Oruç tutunca dışarıdaki garibanın karnımı doyacak?
Sorun o değil oruç tutup bu insanlara üzülmekle olmuyor arkadaşım,oruç tutup iftar çadırlarını( evde dolap doluyken ) doldurmaklada olmuyor,hallerinden çok anlıyorsanız elden geldiği kadar az Yada çok yardım durumunuza göre yardım edinki onlarında karnı doysun.
Yok öyle mübarek gün orucumu tuttum açın halinden anladım sevaba girdim düşünceleri,kendinizi kurtarmaya çalışmayın... sizin oruçsuz diye adlandırdığınız kişilerin yaptığı hayırın kaçta kaçını yaptınız merak ettim.. Nerde bedava ekmek var diye aranan insanların,birde hali vakti yerindeyken iftar cadırına gidip onca garibanın hakkını yiyen insanlar şimdi oruç tuttuğu için çokmu anlayışlı,duyarlı oluyorlar ?
Yazan ;oruçsuz
Merak etmeyin bende orucsuzum :)) o yorumu yazan da orucsuz ama oruclular deyip laf söylemeye calisana yazildi o yorum hemen lafi çekmeye calismayin... Madem oruçlu fakirden anlamak için oruç tutuyor mantigi güdüyor arkadaş bende dedim ki o zaman oruç tutmayan da fakirin halinden anlamak istemiyor ! Anlasildi umarim .. Kimsenin orucuna karidtigim yok ki bende oruç tutan biri değilim..