yüregimi kaybettim ,yüregim yerinde yok ki......:P

Eminmisin tolinnn:KK48::KK48::KK48:
557eb9d156593415bcba9852.jpg
bak ya mustakbel kocısım hangı resmını bulup koymuslar o bıkere rol ıcabı taaammı:p:KK53::KK53:

benimde durumum benzer ... bir kere kalp kırılınca tamiri zor .. allahtan ümit kesilmez .... bende kimseye aşık olamıyorum heves oluyor geçiyor herkes .. güvenim kalmadı .. hatta bu ülkeden kaçıp kurtulmak tek isteğim ...ne diyeyim inşş herşeyi unttuacak birileri çıkar herkes için ..
oyyyy umarım şu mübarek gunlerde rabbım sesımızı duyarda hem gonlumuze hem gozumuze uygun cok hayırlı eşler nasıp eder bıze:KK19:

Sırf hayatımda biri olsun,boşlukta kalmayayım kafasından bin kat iyidir 3 yıldır yanlız olmak emin olun.
Karşınıza doğru insan muhakkak çıkar bir gün. Allah iyilerle karşılaştırsın.
amin insallah:KK50:

bak ya mustakbel kocısım hangı resmını bulup koymuslar o bıkere rol ıcabı taaammı:p:KK53::KK53:

oyyyy umarım şu mübarek gunlerde rabbım sesımızı duyarda hem gonlumuze hem gozumuze uygun cok hayırlı eşler nasıp eder bıze:KK19:

amin insallah:KK50:
inşş ama benim önceliğim aşkkk .. aşkk evliliği yapmak istiyorum ....:KK53::KK53::KK53:
aşkk tutku heyecann entirka :KK70::KK70::KK70:

baya üzülmüşsün belliki ondan oluyor bu durum birazda bu sevgi işi herkese karşıda sevgi duyamıyor insan :) ama illaki karşına aşık olacağın güveneceğin bir erkek çıkar herşeyi unutursun o zaman zamanını bekle kuzum vakitsiz kuş uçmaz :)

Ilişki yasamayacaksin bunlarla takılıp gececeksin ben onu anladım. :KK53: doğru kişi falan hikaye, flört en güzeli flört.
sevmeyınce olmuyo yaaa zorlama oluyo :KK53:

inşş ama benim önceliğim aşkkk .. aşkk evliliği yapmak istiyorum ....:KK53::KK53::KK53:
aşkk tutku heyecann entirka :KK70::KK70::KK70:
aynen sende bendensın:KK5:

baya üzülmüşsün belliki ondan oluyor bu durum birazda bu sevgi işi herkese karşıda sevgi duyamıyor insan :) ama illaki karşına aşık olacağın güveneceğin bir erkek çıkar herşeyi unutursun o zaman zamanını bekle kuzum vakitsiz kuş uçmaz :)
evet baya baya uzuldum ve kım gelırse gelsın hep şüpheyle yaklasıyorum amın insallah:KK19:

sevmeyınce olmuyo yaaa zorlama oluyo :KK53:

aynen sende bendensın:KK5:

evet baya baya uzuldum ve kım gelırse gelsın hep şüpheyle yaklasıyorum amın insallah:KK19:
Flört etmeden nasıl seviyorsun yahu, o zaten ilk aşama :KK45: anlıyorum ama ben seni, ben de birebir aynısını yaşadım. Cozuluyorsun zamanla. Kafanda başka bir sey mi var bu aralar halletmen gereken ?

Gel ben alırım seniiiii
hemen gelıyorum adres alayım:KK50:

Flört etmeden nasıl seviyorsun yahu, o zaten ilk aşama :KK45: anlıyorum ama ben seni, ben de birebir aynısını yaşadım. Cozuluyorsun zamanla. Kafanda başka bir sey mi var bu aralar halletmen gereken ?
evet iş arıyorum hala o sıkıntımda offf sıkıntılar bıtmez bende:KK17:

selammmmm bdv people naber:KK3::KK3:
bir konuda ben acayımda az dertelşelim didim:KK31:
benim derdim kimseyi sevememem uzun süredir aşık olamıyorum son ılıskımın uzerınden 3 yıla yakın gectı buyuk hayal kırıklıgı yasadım vs. bu kısma fazla gırmıyorum bu 3 yılda konustugum ınsanlar oldu ama ben bi türlü kimseyı sevemedım sevemıyorum bu hep mi boyle devam edecek ya:mad:

kesinlikle hayır
hep böyle devam etmez edemez :KK53:

benim 5 sene oldu. ondan önce de hiç olmamıştı.yani 3 yıl çok ta uzun bir süre değil. bak neler var:)
doğru erkek karşına çıkmamıştır. belki de durup durup turnayı gözünden vurursun:KK66: sevemicem diye bir şey yok yani ..

