Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kere binlerce kız kalıyor yurtta, ben de okul hayatım boyunca yurtta kaldım. Bu kadar pimpiriklenecek bir şey yok, hiçbişey olmaz, ne olacak. Sevgilin abartmış durumu, sen kıskandığı için değil endişelendiği için diyorsun ama ben senin için endişeliyim bahanesinin ardına gizlenmiş bir kıskançlık sezdim açıkçası. Neyse.
Ama senelerce yurtta kalmış biri olarak diyebilirim ki düşündüğün kadar rahat ve kafa dinleyecek bir ortamı kesinlikle yoktur. Ayrıca giriş çıkış saatleri bellidir ve dışarda geçirmek istediğin geceler için de ailenden evci izni alman gerekir. Yani yine düşündüğün özgür ortamı bulabileceğini sanmıyorum.
Belki lüks ve özel yurtlarda durum daha farklıdır bilemem ama olsun olsun biraz daha esnek olsun, yine de hangi yurt olursa olsun öyle başıboş bırakmazlar öğrencileri, bu yüzden iyi düşün.
Bence ailenin yanınında kalman en doğru olanı olur.Ben de üniversiteyi okurken ailemin yanında yaşadım.Seni anlıyorum biraz daha rahat bir hayat yaşamak,daha rahat gezmek istiyorsun ama şöyle düşün erkek arkadaşın asker de olacak ve aklı hep sen de kalacak belki sen de için çok rahat eğlenemezsin o askerdeyken.Yalan söyleme kesinlikle ona.Netice de ailen de erkek arkadaşın da senin kötülüğünü istemez ve mantıklı düşünceler.Ne kadar güzel bir hayat gibi gözükse de zorlukları da bir o kadar fazla olacaktır.Yurt hayatı ilk günler güzel gelebilir fakat onca insanla bir arada yaşamak zamanla çok zor gelecek.Ayrıca yurtların da giriş çıkış saatleri var ve velinin onayı olmadan yurttan çıkış yapılamıyor diye biliyorum.
monam çaktırma ama artık evci izni diye bişey yok kaydirigubbakcemile3
Nası yok beee?
Anaaa.. bu memleketin bütün kahrını biz mi çektik yane kötükedihüso ulen kış günü son giriş 20 ydi de 20:10 da geldim diye ecel teri döktürdüler müdüriyette bana zamanında mafoldumben
Demek şimdi artık istediğin saatte gir, istediğin saate çık... vay be.... ben kızımı yurda neyim vermem arkadaş madem böyle, tutarım bi ev adam gibi, dikelirim tepesine de... turşusunu kurarım sonra da kaydirigubbakcemile3
Ha ama öğrencilik hayatımın en eğlenceli günlerini de o yurtta yaşadım dersem yalan olmaz. Orası doğru bak.
Demek artık evci yok he... vay anasını sayın seyirciler... yaşlanmışım len ühühühühüüüü... gülmeee......
Nası yok beee?
Anaaa.. bu memleketin bütün kahrını biz mi çektik yane kötükedihüso ulen kış günü son giriş 20 ydi de 20:10 da geldim diye ecel teri döktürdüler müdüriyette bana zamanında mafoldumben
Demek şimdi artık istediğin saatte gir, istediğin saate çık... vay be.... ben kızımı yurda neyim vermem arkadaş madem böyle, tutarım bi ev adam gibi, dikelirim tepesine de... turşusunu kurarım sonra da kaydirigubbakcemile3
Ha ama öğrencilik hayatımın en eğlenceli günlerini de o yurtta yaşadım dersem yalan olmaz. Orası doğru bak.
Demek artık evci yok he... vay anasını sayın seyirciler... yaşlanmışım len ühühühühüüüü... gülmeee......