- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dışarı çıkmama izin vermezseniz nasıl sosyal olucam diye sorsana canım
Erkek arkadaşının bu konuda çokta söz sahibi yok bana göre. Şu var ki şuan ki hayatını tamamen ona göre yaşamanı tavsiye etmem, çünkü yarın hayatında olmayabilir.
Üniversiteyi uzak biryerde okumanın bazı rahatlıkları var tabi. Hem de kendi kendine hayatını yönetmeyi öğreniyorsun ve bazı özgürlüklerin oluyor tabi. Ama insanın ailesinin yanında okuması da güzeldir.
Sonuç olarak ailen yurt konusunda anlayış gösteriyorsa ve sen de istiyorsan çıkmalısın tabi ki. Erkek arkadaşının şuanda hayatında bu kadar söz sahibi olmasına karşıyım. Ayrıca nedenleri de çok mantıklı değil. Yurtta kalan büssürü insan var, kimse bunları yaşamıyor. İlla gönlü olsun diyorsan eğer ,sana güvendiğini belli etsin, nereye giderse gitsin, sonuçta sen kendine sahip çıkabilecek kapasite de bir insansındır. Ondan önce de öyleydin, ondan sonrada.
ya şöyle örnek veriyim canım,anne evde sıkılıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorum ne işim var benim evde,napıcam evde diyorum,temizlik yaap,kardeşlerinle oyun oyna,ders çalış,odanı düzenle,tv izle diyor,sanki bunlar insanın can sıkıntısını alıyomuş gibi sempatiksalakcinni
he ya, ne günlerdi:roflol:
İlk başta nasıl yadırgamıştımsempatiksalakcinni, sonra baktım millet ohoooooboshayallersmile
ya şöyle örnek veriyim canım,anne evde sıkılıyorum dışarı çıkıp gezmek istiyorum ne işim var benim evde,napıcam evde diyorum,temizlik yaap,kardeşlerinle oyun oyna,ders çalış,odanı düzenle,tv izle diyor,sanki bunlar insanın can sıkıntısını alıyomuş gibi sempatiksalakcinni
canım ailem izin veriyor yurda gitmeme hatta başta sordular gitmek istermisin diye de istemedim ahh salak kafam..
sorun şu ki evde oldukça ailem artık 19 yaşında üniversiteli kendi ayaklarının üstünde duran bir kız olduğumu anlamayacak,bunu zaten annem kendi de söylüyor..
ama işte sevgilim izin vermiyor,aklım sende kalır evde dur diyor,aslında yurtta kalan arkadaşlara da sormak istiyorum bi riski tehlikesi var mı?
sanırım tek çözüm yalan söylemek..bilmiyorumkismile