alcım alınsın atarım yenı hallerımden. doktor tasarım yapıyor. ıstersen sımdı bı resmını cekıp gonderebılırsın.cok beklemeden temsılı resmı duzenleyıp gonderır sana. nette doktorun adını yazarsan sayfasına ulasabılırsın.ben daha once yaptıgı burunu degerlendırerek huseeyın beye gıttım. yoksa once emre beyı dusunuyordum. sagolsun emre bey bana en erken mart ayı ıcın randevu verınce.arastırdım baktımkı kardesımın cok yakın arkadası gecen yıl huseyın beye amelıyat olmus. kızıda gormustum amelıyat olduktan sonra ve cok begenmıstım.sonrasında hemen kızla ırtıbata gectım vs vs derken huseyın beyle bırebır gorustum esımle bırlıkte gıttık gorusmeye. bızı ıkna ettı guvendık kendısıne
bende aynen senin gibi emre beyi düşünüyodum ama hem fiyat olarak pahalı geliyor. bide tarzı pek bana uymuyor gibi. daha doal ve sıradan burunları seviyorum. muhammet beyi düşünüyodum oda fiyat olarak fazla ve yeri bana uzak. görüşmeye gitmeye bile üşendim:)) bi yandanda yanlış kararda vermek istemiyorum..( en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derlerya o haldeyim şu an. :) hüseyin beye benimde bi arkadaşım olmuş. üç haftalık burundu. ne şişlik ne morluk ve çok doğaldı. gerçi onda pek estetik müdahele olmamış. nefes sorunu varmış. doktoru tavsiye etti çok memnunmuş. bide benm özel sigortam var acaba fiyat olarak katkısı olurmuki. sigortam o hastane ile anlaşmalı. senin bi bilgin varmı?