Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak ya mustakbel kocısım hangı resmını bulup koymuslar o bıkere rol ıcabı taaammıEminmisin tolinnn
oyyyy umarım şu mübarek gunlerde rabbım sesımızı duyarda hem gonlumuze hem gozumuze uygun cok hayırlı eşler nasıp eder bızebenimde durumum benzer ... bir kere kalp kırılınca tamiri zor .. allahtan ümit kesilmez .... bende kimseye aşık olamıyorum heves oluyor geçiyor herkes .. güvenim kalmadı .. hatta bu ülkeden kaçıp kurtulmak tek isteğim ...ne diyeyim inşş herşeyi unttuacak birileri çıkar herkes için ..
amin insallahSırf hayatımda biri olsun,boşlukta kalmayayım kafasından bin kat iyidir 3 yıldır yanlız olmak emin olun.
Karşınıza doğru insan muhakkak çıkar bir gün. Allah iyilerle karşılaştırsın.
senın konunda bana tanıdıktıÇok tanıdık.
Ilişki yasamayacaksin bunlarla takılıp gececeksin ben onu anladım. doğru kişi falan hikaye, flört en güzeli flört.senın konunda bana tanıdıktı
inşş ama benim önceliğim aşkkk .. aşkk evliliği yapmak istiyorum ....bak ya mustakbel kocısım hangı resmını bulup koymuslar o bıkere rol ıcabı taaammı
oyyyy umarım şu mübarek gunlerde rabbım sesımızı duyarda hem gonlumuze hem gozumuze uygun cok hayırlı eşler nasıp eder bıze
amin insallah
sevmeyınce olmuyo yaaa zorlama oluyoIlişki yasamayacaksin bunlarla takılıp gececeksin ben onu anladım. doğru kişi falan hikaye, flört en güzeli flört.
aynen sende bendensıninşş ama benim önceliğim aşkkk .. aşkk evliliği yapmak istiyorum ....
aşkk tutku heyecann entirka
evet baya baya uzuldum ve kım gelırse gelsın hep şüpheyle yaklasıyorum amın insallahbaya üzülmüşsün belliki ondan oluyor bu durum birazda bu sevgi işi herkese karşıda sevgi duyamıyor insan :) ama illaki karşına aşık olacağın güveneceğin bir erkek çıkar herşeyi unutursun o zaman zamanını bekle kuzum vakitsiz kuş uçmaz :)
Flört etmeden nasıl seviyorsun yahu, o zaten ilk aşama anlıyorum ama ben seni, ben de birebir aynısını yaşadım. Cozuluyorsun zamanla. Kafanda başka bir sey mi var bu aralar halletmen gereken ?sevmeyınce olmuyo yaaa zorlama oluyo
aynen sende bendensın
evet baya baya uzuldum ve kım gelırse gelsın hep şüpheyle yaklasıyorum amın insallah
hemen gelıyorum adres alayımGel ben alırım seniiiii
evet iş arıyorum hala o sıkıntımda offf sıkıntılar bıtmez bendeFlört etmeden nasıl seviyorsun yahu, o zaten ilk aşama anlıyorum ama ben seni, ben de birebir aynısını yaşadım. Cozuluyorsun zamanla. Kafanda başka bir sey mi var bu aralar halletmen gereken ?
G.antep otogarına gel alırım ben seni yavrummhemen gelıyorum adres alayım
evet iş arıyorum hala o sıkıntımda offf sıkıntılar bıtmez bende
selammmmm bdv people naber
bir konuda ben acayımda az dertelşelim didim
benim derdim kimseyi sevememem uzun süredir aşık olamıyorum son ılıskımın uzerınden 3 yıla yakın gectı buyuk hayal kırıklıgı yasadım vs. bu kısma fazla gırmıyorum bu 3 yılda konustugum ınsanlar oldu ama ben bi türlü kimseyı sevemedım sevemıyorum bu hep mi boyle devam edecek ya
Heh tam onu diyecektim ben de, iş aradığım dönem erkek sinege bile bakmadım. Senin tek sorunun o başka bir şey değil. Onu bir hallet yine seveceksin emin ol. Kafa mesgulken hoslanilmiyor bile.hemen gelıyorum adres alayım
evet iş arıyorum hala o sıkıntımda offf sıkıntılar bıtmez bende
tememmm gelırım inşallah senın şu yenı kedınıde severım hemG.antep otogarına gel alırım ben seni yavrumm
korkuyorum valla evde kalıcaz dıyekesinlikle hayır
hep böyle devam etmez edemez
oyyyy cok uzun ya ınsallah hep beraber vururuz turnayı gozundenbenim 5 sene oldu. ondan önce de hiç olmamıştı.yani 3 yıl çok ta uzun bir süre değil. bak neler var:)
doğru erkek karşına çıkmamıştır. belki de durup durup turnayı gözünden vurursun sevemicem diye bir şey yok yani ..
oooo senın iş durumun halloldu sıra sende never hadi bakalım seneye dugun yap gelelımHeh tam onu diyecektim ben de, iş aradığım dönem erkek sinege bile bakmadım. Senin tek sorunun o başka bir şey değil. Onu bir hallet yine seveceksin emin ol. Kafa mesgulken hoslanilmiyor bile.
Benim is halloldu arada bi sevgili bile eskittim. damatsiz düğün yaparım ben ancakorkuyorum valla evde kalıcaz dıye
oyyyy cok uzun ya ınsallah hep beraber vururuz turnayı gozunden
oooo senın iş durumun halloldu sıra sende never hadi bakalım seneye dugun yap gelelım
Ayyy tovbeler olsunnn bu neeeeEminmisin tolinnn
yok yok bence senın vaktın geldı never en oyle hıssettımBenim is halloldu arada bi sevgili bile eskittim. damatsiz düğün yaparım ben anca
cok tesekkur ederımmm utandımAyyy tovbeler olsunnn bu neeee
Ayni bunun surati gibi oldummm..
tolin tanismiyoruz seninle ama,
avatarindan midir nedir bilmiyorum cok sempatik geliyon gozume :)
Nickini gorunce boyle bi pitircik havasina giriyorum
Neyse cok uzattim..
Sevdigim bir uye oldugun icin konunun basligi beni korkuttu..
Oyle iste.. Onu diyecektim
Aşk olsun da evliliğin acelesi yok. sana da hayırlı iş hayırlı kısmet dilerim. Gece gece kaptin duayı.yok yok bence senın vaktın geldı never en oyle hıssettım
cok tesekkur ederımmm utandım
şarkıya istinaden boyle bı baslık atayım dedım