Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok fakirlik çok sıkıntı çektim zaten anlamak için oruç tutmama gerek yok.Fakirleri anlamak için oruç bile tutmayan orucsuzlara gelsin bu haber diyeyim bari bende o zaman !!
Fakirleri anlamak için oruç bile tutmayan orucsuzlara gelsin bu haber diyeyim bari bende o zaman !!
iftar çadırlarının kuruluş amacı sadece fakirler için değil,halk içindir
insanları bu günlerde beraber yanyana getirmektir amaç.
zaten o kadar masa oluyorki,fakir olan daha önceden gelse yer bulur,kimse niye geldin demez
yani herkese açık bi yer,bizzat belediyeler haber veriyor,fakirler için ayrı aşevi yokmu?
mutlaka onlarada yemek veriliyordur.
ne alaka. hristiyan ,deist başka din mensubu fakirleri anlamıyormu. ben anlamıyormuyum.Fakirleri anlamak için oruç bile tutmayan orucsuzlara gelsin bu haber diyeyim bari bende o zaman !!
Oruç tutunca dışarıdaki garibanın karnımı doyacak?
Sorun o değil oruç tutup bu insanlara üzülmekle olmuyor arkadaşım,oruç tutup iftar çadırlarını( evde dolap doluyken ) doldurmaklada olmuyor,hallerinden çok anlıyorsanız elden geldiği kadar az Yada çok yardım durumunuza göre yardım edinki onlarında karnı doysun.
Yok öyle mübarek gün orucumu tuttum açın halinden anladım sevaba girdim düşünceleri,kendinizi kurtarmaya çalışmayın... sizin oruçsuz diye adlandırdığınız kişilerin yaptığı hayırın kaçta kaçını yaptınız merak ettim.. Nerde bedava ekmek var diye aranan insanların,birde hali vakti yerindeyken iftar cadırına gidip onca garibanın hakkını yiyen insanlar şimdi oruç tuttuğu için çokmu anlayışlı,duyarlı oluyorlar ?
Yazan ;oruçsuz
Sorun o değil oruç tutup bu insanlara üzülmekle olmuyor arkadaşım,oruç tutup iftar çadırlarını( evde dolap doluyken ) doldurmaklada olmuyor,hallerinden çok anlıyorsanız elden geldiği kadar az Yada çok yardım durumunuza göre yardım edinki onlarında karnı doysun.
Yok öyle mübarek gün orucumu tuttum açın halinden anladım sevaba girdim düşünceleri,kendinizi kurtarmaya çalışmayın... sizin oruçsuz diye adlandırdığınız kişilerin yaptığı hayırın kaçta kaçını yaptınız merak ettim.. Nerde bedava ekmek var diye aranan insanların,birde hali vakti yerindeyken iftar cadırına gidip onca garibanın hakkını yiyen insanlar şimdi oruç tuttuğu için çokmu anlayışlı,duyarlı oluyorlar ?
Yazan ;oruçsuz
ama oruç tutan güzel yemek yiyemez diye birşey yok . diğerleri her dk yerken oruç tutanın hakkıda bence güzel bir sofra bazı eleştiriler gereksiz.
oruç tutmayanlar aaa nasıl götütüyor demiyorsam onlarda bana diyemez ki.
hem oruç fakirin halini anlamak değil direk .bunu daha çok tutmayanlar yorumluyor eleştirmek içibn
hep bu yöne çekiliyor
bedeni de zihnide kötü günahlardan da korumaktır en büyük önemi bu
yoksa hayvanı aç bırakmakta oruç tutturmak olurdu
buda biraz inanca saygısızlık oluyor
ama iftar çadırına gidenler evde yemeği olan godamanlar da rezil bence..
ne alaka. hristiyan ,deist başka din mensubu fakirleri anlamıyormu. ben anlamıyormuyum.
illa anlamak için açlığı yaşamammı gerekiyor.
ne kadar tahrik içeren bir mesaj atmışsınız öyle.
ama oruç tutan güzel yemek yiyemez diye birşey yok . diğerleri her dk yerken oruç tutanın hakkıda bence güzel bir sofra bazı eleştiriler gereksiz.
oruç tutmayanlar aaa nasıl götütüyor demiyorsam onlarda bana diyemez ki.
hem oruç fakirin halini anlamak değil direk .bunu daha çok tutmayanlar yorumluyor eleştirmek içibn
hep bu yöne çekiliyor
bedeni de zihnide kötü günahlardan da korumaktır en büyük önemi bu
yoksa hayvanı aç bırakmakta oruç tutturmak olurdu
buda biraz inanca saygısızlık oluyor
ama iftar çadırına gidenler evde yemeği olan godamanlar da rezil bence..
yok kokuyor bu sıcakta hele:9daha öncesi var ama oky..
şimdi biz pastırma yiyemezmiyiz
insan olmak yeterli anlamaya.orucu sadece fakiri anlamak diye çevirenler pek okumamış bence kuranı kerimi
kızlar, ben pastırmaya bayılıyorum![]()
Yok öyle mübarek gün orucumu tuttum açın halinden anladım sevaba girdim düşünceleri,kendinizi kurtarmaya çalışmayın... sizin oruçsuz diye adlandırdığınız kişilerin yaptığı hayırın kaçta kaçını yaptınız merak ettim.. Nerde bedava ekmek var diye aranan insanların,birde hali vakti yerindeyken iftar cadırına gidip onca garibanın hakkını yiyen insanlar şimdi oruç tuttuğu için çokmu anlayışlı,duyarlı oluyorlar?
Yazan ;oruçsuz
ne alaka. hristiyan ,deist başka din mensubu fakirleri anlamıyormu. ben anlamıyormuyum.
illa anlamak için açlığı yaşamammı gerekiyor.
ne kadar tahrik içeren bir mesaj atmışsınız öyle.
dediğin doğru ama bazıları hariç
mesela geçen de üsküdar sahilde bütün zengin gayet iyi durumlu ve oruç tutmayan şahıslar oturuyordu
bu hiç doğru değil bıraksınlar baskaları otursun bence bedavadan sömürüp sonra oruç tutanlarla dalga geçerler cahiller diye ..fakir insanlar utanır girmeye zaten
bu ara pek bi uyuşamıyoruz norveç.
ben oruç tutanlardan hep 'fakirin halini anlamak' duyduğum için oruç tutanların da bu açıyla baktığını düşünüyordum. bu bakış açısına bir eleştiri olarak da yorumumu yaptım. kimin ne niyetle ibadet yaptığını bilemem tabii ki...
fakirin açın halini anlıyoruz derken de her gün başka lokantada iftar açanların samimiyetsizliğini eleştirmek gibi bir hakkım yok mu sence?
sence samimi olabilir ama bence değil. samimiyetsiz çoğu şeylerden yalnızca biri. tutarsız.
ben oruç tutmazken fakirin açın halini anlıyorum diye bir sebep göstermiyorum ki. yiyorum da yiyorum. bahanem sebebim yok. o yüzden eleştirilecek bir tutumum yok. sadece yiyorum.![]()
oruçsuz kelimesi oruçlular sözüne tepki olarak yazıldığı için yanlış bulmadım
oruç tutana da saygı göstermek lazım bis bence ...
neden yemek fakiri anlamak değil ki sadece. bedeni de ruhu da ibadet yaaprak deidkodudan kötülükten korumak. bunu yapamayan zaten kabul olmaz
bunun sayfalarca açıklaması var
alındım açıkcası hiç homini gırtlak bir insan olup iftar sofrasında bayılmadım..