- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
saol kankı hemde mubarek gunlerdeAşk olsun da evliliğin acelesi yok. sana da hayırlı iş hayırlı kısmet dilerim. Gece gece kaptin duayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol kankı hemde mubarek gunlerdeAşk olsun da evliliğin acelesi yok. sana da hayırlı iş hayırlı kısmet dilerim. Gece gece kaptin duayı.
Sen nirden gördün sendeki göz kimsede yoktememmm gelırım inşallah senın şu yenı kedınıde severım hem
ben gorurum kankı sitede benden habersız kuş uçamaz mune kaçamazSen nirden gördün sendeki göz kimsede yok
şimdi bilgisayardayım toliş telefondan girdiğimde atarımmm:):)ben gorurum kankı sitede benden habersız kuş uçamaz mune kaçamaz
kanki varsa bi fotosunu atsana
inşallah nevossss işte olacak galıbaSeni oğluma alacağım biraz büyümesini bekle conem
Rabbim önce sana hayırlı iş versinAşk mutlaka olur merak etme
ayyy şu mubarek gunlerde allah duysun sesımızıAha al benden de o kadar anladım sonu yoook yalnızlığıın hergüüün çoğalacaaak
inşallah isteyen herkesın karsısına cıkarÇıkar elbet yani galiba yoksa yalnızlıktan ölüp gitcezz
İnşaallahinşallah nevossss işte olacak galıba
ayyy şu mubarek gunlerde allah duysun sesımızı
inşallah isteyen herkesın karsısına cıkar
selammmmm bdv people naber
bir konuda ben acayımda az dertelşelim didim
benim derdim kimseyi sevememem uzun süredir aşık olamıyorum son ılıskımın uzerınden 3 yıla yakın gectı buyuk hayal kırıklıgı yasadım vs. bu kısma fazla gırmıyorum bu 3 yılda konustugum ınsanlar oldu ama ben bi türlü kimseyı sevemedım sevemıyorum bu hep mi boyle devam edecek ya
gulmesene hain cathyyyyulenn bi ay bile geçmemiş üstünden hahahaha
benim de böyle olmuştu
gulmesene hain cathyyyy
yada gel beraber gulelım