• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

hahahaha haklısın gercekten ama sıslerım ındıkce burun cortlugu ılk gunkı pısmanlıklarım yerını sevınce bırakıyor. Suan yanımda 1 yıl once Huseyın beye amelıyat olmus bı arkadasım var burnuna baktıkca mutlu oluyorum. ınanılmaz guzel duruyor ya hem cok guzel hem kusursuz hemde gayet dogal. benımde sısler ınınce hakıkaten ıyı bırseyler ortaya cıkıcak. oblomovka kesınlıkle huseyın beye gıdıp gorusmelısın. Bırebır gorustugunde ınan ıcıne daha cok sınecek. Sayet emınsen kendınden bekleme derım hıc. yaza kadar ol bıtsınkı yazın tucuk munucugunla beachlerde havanı atarsın :D:D:D:D

Arkadaşının fotoğrafını görme imkanımız yok mu? :)

hadi ya tarzımı öyle acaba.. bende öyle minik kalkık falan sevmem hiç doğal olsun biraz. esmeraldaverme diye bi arkadaş onunkini çok beğendim. öyle yapabilse. zaten bi kemer kısmından şikayetçiyim. umarım mahvolmaz iyice. ameliyattan sonra pişman olmaktan korkuyorum geri dönüşü yok çünkü. muhammet beyide düşünüyorum. ZMD inkinide çok beğendim. bakalım ya en iyisi görüşerek karar vermek sanırım.

Ben de ona şaşırdım zaten. Esmeraldaverme'nin burnu hoş ve doğal olmuş ama bana yaptığı tasarımla hiç uymuyor. Belki internet üzerinden gönderilen fotoğrafların tasarımını bir çalışanı falan yapıyordur. Çok fazla fotoğraf gönderen oluyordur ve doktor bey de vakit ayıramıyordur belki.

offfff ya şişlerim inmedi halen üst çenemde dişlerimde agrı üst dudağımda uyusukluk var. :18: yalnızca gozlerımın altında morluk oluşmasına ragmen 10 gun oldu ve gıtmedı ay sınırlerım tepemde. burnumun ucu halen uyusuk ve kocaman :26::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: kızlar nezaman duzelıcem lutfen soyleyın ya.benım bunyem cok hassas agrı kat sayım dusukmus dedı doktor :43::43::43::43::43::43::43::43: resımlerde kendımı tanıyamıyorum nefret edıyorum bu durumdan :26:

o burnun ucundaki uyuşukluk hemen geçmiyormuş zaten :) ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve hala uyuşukluk var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil , ayrıca benimde alçım ilk çıktığında burnumun ucu top gibiydi , en son şişliği inen bölge burun ucuymuş, hiç canını sıkma iner zamanla , benimde indi şişliği ilk zamnlara göre baya değişti :)
birde morluklara gelince doğrudur bazı bünyelerde morluklar hemen geçmiyor 2 haftayıda bulabiliyormuş benim kuzeniminde senin gibi çok hassas olduğu için 2 haftada geçmiş

o burnun ucundaki uyuşukluk hemen geçmiyormuş zaten :) ben ameliyat olalı 2,5 ay oldu ve hala uyuşukluk var ama tabiki ilk zamanlardaki gibi değil , ayrıca benimde alçım ilk çıktığında burnumun ucu top gibiydi , en son şişliği inen bölge burun ucuymuş, hiç canını sıkma iner zamanla , benimde indi şişliği ilk zamnlara göre baya değişti :)
birde morluklara gelince doğrudur bazı bünyelerde morluklar hemen geçmiyor 2 haftayıda bulabiliyormuş benim kuzeniminde senin gibi çok hassas olduğu için 2 haftada geçmiş

birşey hanım sizin resminiz varmıydı bakabilirmiyiz lütfeeennn:) şu anki halini merak ediyorum.

Bazen şişip bazen inen burun bana bazen çıkıp bazen gömülen yirmilik dişlerimi hatırlatıyor:) Senin burnun gerçekten güzel olmuş. Eski halini bilmiyorum ama bu haliyle yüzüne yakışmış. Benim için yaptığı tasarımı görmelisiniz ya Michael Jackson gibi yapmış.

banada öyle bi tasarım yapmştı ama öyle olmuyo inan:)beğemediğini belirt hüseyin bey fazlaca doğalcı bi doktor

banada öyle bi tasarım yapmştı ama öyle olmuyo inan:)beğemediğini belirt hüseyin bey fazlaca doğalcı bi doktor
esmeralde senın 2 ayı gectı sanırım. yenı fotolar eklermısın. ındımı sıslıklerın. gecen bı arkadasım geldı burnu oyle guzeldıkı kucucuk kalmıs. huseyın beye 1 yıl once amelıyat olmustu. bızımkıde zamanla ınıcek ıns. benımkıde sımdılık sıs. senın burnunun son halını merak edıyorum.

