elbette onlarda var.işte sadece yemek yememek değikl
ruhen de zina dan da gözü haram seylerden ve cinsellikten iftira dedikodudan korunmak
ben bu kısmının önemli olduğuna eminim...
yok benim evdeydikte. bu sefer aydos gölüne karşı piknik yapalım dedik.ne güzel demek piknik yaptınız
yahu iftar sofralarınızda istediğinizi yiyin. ister pastırma yiyin. hatta isterseniz bir kuzu çevirin. ama bunu biz bilmeyelim. etraf bilmesin. mesele bu. iftar da ziyafet vermiş yediğinin içtiğinin fotoğrafını çekip facebooka bilmem nereye koymuş. ne yediğini görmek zorunda değiliz insanların. o kadar zengin bir sofra ile oruç açamayanlar da var. bu yüzden eleştiriyoruz o zengin sofraları. gözümüze sokulduğu için.
yok benim evdeydikte. bu sefer aydos gölüne karşı piknik yapalım dedik.
gızzlaa gecesı yaptıkne güzel demek piknik yaptınız
evet belki veriyorsunuzdur fakirlere.
dalga falan geçmedim. algı sorunu yaşıyorsunuz.
fakirin halini anlıyorum diyen birinin (bu kişi sen olmak zorunda değilsin, her oruçlu atlıyor alınıyor.) iftarı pastırmayla açması arasında tutarsızlık görmüyor musun gerçekten? tamamen inancından bağımsız cevapla. çünkü ben öyle yapıyorum.
çok. bozulmamış henüz. çok güzel bir orman.ne güzel . aydos çok güzel :)
evet belki veriyorsunuzdur fakirlere.
dalga falan geçmedim. algı sorunu yaşıyorsunuz.
fakirin halini anlıyorum diyen birinin (bu kişi sen olmak zorunda değilsin, her oruçlu atlıyor alınıyor.) iftarı pastırmayla açması arasında tutarsızlık görmüyor musun gerçekten? tamamen inancından bağımsız cevapla. çünkü ben öyle yapıyorum.
yesss. güzeldi...gızzlaa gecesı yaptık
ben de onu diyorum kadesa, ne diyorsun, fakirler etle mi iftarını açıyor veya akşam yemeğini yiyor diye. ben de bunu diyorum işte. çok yanlış anlaşıldı. neyse.iftar pastırmayla açılır mı be ya kokulu kokulu,hurma dururken pastırma da kimmiş
gerçekten var mı böyle açanlar? fakirler gün boyu aç kalıp da akşam tıka basa yemiyor hele etmiş,pastırmaymış nerdeee?
üstelik ramazanın amacı bu değil ki,yani tokun açı anlaması değil temeli.
canım ben bu deidklerinin hiç briini yapmayan biriyim ama aklıma gelir pastırma yersem kötü olmam demek istedim sonuçta herkes aynı değil aynı kefeye koyulmak istemem şu adamlarla
Eki Görüntüle 1188509
canım ben görüyorum insanların nasıl akbabalar gbi marketleri lokantları oruç açmaya 1 saat kala doldurduğunu ben zaten onlardan nefret ediyorum..kıtlıktan çıkmışcasına alıyorlar bunların orucu benle bir değil
aysun kayacı gibi oldu
fakiri anlamak insanın merhametinde tamamen .. orucu durmadan bu yöne çekmek cahillik....
çok. bozulmamış henüz. çok güzel bir orman.
içtik içtikkahve de içtiniz mi
ben şurayı anlayamdım,oruç tutan biri niye pastırma yiyemez?
ben de onu diyorum kadesa, ne diyorsun, fakirler etle mi iftarını açıyor veya akşam yemeğini yiyor diye. ben de bunu diyorum işte. çok yanlış anlaşıldı. neyse.
bu arada bir yerde iftar açmaya kalkış önüne ne geliyor? hurma pastırma peynir falan. ben de diyorum ki fakirler yemeğinde oruç tutan insanların iftarda yedikelrini zaten yiyemiyor.
neyse ben gidiyorum buradan.
herkesin orucu alınganlıklarına vurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?