar kullanamadim.haliyle izlerim kaldi.sonra kizim dogdu.logusaligim cok kotu gecti.ama simdi kizim 1 yasinda.buyuk kizim 6 yasinda.ilkokula basladi.zor gunler gecirdik.ama uyiki varlar diyprum bende.bosuna dememisler cennet annelerin ayaklarinin altinda diye.sizde zor bir surec gecirmissiniz.ama bunlar hep imtihandi.sukurler olsun saglikli sihhatle atlattik hepsini

Ooooy ne güzel yazmışsınız o anki durumunuzdan dolayı öyle tepki vermişsinizdir takılmayın geçmişe şuan şükrediyorsunuz anlamışsınız bulmuşsunuz doğru yolu.Eşiniz de ne güzel demiş 'Madem yola çıkmış, hoş gelsin, sağlıkla gelsin' Neler duyduk bebeğini istemeyip o bebeğin sanki istenilmediğini hissedip daha anne karnındayken aniden düştükten sonra öldüğünü ve karşı tarafın suçluluğunu...
Rabbim çocuklarınızla size mutluluklar versin hep inşallah. Boşuna dememişler her bebek kendi rızkıyla gelir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…