@zMd sen nasıl oldun? son fotograflarında gayet iyi görünüyorsun şişliklerin indi mi? benim de ameliyatım yaklasıyor heyecan tavan yapmıs durumda :18:

@zMd sen nasıl oldun? son fotograflarında gayet iyi görünüyorsun şişliklerin indi mi? benim de ameliyatım yaklasıyor heyecan tavan yapmıs durumda :18:

sagol canım. bugun 20 gun oldu. cok daha ıyıyım ınan.sıslıklerım azaldı ama henuz tamamen yakamı bırakmıs degıller :D umarım sende amelıyat sonrası hızlıca ıyılesırsın. ılk ıkı gun psıkolojık olarak rahatsızlık duruyorsun ama agrı adına bısey olmuyor heyecan yapma canım. nezaman senın amelıyatın bende beklım senı. haaa bıde resım koy bakalım. ben 1 aylıkken resım atcam yıne ınsallah begenırsınız :D:D:D

Ben de doğalcı olduğum için tasarımı beğenmedim. Tasarımdaki gibi yapmazsa beğenirim:) Senin burnun çok güzel olmuş ben çok beğendim. Şiş olduğu da belli ya indikçe daha da güzel olacak ama bu haliyle de güzel bence.

sagol canım. bugun 20 gun oldu. cok daha ıyıyım ınan.sıslıklerım azaldı ama henuz tamamen yakamı bırakmıs degıller :D umarım sende amelıyat sonrası hızlıca ıyılesırsın. ılk ıkı gun psıkolojık olarak rahatsızlık duruyorsun ama agrı adına bısey olmuyor heyecan yapma canım. nezaman senın amelıyatın bende beklım senı. haaa bıde resım koy bakalım. ben 1 aylıkken resım atcam yıne ınsallah begenırsınız :D:D:D

Hadi bakalım umarım bian önce inerler :) ben 4 şubatta oluyorum. ağrıdan acıdan korkmuyorum çünkü daha önce oldum kemik aldırmıştım bez tamponları bildiğim için şimdi nerdeyse koşa koşa gidicem ameliyata :) acaba ortaya kücük, düzgün, minnak bir burun cıkabilir mi diye korkuyorum kuş kadar yüzüm var çünkü bir de aklımda hiç şöyle olsun böyle olsun diye bir fikir yok. benim burnum bişeye benzerse vallai tebrik edicem Hüseyin Bey'i. o da tasarım yaparken demişti zaten "eger böyle yaparsak normal insan burnuna benzicek" diye :9: çok güldürdü beni. tamamen ona bırakıcam sanırım. arkadaşım da oldu 2 gün önce şuan keyfi gayet yerindeymiş. biraz agrısı olmuş bol bol uyutmuslar :) ameliat oluyim öncesi ve sonrası hallerini de koyucam.

Sen ne zaman ameliyat oluyorsun? Kesin mi? :)
ben dediğim gibi 4 şubatta olucam. Artık kesin kararlıyım bi de mail atmıstım sana canım bakarsın :)

Hadi bakalım umarım bian önce inerler :) ben 4 şubatta oluyorum. ağrıdan acıdan korkmuyorum çünkü daha önce oldum kemik aldırmıştım bez tamponları bildiğim için şimdi nerdeyse koşa koşa gidicem ameliyata :) acaba ortaya kücük, düzgün, minnak bir burun cıkabilir mi diye korkuyorum kuş kadar yüzüm var çünkü bir de aklımda hiç şöyle olsun böyle olsun diye bir fikir yok. benim burnum bişeye benzerse vallai tebrik edicem Hüseyin Bey'i. o da tasarım yaparken demişti zaten "eger böyle yaparsak normal insan burnuna benzicek" diye :9: çok güldürdü beni. tamamen ona bırakıcam sanırım. arkadaşım da oldu 2 gün önce şuan keyfi gayet yerindeymiş. biraz agrısı olmuş bol bol uyutmuslar :) ameliat oluyim öncesi ve sonrası hallerini de koyucam.

