alcım alınsın atarım yenı hallerımden. doktor tasarım yapıyor. ıstersen sımdı bı resmını cekıp gonderebılırsın.cok beklemeden temsılı resmı duzenleyıp gonderır sana. nette doktorun adını yazarsan sayfasına ulasabılırsın.ben daha once yaptıgı burunu degerlendırerek huseeyın beye gıttım. yoksa once emre beyı dusunuyordum. sagolsun emre bey bana en erken mart ayı ıcın randevu verınce.arastırdım baktımkı kardesımın cok yakın arkadası gecen yıl huseyın beye amelıyat olmus. kızıda gormustum amelıyat olduktan sonra ve cok begenmıstım.sonrasında hemen kızla ırtıbata gectım vs vs derken huseyın beyle bırebır gorustum esımle bırlıkte gıttık gorusmeye. bızı ıkna ettı guvendık kendısıne
bende aynen senin gibi emre beyi düşünüyodum ama hem fiyat olarak pahalı geliyor. bide tarzı pek bana uymuyor gibi. daha doal ve sıradan burunları seviyorum. muhammet beyi düşünüyodum oda fiyat olarak fazla ve yeri bana uzak. görüşmeye gitmeye bile üşendim:)) bi yandanda yanlış kararda vermek istemiyorum..( en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derlerya o haldeyim şu an. :) hüseyin beye benimde bi arkadaşım olmuş. üç haftalık burundu. ne şişlik ne morluk ve çok doğaldı. gerçi onda pek estetik müdahele olmamış. nefes sorunu varmış. doktoru tavsiye etti çok memnunmuş. bide benm özel sigortam var acaba fiyat olarak katkısı olurmuki. sigortam o hastane ile anlaşmalı. senin bi bilgin varmı?
emre bey cok gec randevu gunu verdıgı ıcın onlara ayrıca bı gıcık olmustum zaten.
sen bosver emre beyı gel huseyın beyden randevu al bı gıt gorun.bence guvenceksın. vallahı benım esım doktor oldugu ıcın kendılerı konustular fıyat konusunu. ama adam cok makul zaten benden olan arkadasada guzel bır ındırım yaptırmıs hastaneyle konusup.ozel sıgorta gecebılır canım cok emın degılım. sen yuzyuze bı gorus kendısıyle gercekten guzel burunlar yapıyor. benımkı bakalım nasıl olcak.husran olmasında yınede tedırgınım
ama seninki şu an alçılı olmasına rağmen güzel duruyor. bence çok güzel olacak. hiç kötü düşünme. güzel düşünki güzel olsun. benimde rüyalarıma girmeye başladı. ablam doktor oda görüşmede yanımda olmak istedi. daha randevu almadım. hastanedenmi almam gerek yoksa canmed denmi.
canım farketmez ben dırek hastaneye gıttım genelde orda oluyor cunku. hastanenın telefonlarından randevu alabılırsın. alcım cıktıktan sonrakı halımı gordunmu bır ıkı resım attım. cok resım cekılmeye vaktım olmuyor kucuk bebegım var. soyle bırkac gun gecsın ıyıce burundakı sıslıkler oturmaya baslasın koycam tekrar resım. sımdıden gecmıs olsun canım
evet gördüm tatllım çok beendim. şişlik olmasına rağmen çok hoşuma gitti:) resimlerini heyecanla bekliyorum:)) şimdi hem burnunla hemde bebişle uğraşıosun dimi:/ Allah kolaylık versin...:)) inşallah en kısa zamanda oturur burnun
offfff ya şişlerim inmedi halen üst çenemde dişlerimde agrı üst dudağımda uyusukluk var. :18: yalnızca gozlerımın altında morluk oluşmasına ragmen 10 gun oldu ve gıtmedı ay sınırlerım tepemde. burnumun ucu halen uyusuk ve kocaman :26:kızlar nezaman duzelıcem lutfen soyleyın ya.benım bunyem cok hassas agrı kat sayım dusukmus dedı doktor resımlerde kendımı tanıyamıyorum nefret edıyorum bu durumdan :26:
canım bu kadar panik olma. forumdan baktığım kadarıyla genelde ilk zamanlar bütün hastalar böyle oluyor. resimlere baktım burun baya şişmiş. ama eminim inince çok güzel oturucak. bak 1 ay sonra güzelleştiğini farkedersin. ödem atıcı besinler al. ananas çok iyimiş diye duydum. bol bol su iç. mümkün olduğunca az aynaya bak ve psikolojini bozma. daha 10 gün oldu. alçın yeni çıktı. biraz sabretmelisin. sana böle yazıorum ama bakalım ben napıcam..:)
ben foto gönderebilirim yeni halinin.
Ben Hüseyin Altun'a fotoğrafımı gönderdim ama yaptığı tasarım hiç hoşuma gitmedi. Öyle bir burnum olsun istemem. Ama burada herkes memnun olduğunu yazmış. Çok kararsız kaldım.
bencede kızlar tasarımlara aldanmayın. bende huseyın beyın bana gonderdıgı tasarımı hıc begenmemıstım ama amelıyat ettıgı bı hastasını gordugum ıcın kendısını tercıh ettım. gıttıgımızde bırlıkte tasarım yaptık ama amelıyat oncesı ben baska resımler gosterdım kendısıne tasarıma bagımlı kalmayın dedım vs vs. sımdı benım burnum 11 gunluk oldu sıslıklerı dısında hıcbır sıkayetım yok. seklı tam ıstedıgım gıbı oldu sıslıklerı bazen ınıyor ozaman anlıyorumumarım uzun vadedede olumlu dusuncelerım degısmez
Bazen şişip bazen inen burun bana bazen çıkıp bazen gömülen yirmilik dişlerimi hatırlatıyor:) Senin burnun gerçekten güzel olmuş. Eski halini bilmiyorum ama bu haliyle yüzüne yakışmış. Benim için yaptığı tasarımı görmelisiniz ya Michael Jackson gibi yapmış.
Bazen şişip bazen inen burun bana bazen çıkıp bazen gömülen yirmilik dişlerimi hatırlatıyor:) Senin burnun gerçekten güzel olmuş. Eski halini bilmiyorum ama bu haliyle yüzüne yakışmış. Benim için yaptığı tasarımı görmelisiniz ya Michael Jackson gibi yapmış.
hadi ya tarzımı öyle acaba.. bende öyle minik kalkık falan sevmem hiç doğal olsun biraz. esmeraldaverme diye bi arkadaş onunkini çok beğendim. öyle yapabilse. zaten bi kemer kısmından şikayetçiyim. umarım mahvolmaz iyice. ameliyattan sonra pişman olmaktan korkuyorum geri dönüşü yok çünkü. muhammet beyide düşünüyorum. ZMD inkinide çok beğendim. bakalım ya en iyisi görüşerek karar vermek sanırım.
delıcesıne cok tskr ederım. resımlerı begendıgıne cok sevındım. o resımlerde burun sıslerım tavan yapmıs durumdalardı sımdı daha ınık haldeler. ınsallah ındıkce daha guzel olacak munusumdarısı sızın basınıza ıns
senin adına çok sevindim güzel olacağı belli zaten:) 1 aylık halini merak ediyorum. inşallah zaman hızla geçerde senin şişliklerinin inmiş halinide görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?