Yüp bebekte Çin takvimi öğrenmek istyorum yardımcı olun hanımlar tüp bebek yaptıranlar

cans21

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
37
-6
39
yüp bebek yaptıracağım erkek bebek istiyorum lütfen yardımcı olun yumurta toplama işlemi yapıldı ama yapıldığı ay Çin takvimine göre kızdı transfer ettirmek istediğim ay erkek ayı yumurta toplama işlem tarihi kız olup transfer tarihide kız olupnerkek bebeği olan varmı bana yardımcı olun

yüp bebek yaptıracağım erkek bebek istiyorum lütfen yardımcı olun yumurta toplama işlemi yapıldı ama yapıldığı ay Çin takvimine göre kızdı transfer ettirmek istediğim ay erkek ayı yumurta toplama işlem tarihi kız olup transfer tarihide kız olupnerkek bebeği olan varmı bana yardımcı olun
Canım ben tüp bebekle oğlumu kucağıma aldım. Sonradan baktım açıklayım sana; şöyle ki benim yumurta toplama zamanım erkek gösteriyor transfer zamanım kız. Sonuç oğlum oldu yani yumurta toplama zamanını baz alman gerek bu mantıkla. İnternette transfer tarihini baz alın yazmışlar ama bende tutmadı biz de kız istemiştik ne yalan söyleyim ama olduktan sonra kızı erkeği olmuyor evladın🥰Ne kadar doğru bilemiyorum çin takvimine çok takma bir erkek bir kız ikiz olan bebekler nasıl oluyor bu durumda😅 geride iki tane embriyom var içimden ikisi de kız gibi geçiyor ama bilemiyorum tabi inşallah bir gün transfer ettirirsem görcez bakalım🫠 bir de erkek bebekler kızlardan daha iri olduğu için embriyolar daha kaliteli ve tutma ihtimali daha yüksek oluyor iki transfer olanlar daha çok kız oluyor yapısından dolayı daha küçükler gibi bi bilgi görmüştüm ama ne kadar doğru bilemiyorum

Tek embriyom var:KK43: Bir erkek bir kız olan bebekler farklı günlerde yumurta toplama yapılmış olma ihtimali kafamda deli sorular

Saçmalamayı bırak allasen. Çin takvimi işe yaramıyor böyle şeylere fazla kafa yormayın hem kız olmuş erkek olmuş ne fark eder.

Çin takvimi tamamen safsatadan ibaretmiş..İlk çocuğumda %50 olan o şans faktörü o takvime göre evet doğru çıkardı...Diğer çocuğumda yanlış çıktı...Zaten inanmıyordum ama bir de görünce tamamen matematiksel bir istatistik olduğuna emin oldum..Zaten %50 olan oranı tutturmasıda başarı sayılmıyor bence..

Çevremde ne kadar denediysem tuttu
Bana da baktı arkadaşım erkek diyordu kız çıktı. Böyle safsatalara inanmayın, cinsiyeti böyle şeylerle belirlemenin bir yolu yok. Bildiğim kadarıyla tüp bebek yönteminde cinsiyet belirlenebiliyor ama o da ülkemizde yasak. Sen hele bir çocuk sahibi ol sağlığı yerinde olsun da cinsiyeti eksik kalsın

Bana da baktı arkadaşım erkek diyordu kız çıktı. Böyle safsatalara inanmayın, cinsiyeti böyle şeylerle belirlemenin bir yolu yok. Bildiğim kadarıyla tüp bebek yönteminde cinsiyet belirlenebiliyor ama o da ülkemizde yasak. Sen hele bir çocuk sahibi ol sağlığı yerinde olsun da cinsiyeti eksik kalsın

X