ben dediğim gibi 4 şubatta olucam. Artık kesin kararlıyım bi de mail atmıstım sana canım bakarsın :)

ooo cok guzel hıc bıse kalmamıs resmen. sımdıden cok cok gecmıs olsun ınsallah cabucak ıyılesır ve ıstedıgın goruntuye kavusursun. Huseyın bey ınsana guven veren ve ne yaptıgını bılen bır dr sen yınede arastır sayfalara falan bak begendıgın bı burun resmını cek amelıyat gunu huseyın beye taktım et :D ben oyle yapmıstım. anestezı doktoruda ınanılmaz matrak bırısı zaten oncesınde odaya kendısı gelıp epey sohbet edıyor eglencelo adam :D beklıyorum resımlerını canım. hoscakal:46:

kzlar bişey sorucam. doktor bey ameliyat günlerini ne zaman veriyor. mesela kufrenses 4 şubat için ne kadar önceden gün almıştın.? bende ona göre ayarlıyayım. mart gibi düşünüyorum. görüşmeye hemen gitsemmi acaba

canım biz bu tarihleri arkadasımla kendimiz istemiştik. şubat tatilinde çok yoğun olacaktı doktor bey. ama martta istediğin güne rahat alırsın. olmazsa 2-3 gün değişir. ama bian önce görüşmeye git bence. ertelediğim her gün için pişmanım :)

kızlar bende hüseyin beye ameliyat oldum ve daha 3 ay olmasına rağmen çabuk iyileşti.. doktor çok iyi aynı şekilde hastanede bulunan diğer kişilerde çok titizler.. ayrıca anestezi doktoruda çok önemli ve kullanılan aletlerde yüzünüzün çabuk iyileşmesini şişmesini ve göz altı morarmasını en aza indiriyor... zaten doktor size herşey hakkında bilgi veriyor.. şunuda unutmayın eğer cilt tipiniz kalınsa iyileşme ve burnunuzun en doğal hali geç ortaya çıkıyor ama eğer cilt deriniz inceyse daha çabuk sonuç alıyorsunuz 1 sene geçmesini beklemeden burnunuz hakkında kötü düşünmeyin.. bence hüseyin bey mükemmel bir doktor işini çok iyi yapıyor

sekershey bugun tesadufen tanıstıgımıza cok memnun oldum. forumlarda gezınen dıger bır arkac arkadasla daha tanıstım ama sız ıkı kız kardes cok sekerdınız gercekten. masallah burnun ınanılmaz guzel olmus guzel gunlerde kullan :D :52:

kızlar bende bugün randevu aldım. perşembe gidicem görüşmeye bi aksilik çıkmazsa. bide hastanede buz maskesi uyguluyorlarmı. o çok önemliymiş. ben eğer olursa ilk defa anestezi almış olucam. korkuyorum inşallah bişey olmaz. Allahım sen yardım et. inşallah güzel olur:)

kızlar bende bugün randevu aldım. perşembe gidicem görüşmeye bi aksilik çıkmazsa. bide hastanede buz maskesi uyguluyorlarmı. o çok önemliymiş. ben eğer olursa ilk defa anestezi almış olucam. korkuyorum inşallah bişey olmaz. Allahım sen yardım et. inşallah güzel olur:)

hastanede buz maskesı var. ben amelıyattan sonra butun gece yuzume takıp oyle yattım. yemek ve tuvalet dısında sureklı yuzumdeydı faydasınıda gordum.anestezıden hıc korkma ıyıkı anestezı varmıs yoksa nasıl cesaret olup amelıyatlara gırerdık. hayırlısı olsun canım amelıyat gununu yaz burdan. huseyın bey cok mutevazı cok olumlu bır ınsan emın ol cok memnun kalacaksın. panıklıcek korkacak hıcbır sey yok sakın ol yeter

sekershey bugun tesadufen tanıstıgımıza cok memnun oldum. forumlarda gezınen dıger bır arkac arkadasla daha tanıstım ama sız ıkı kız kardes cok sekerdınız gercekten. masallah burnun ınanılmaz guzel olmus guzel gunlerde kullan :D :52:

güzel yorumunuz için teşekkürler ;) sizin burnunuz da çok güzel kusursuz bizce ve çok doğal bizde doğallıktan yanayız zaten inş. ablamın burnu da istediği gibi olur...

Arkadaşlar benim sorularım var:)
Hüseyin Bey'in muayenehanesi nerede? Randevu almak için kendi sitesindeki cep telefonunu mu aramalıyız? Randevu alınca nereye gideceğiz görüşmek için? Ve son soru, görüşmeye gittiğimizde eski hastalarının burun fotoğraflarını gösteriyor mu öncesi-sonrası şeklinde?

Back