• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürek burkan veda! Bugün idam günü…

7 sene ha asildim ha asilacagim diye beklemek ne kadar zor ya psikolojik siddet bu. ustelik oldurdugu bile supheli. bir yerde okumustum kadina zorla itirafi imzalattirdiklari soyleniyordu ne kadar dogru bilmiyorum. bu kadin her an idam edilebilir ve elimizden hicbir sey gelmiyor ne aci! cinayeti savunmak dogru degil evet fakat pedofili ve kadin tecavuzculerinin aldiklari her nefesin zarar oldugunu dusunuyorum. kendini korumaya calisan bu zavalli kadinin guzel yureginden korktuklari icin idam edecekler.

ikinci dünya savaşına girmememiz bile ne büyük bir kazançtı sen bilirmisin?
okuduğun kitap kadar konuş diyecem de azıcık zeka olsa onlar ne yaptı diye söylenmezdin.

aç 1940lara bak dünya ne haldeydi.
cumhuriyet döneminde açılan fabrikalara bak.
yapılanlara bak.

aç oku biraz.

hastane kapılarında şimdi sıra beklemiyoruz sanmakda sizin gibilere özel herhalde.

Sendeki zeka seviyeside ortada zaten. Sen once insanligi,saygiyi ogren. Hakaret etmeden konusamiyorsun.1940` da sadece Türkiye o halde degildi. Butun dünya ne hale geldi. Peki biz neden geri kaldik? Almanya savasi kaybetti,simdi dunya devi. Ya biz? Sen kapasiteni belli ettin. Sana yazacagim her cevap,kendime saygisizlik. `` azicik zekan olsa`` lafinla gösterdin seviyeni. Terbiyesiz insanlarla konusacak hicbir seyim olamaz.

Sendeki zeka seviyeside ortada zaten. Sen once insanligi,saygiyi ogren. Hakaret etmeden konusamiyorsun.1940` da sadece Türkiye o halde degildi. Butun dünya ne hale geldi. Peki biz neden geri kaldik? Almanya savasi kaybetti,simdi dunya devi. Ya biz? Sen kapasiteni belli ettin. Sana yazacagim her cevap,kendime saygisizlik. `` azicik zekan olsa`` lafinla gösterdin seviyeni. Terbiyesiz insanlarla konusacak hicbir seyim olamaz.

1940'lardan sonra Atatürkçülermi iktidardaydı gidip onlara sorsanıza bunları?
almanya dünya devi oldu siz ne hale getirdiniz bu ülkeyi diye sorsanıza?

kısaca cesaret edemiyorum diyemiyorsunuz riyakarsınız çünkü :)

1940'lardan sonra Atatürkçülermi iktidardaydı gidip onlara sorsanıza bunları?
almanya dünya devi oldu siz ne hale getirdiniz bu ülkeyi diye sorsanıza?

kısaca cesaret edemiyorum diyemiyorsunuz riyakarsınız çünkü :)
Riyakar olan sizsiniz :) atatürk doneminden sonra hangi Ataturkcuden hayir geldi ki ulkeye bundan sonra gelsin? Keske Atatürkü gercekten sevseniz,gercekten ilkelerini uygulasaniz. Kafaniza göre bir sekile sokmasaniz. Ama sizin tabirinizle `` sende o zeka olsa`` tayyibin kucagina dusmezdik ;)

Riyakar olan sizsiniz :) atatürk doneminden sonra hangi Ataturkcuden hayir geldi ki ulkeye bundan sonra gelsin? Keske Atatürkü gercekten sevseniz,gercekten ilkelerini uygulasaniz. Kafaniza göre bir sekile sokmasaniz. Ama sizin tabirinizle `` sende o zeka olsa`` tayyibin kucagina dusmezdik :KK66:

kendini g.t kılı olarak gören seçmene Atatürk ne yapsın, üstelik iktidarda olmayan kişilere sen ne yaptın demek de ayrı bir ironi herhalde :)

neler olmuş burda ya : )
sibelim seni ebise benzetmiştim,baktım daha evvel bdvde de demişler görmemiştim
sanırım ebis değilsin uı olmadığına göre.

Neden öyle olup neden öyle olmdığını anlamak için bol tarih okumak ve yorumlamak gerekir.

Kadın hiç haketmiyor bunu eğer tecavüzcüyü öldürmeyip kendini savunmasaydı bu seferde,
yine kadın suçlu olacak evlilik dışı ilişki yaşadı diye recm edilecekti.
nedir bu kadınlara yapılan eziyet haksızlık bitsin artık.

Ellerine sağlık iyi ki öldürmüş. Hayretler içindeyim ne yapması lazımmış o anda? Güya şeriat uygulanıyor, bu muymuş tecavüz suçlusunu öldürmenin cezası? Kısasa kısas nerde kaldı?

İşte şeriatla yönetilmeye çalışılan ülkelerde kadının düşürüldüğü durum.
O kadın tecavüze uğrasa idi yine öldürülecekti,kendini korudu,yine öldürülüyor.
Şimdi gelip bu şeriat değil diyeceksiniz,bende şeriatı gerçekten uygulayan bir tane örnek isteyeceğim ,siz yok diyeceksiniz.
Şeriat bu olmayabilir,ama bu hale getiriliyor işte.
Kadın bu kadar değersizleştiriliyor erkekler tarafından.

Back