hemen gelıyorum adres alayım:KK50:

evet iş arıyorum hala o sıkıntımda offf sıkıntılar bıtmez bende:KK17:
Heh tam onu diyecektim ben de, iş aradığım dönem erkek sinege bile bakmadım. Senin tek sorunun o başka bir şey değil. Onu bir hallet yine seveceksin emin ol. Kafa mesgulken hoslanilmiyor bile.

kesinlikle hayır
hep böyle devam etmez edemez :KK53:
korkuyorum valla evde kalıcaz dıye:KK53::KK53:

benim 5 sene oldu. ondan önce de hiç olmamıştı.yani 3 yıl çok ta uzun bir süre değil. bak neler var:)
doğru erkek karşına çıkmamıştır. belki de durup durup turnayı gözünden vurursun:KK66: sevemicem diye bir şey yok yani ..
oyyyy cok uzun ya ınsallah hep beraber vururuz turnayı gozunden:KK19:

Heh tam onu diyecektim ben de, iş aradığım dönem erkek sinege bile bakmadım. Senin tek sorunun o başka bir şey değil. Onu bir hallet yine seveceksin emin ol. Kafa mesgulken hoslanilmiyor bile.
oooo senın iş durumun halloldu sıra sende never hadi bakalım seneye dugun yap gelelım:KK53:

korkuyorum valla evde kalıcaz dıye:KK53::KK53:

oyyyy cok uzun ya ınsallah hep beraber vururuz turnayı gozunden:KK19:

oooo senın iş durumun halloldu sıra sende never hadi bakalım seneye dugun yap gelelım:KK53:
Benim is halloldu arada bi sevgili bile eskittim. :KK70:damatsiz düğün yaparım ben anca :110:

Eminmisin tolinnn:KK48::KK48::KK48:
557eb9d156593415bcba9852.jpg
Ayyy tovbeler olsunnn bu neeee :KK70: :KK70:
Ayni bunun surati gibi oldummm..

tolin tolin :KK3: tanismiyoruz seninle ama,
avatarindan midir nedir bilmiyorum cok sempatik geliyon gozume :)
Nickini gorunce boyle bi pitircik havasina giriyorum :KK74:
Neyse cok uzattim..
Sevdigim bir uye oldugun icin konunun basligi beni korkuttu..
Oyle iste.. Onu diyecektim:KK22:

Benim is halloldu arada bi sevgili bile eskittim. :KK70:damatsiz düğün yaparım ben anca :110:
yok yok bence senın vaktın geldı never en oyle hıssettım:KK19:

Ayyy tovbeler olsunnn bu neeee :KK70: :KK70:
Ayni bunun surati gibi oldummm..

tolin tolin :KK3: tanismiyoruz seninle ama,
avatarindan midir nedir bilmiyorum cok sempatik geliyon gozume :)
Nickini gorunce boyle bi pitircik havasina giriyorum :KK74:
Neyse cok uzattim..
Sevdigim bir uye oldugun icin konunun basligi beni korkuttu..
Oyle iste.. Onu diyecektim:KK22:
cok tesekkur ederımmm utandım:oops::oops:
şarkıya istinaden boyle bı baslık atayım dedım:KK19:

yok yok bence senın vaktın geldı never en oyle hıssettım:KK19:

cok tesekkur ederımmm utandım:oops::oops:
şarkıya istinaden boyle bı baslık atayım dedım:KK19:
Aşk olsun da evliliğin acelesi yok. :KK45: sana da hayırlı iş hayırlı kısmet dilerim. Gece gece kaptin duayı. :KK53:

X