yüregimi kaybettim ,yüregim yerinde yok ki......:P

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.405
23.887
selammmmm bdv people naber
bir konuda ben acayımda az dertelşelim didim
benim derdim kimseyi sevememem uzun süredir aşık olamıyorum son ılıskımın uzerınden 3 yıla yakın gectı buyuk hayal kırıklıgı yasadım vs. bu kısma fazla gırmıyorum bu 3 yılda konustugum ınsanlar oldu ama ben bi türlü kimseyı sevemedım sevemıyorum bu hep mi boyle devam edecek ya

hayatta hicbisey kalıcı değil rahat olun karşınıza doğru insan çıkınca aşık olucaksinizdir inşallah :)

Kırık kalp sendromundan müzdaripsin. Sana günde 3 tablet, tok karnına flört öneriyorum. Bir süre böyle takıl sonra geçer

Kırık kalp sendromundan müzdaripsin. Sana günde 3 tablet, tok karnına flört öneriyorum. Bir süre böyle takıl sonra geçer
oooo deneyelım bunu bakalım

uzun tabi ama ask ansızın gelir planlanmış bisy olsa anlamı olmazdı.. eğer halâ eski sevgilinizi sevmiyorsaniz gün geldiğinde gonlunuzu başkasına pekâlâ verebilirsiniz...
yok sevmıyorum onu artık naparsa yapsın ben kendı yoluma bakmak istiyorum ama kımseler cıkmadı

Neyi düşünürseniz hayatiniza onu cekermissiniz. Eğer ciddi bi iliski istiyorsanız ve buna gerçekten hazirsaniz kafanizda bunu canlandirin mutlu bi ilişkide olduğunuzun resimlerini yaratin kafanizda. Çekim yasasini kullanin :) ise yariyor :) ciddiyim. Arastirin bunu. Bana birçok konuda isik ve umut oluyor bu siralar bu düşünce sekli :)

kerem bursin gıbı bırını hayal etsem olurmu

bırak hep öyle devam etsin, sevipde acıyan bir kalple yaşamaktansa , yalnız başına kucağında kedilerle ölüm daha iyidir

benimde durumum benzer ... bir kere kalp kırılınca tamiri zor .. allahtan ümit kesilmez .... bende kimseye aşık olamıyorum heves oluyor geçiyor herkes .. güvenim kalmadı .. hatta bu ülkeden kaçıp kurtulmak tek isteğim ...ne diyeyim inşş herşeyi unttuacak birileri çıkar herkes için ..

Sırf hayatımda biri olsun,boşlukta kalmayayım kafasından bin kat iyidir 3 yıldır yanlız olmak emin olun.
Karşınıza doğru insan muhakkak çıkar bir gün. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…