ama 3 sene cok uzun degıl mi?hayatta hicbisey kalıcı değil rahat olun karşınıza doğru insan çıkınca aşık olucaksinizdir inşallah :)
herkes oyle diyo ama bende artık sevmek sevılmek ıstıyorum be parkımTek derdin bu olsun bekarlık sultanlık tolincan
uzun tabi ama ask ansızın gelir planlanmış bisy olsa anlamı olmazdı.. eğer halâ eski sevgilinizi sevmiyorsaniz gün geldiğinde gonlunuzu başkasına pekâlâ verebilirsiniz...ama 3 sene cok uzun degıl mi?
oooo deneyelım bunu bakalımKırık kalp sendromundan müzdaripsin. Sana günde 3 tablet, tok karnına flört öneriyorum. Bir süre böyle takıl sonra geçer
yok sevmıyorum onu artık naparsa yapsın ben kendı yoluma bakmak istiyorum ama kımseler cıkmadıuzun tabi ama ask ansızın gelir planlanmış bisy olsa anlamı olmazdı.. eğer halâ eski sevgilinizi sevmiyorsaniz gün geldiğinde gonlunuzu başkasına pekâlâ verebilirsiniz...
Yahu seversin de sevdiğin gibi sevileceğin muallak şimdiki erkek neslinin fabrika ayarlarında ağır error var bak demedi deme :))))herkes oyle diyo ama bende artık sevmek sevılmek ıstıyorum be parkım
bardagın azcık dolu tarafından baksak nolar sankı belkı bana kalitelisi denk gelırYahu seversin de sevdiğin gibi sevileceğin muallak şimdiki erkek neslinin fabrika ayarlarında ağır error var bak demedi deme :))))
kerem bursin gıbı bırını hayal etsem olurmuNeyi düşünürseniz hayatiniza onu cekermissiniz. Eğer ciddi bi iliski istiyorsanız ve buna gerçekten hazirsaniz kafanizda bunu canlandirin mutlu bi ilişkide olduğunuzun resimlerini yaratin kafanizda. Çekim yasasini kullanin :) ise yariyor :) ciddiyim. Arastirin bunu. Bana birçok konuda isik ve umut oluyor bu siralar bu düşünce sekli :)
Gelsin inşaallah şekerim hani oldu da bulamadın aklına dediklerimi getir hemibardagın azcık dolu tarafından baksak nolar sankı belkı bana kalitelisi denk gelır
Neden olmasinkerem bursin gıbı bırını hayal etsem olurmu
temem yazdım bunları kenara conemGelsin inşaallah şekerim hani oldu da bulamadın aklına dediklerimi getir hemi
inşallahNeden olmasin
bazen bunu soyluyorum kendıme ama yaşıtlarım evlendi cocuk bıle yaptılarbırak hep öyle devam etsin, sevipde acıyan bir kalple yaşamaktansa , yalnız başına kucağında kedilerle ölüm daha iyidir