Ya canim duzelmedimi halen. Bende huseyin beye ameliyat olmak istiyorum. Genel yorumlar iyi aama sende neden boyle oldu kararsiz kaldim simdi. Lutfen aciklarmisin duzeldimi burnunbende hüseyin beye ameliyat oldum 33 gün oldu ve hiç memnun değilim burnum büyüktü ve hala kocaman
Burun ameliyati geciren arkadaslar bana fikir verin lutfeeeen. Memnunmusunuz onca cileye degermi. Eski ve yeni fotolarinizdan gonderirmisiniz lutfeeeen
ya amelyat olan arkadaslar, memnun kalanda kalmayanda, lutfen iki foto koyunda bizde fikir edinelim, hemde sizin fotograflariniza bakip yorum yapalim sizede moral olur...
bende hüseyin beye ameliyat oldum 33 gün oldu ve hiç memnun değilim burnum büyüktü ve hala kocaman
Şöyle diyim sana eğer burnun normal nefes alıyor ve şekil yönünden çok problem yoksa kesinlikle olma derim keyfi yapılan ameliyatlarda çekilen eziyete değmez.
ama nefes almada problemin varsa ve veya görüntü olarakta seni rahatsız edecek boyuttaysa psikolojik olarak, kesinlikle ol derim bekleme bile.ilk 2 günden sonra zaten hızla iyileşmeye başlıyorsun. bende 1 ay önce oldum.
Canim bir iki foto koyarmisin bakalim. Bende randevu aldim. Kesin bu sfser ameliyat olcam. Resimlerimi gonderirim. Onceki ve sonraki hallerimi :)Şöyle diyim sana eğer burnun normal nefes alıyor ve şekil yönünden çok problem yoksa kesinlikle olma derim keyfi yapılan ameliyatlarda çekilen eziyete değmez.
ama nefes almada problemin varsa ve veya görüntü olarakta seni rahatsız edecek boyuttaysa psikolojik olarak, kesinlikle ol derim bekleme bile.ilk 2 günden sonra zaten hızla iyileşmeye başlıyorsun. bende 1 ay önce oldum.
Canim bir iki foto koyarmisin bakalim. Bende randevu aldim. Kesin bu sfser ameliyat olcam. Resimlerimi gonderirim. Onceki ve sonraki hallerimi :)
merhaba albümüme 1 adet foto koydum yeni halinin bakabilirsiniz
Bende yenı amelıyat oldum huseyın beye. Arkadaslık talebı attım sana kabul edersen fotolarımıza bakalım. Cok merak edıyorum yenı buruncugunukızlar bende hüseyin beye ameliyat oldum ve daha 3 ay olmasına rağmen çabuk iyileşti.. doktor çok iyi aynı şekilde hastanede bulunan diğer kişilerde çok titizler.. ayrıca anestezi doktoruda çok önemli ve kullanılan aletlerde yüzünüzün çabuk iyileşmesini şişmesini ve göz altı morarmasını en aza indiriyor... zaten doktor size herşey hakkında bilgi veriyor.. şunuda unutmayın eğer cilt tipiniz kalınsa iyileşme ve burnunuzun en doğal hali geç ortaya çıkıyor ama eğer cilt deriniz inceyse daha çabuk sonuç alıyorsunuz 1 sene geçmesini beklemeden burnunuz hakkında kötü düşünmeyin.. bence hüseyin bey mükemmel bir doktor işini çok iyi yapıyor
Huseyıın beyın hastaları daha fazla bılgı paylasalım lutfen. Doktorumuz hergun bır suru burun amelıyatına gırıo adam pazarları bıle kesıp bıcıo nerdesınız)) resım paylasalım gelsın yorumlar
siz ameliyat oldunuz sanırım nasıl geçti . ve ücret olarak ne ödediniz. yunus emre hastanesindemi oldunuz.
merhaba albümüme 1 adet foto koydum yeni halinin bakabilirsiniz
6.gunum benım melıyatım kolay gectı ama sonrasında benım psıkolojık bıraz sıkıntım oldu kendımle alakalı. Huseyın beyı tavsıye ederım. zaten bende arkadalarımın burunlarını gordukten sonra kendısıne karar verdım. Yunus emre hstanesınde amelıyat oldum. hastane odaları yenılenmıs oldukca temızdı.hıc bır sıkıntı yasamadım. ucretı 3500 ama ındırım ısteyebılıyorsun.
çok teşekkür ederim. alçın ve tamponun alındıktan sonraki hallerini çok merak ediyorum. lütfen bol bol resim istiyorum:))) bide doktor bey tasarım yapıormu önceki hasta resimlerini falanda gösteriyormu. yani daha önce yaptığı burunları. fikir edinmemiz açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?