Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

zMd ; şişliklerin ne alemde. burun şeklin çıktımı ortaya. nasıl canım memnunmusun. ağrı akıntı falan yok dimi. ben callcenter da çalıştıım için günde 9 saat konuşuyorum. ve en fazla 2 hafta iznim olucak. sence toparlarmıyım. sen rahatca konuşup mimik yapabiliyormusun. benim için çok önemli. 2 hafta sonra konuşmaya başlamam lazım. doktorada danışıcam. olur derse olucam ameliyatı. yada 1 hafta daha rapor ayarlamam lazım bakalım nolucak

Canım biz arkadasımla Yunus Emre Hastanesinden randevu alıp gitmiştik ama hastaları olsa bile görüşmeleri kabul ediyor ki biz saat 4-5 gibi gitmiştik. Ben tekrar gün almak için verdiği kartındaki cep telefonunu aramıştım. Kendisi ameliyattaydı asistanıyla görüştüm Hüseyin Bey'in bana geri döneceğini söyledi ve döndü de :) İstersen kendi numarasını istersen hastaneyi arayabilirsin farketmez sanırım.

Rapor konusunu merak etmişsin. Ben de zihinsel engelli çocuklarla çalışıyorum, bir tane bazen saldırgan davranışlar gösteren öğrencim var. Ameliyattan sonra sorun yaşamamak için doktorla rapor meselesini konuşmuştum. Sanırım 14 gündü yanlış hatırlamıyorumdur inş. 14 güne kadar rapor yazabildiklerini söyledi.

Bu arada kızlar ameliyatıma son 3 gün kaldı fotoğraflarımı sürekli olarak paylaşacağım hepimize fikir olması açısından :)

slm canım. burnum dısında hıc bır sıslıgım kalmadı sukur. gozlerımın altında hafıf yesıller kaldı morluklardan arda kalan. ben soylemesem kımse nurun amelıyatı gecırdıgımı farketmıyor buda cok hosuma gıdıyor. baska doktorlar bıle burun amelıyatımın cok basarılı gectıgını ve cok dogal bır gorunumun yanında bebek gıbı bır burnum oldugunu soyluyorlar. akıntım falan agrım sızım masallah hıc bısey kalmadı canım

benım ust cenem resmen tutulmustu amelıyat sonrası sanırım 15 gunden uzun zaman almıstı rahatca konusabılmem bak ya nasılda gerıde kalmıs oysakı daha 25 gun oldu ama hemencecık unutmusum. yanı bu bende boyleydı benım cıldım cok hassasmıs. ınan bana benım 15 gun dıslerım sızladı.ust cenemı hıc oynatamadım dıyebılırım.resmen peltek konusyordum hatta korkmaya baslamıstım boyle kalırmıyım dıye ama gectı sımdı rahatca konusuyorum cok olmasada mımık yapabılıyorum hıc sorun yasamıyroum.belkı sen daha hafıf gecıreceksın tedırgınlık yasama dedıgım gıbı benım acıya duyarlılıgım cok dusukmus bıraz nazlıyım ondan sanırım. dr psıkolojık dedı falan.eger cıdden dusunuyorsan amelıyatını hıc erteleme bıran once ol gecsın. bak bana 25 gun gecmıs amelıyat sonrasını unutmusum resmen :) burdan bılgılendır bızı amelıyat gununle alakalı

kufrenses hadı hayırlısı. oncesı ve sonrası fotolarını beklıyorum. sımdıden cok gecmıs olsun canım

yani maksimum 25 günde rahatlıkla konuşabilirm en kötü ihtimalle :) neyse inşallah güzel olur ya. eski halini aratmasında:) ameliyat günü alınca paylaşırım tabi. burdan.

kufrenses inşallah sorunsuz geçer ve tam istediğin gibi olur burnun :) her anının resimlerini bekliyorum canım :)

Artık evimdeyim. :) Her şey iyi hoş güzel de su burun tıkanması cok fena. Bir de ben sigara kullanıyorum o yüzden sanırım bogazımda balgam oldu fena tıkıyor beni. Bu tıkanıklıklar açılıyor mu kızlar? Fotoları ekliyorum

canım çoook geçmiş olsun :) resimleri merak ediyorum. arkadaşlık isteğimi kabul edermisin :)

Kızlar cok fenayım nefes alamıyorum iyice tıkandım. Hep böyle mi olucak durdugum yerde duramıyorum cıldırıcam

nasıl oldun canım ıyımısın. burnun ne alemde

nasıl oldun canım ıyımısın. burnun ne alemde

ah canım ah hiç sorma. burun kökümdn itibaren nasıl sızlıyor anlatamam. daha önce mide kanaması geçirdiğim için ağır etklili agrı kesici veremiyor doktor bey minosetle idare etmeye calısıyorum :/ yüzüm sisti biraz cok az morarma oldu. bir de tıkandıgım için çok rahatsızım sürekli uyumaya calısıyorum. cuma günü cıkıcak tamponlarım 4 gözle bekliyorum. allah'ım ne kadar zormuş :/

Çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah iyi olursun en kısa zamanda. Beni de tek düşündüren şu tamponlar. Ağızdan nefes almak zor olsa gerek. Ama az kalmış biraz daha sabret

geçmiş olsun. az kaldı geçicek inşallah sıkıntıların. resmlerde iyi görünüyordun. bu kadar ağrı olacağını bilmiyordum :/ inşallah hergün biraz daha azalır canım. bende bugün görüşmeye gittim dr la. tasarım yaptı. beğendim tasarımı inşallah aynısı olur.

Çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah iyi olursun en kısa zamanda. Beni de tek düşündüren şu tamponlar. Ağızdan nefes almak zor olsa gerek. Ama az kalmış biraz daha sabret
Ağızdan nefes almak zor ama insan alışıyor. Şimdi daha iyiyim. Eminim bugünler geçtiğinde iyi ki diyeceğim :)) Artık sen de karar ver ve ol boşuna beklemeee :)

Teşekkür ederim canımmmm. İnş geçicek yarın gidiyorum zaten :) Benim bu süreci ağrılı atlatmamın sebebi doktorun verdiği illacı kullanamadığım için oluyor canım. Daha önce mide kanaması geçirmiştim o yüzden ilaçlarıma dikkat ediyorum. Minoset'le de giderilcek ağrılar değil bunlar tabi ki :) Ama iş arkadaşım oldu ondan biliyorum hiç ağrısı yoktu. Kolay atlatılabilecek bi süreç aslında ama işte herkesin deneyimleri farklı oluyor. Hiç morluğum olmazken çok ağrı çektim yapıcak bişey yok.
İnşş en kısa zamanda olursun sen de canım :)

Ay kıyamam sabret canım az kaldı. Bende oglusuma sut verdıgım ıcın ancak mınoset ıcebılmıstım cok ıyu anlıyorum senı. Sıskınlıklerın hemen gecer hıc uzulme. Bana dr tonımer sprey vermıstı. Korka korka kullanmıstım. Muhakka sprey kullan. Spreyden sonra Pamuklu cubugun ucuna bepanten surup hafıf burun ıcınde geZdırırsen faydasını gorursun. Tampon cıktıktan sonra rahatlıcaksın uzulme. Yenı fotolarını merak edıyorum. Allah şifa versın :))

kızlar bende ameliyat günü aldım. hadi hayırlısı. çok dua edin bana. bakalım neler olacak. :) inşallah çabucak iyileşirim. ameliyat sonrası korkutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…