efftelya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2009 3.312 1.572 27 Nisan 2015 Konu Sahibi efftelya #1 Merhaba arkadaşlar; Elimizde cok fazla yün var temizlenmesi gereken.. Bu yünlerin temizliğini nasıl yapabilirim acaba.. Camasır makinesi yada kuru temizleme ile alternatıflerı var mı peki bildiğiniz.. Malum yaz geldi..Baslasın bahar temizliği..
Merhaba arkadaşlar; Elimizde cok fazla yün var temizlenmesi gereken.. Bu yünlerin temizliğini nasıl yapabilirim acaba.. Camasır makinesi yada kuru temizleme ile alternatıflerı var mı peki bildiğiniz.. Malum yaz geldi..Baslasın bahar temizliği..
S sevdasinemalarda Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 6.157 2.857 27 Nisan 2015 Konu Sahibi efftelya #2 efftelya .!.: Merhaba arkadaşlar; Elimizde cok fazla yün var temizlenmesi gereken.. Bu yünlerin temizliğini nasıl yapabilirim acaba.. Camasır makinesi yada kuru temizleme ile alternatıflerı var mı peki bildiğiniz.. Malum yaz geldi..Baslasın bahar temizliği.. Genişletmek için tıkla... cnm annem küvet içine deterjan koyar su ile doldurur çiğneyerek yıkardı :) yumuşatıcı ile durular mis gibi olurdu bazende temiz şeker çuvalına koyup makineye atardı yine yumuşatıcı koy tabi ve az sıktır
efftelya .!.: Merhaba arkadaşlar; Elimizde cok fazla yün var temizlenmesi gereken.. Bu yünlerin temizliğini nasıl yapabilirim acaba.. Camasır makinesi yada kuru temizleme ile alternatıflerı var mı peki bildiğiniz.. Malum yaz geldi..Baslasın bahar temizliği.. Genişletmek için tıkla... cnm annem küvet içine deterjan koyar su ile doldurur çiğneyerek yıkardı :) yumuşatıcı ile durular mis gibi olurdu bazende temiz şeker çuvalına koyup makineye atardı yine yumuşatıcı koy tabi ve az sıktır
aXhi Şimdilik sadece pati annesi :) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 1.083 1.185 36 27 Nisan 2015 Konu Sahibi efftelya #3 Bende küvette çiğneyerek yıkayan kısımdanım. :) Kolay gelsin canım.
momo25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 1.900 2.469 27 Nisan 2015 Konu Sahibi efftelya #4 yün baslik hahah alemsin.. küvette tepeleyerek yika sonra da süzmeye birak ve ser balkona ^^ kolay gelsinnn
yün baslik hahah alemsin.. küvette tepeleyerek yika sonra da süzmeye birak ve ser balkona ^^ kolay gelsinnn
_cisem_ sakallarına hapsetmek istediğim şiirler var.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 5.286 2.586 27 Nisan 2015 Konu Sahibi efftelya #5 küvette yıkardık biz..
efftelya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2009 3.312 1.572 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi efftelya #6 mutlulukiptal .!.: cnm annem küvet içine deterjan koyar su ile doldurur çiğneyerek yıkardı :) yumuşatıcı ile durular mis gibi olurdu bazende temiz şeker çuvalına koyup makineye atardı yine yumuşatıcı koy tabi ve az sıktır Genişletmek için tıkla... aXhi .!.: Bende küvette çiğneyerek yıkayan kısımdanım. :) Kolay gelsin canım. Genişletmek için tıkla... momo25 .!.: yün baslik hahah alemsin.. küvette tepeleyerek yika sonra da süzmeye birak ve ser balkona ^^ kolay gelsinnn Genişletmek için tıkla... _cisem_ .!.: küvette yıkardık biz.. Genişletmek için tıkla... Yorumlara teşekkürler.. Bizim düğün telasına yün yorgan yaptırmayı istedim.. Gerci artık vazgeçtik te :) Evde yün var ama yıkanması gereken ve çokça.. En kolay yöntemi bulurum diye duşundum.. Baska yöntemi yokmu acaba..
mutlulukiptal .!.: cnm annem küvet içine deterjan koyar su ile doldurur çiğneyerek yıkardı :) yumuşatıcı ile durular mis gibi olurdu bazende temiz şeker çuvalına koyup makineye atardı yine yumuşatıcı koy tabi ve az sıktır Genişletmek için tıkla... aXhi .!.: Bende küvette çiğneyerek yıkayan kısımdanım. :) Kolay gelsin canım. Genişletmek için tıkla... momo25 .!.: yün baslik hahah alemsin.. küvette tepeleyerek yika sonra da süzmeye birak ve ser balkona ^^ kolay gelsinnn Genişletmek için tıkla... _cisem_ .!.: küvette yıkardık biz.. Genişletmek için tıkla... Yorumlara teşekkürler.. Bizim düğün telasına yün yorgan yaptırmayı istedim.. Gerci artık vazgeçtik te :) Evde yün var ama yıkanması gereken ve çokça.. En kolay yöntemi bulurum diye duşundum.. Baska yöntemi yokmu acaba..
kahvetelvesi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 13.923 28.939 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi efftelya #7 Ben de yün yorganları anneme ve kayınvalideme çaktırmadan nasıl çöpe atarımın derdindeyim ( :
Neysesakinim ... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 10.762 11.404 38 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi efftelya #8 kahvetelvesi .!.: Ben de yün yorganları anneme ve kayınvalideme çaktırmadan nasıl çöpe atarımın derdindeyim ( : Genişletmek için tıkla... al bendende o kadar
kahvetelvesi .!.: Ben de yün yorganları anneme ve kayınvalideme çaktırmadan nasıl çöpe atarımın derdindeyim ( : Genişletmek için tıkla... al bendende o kadar
Neysesakinim ... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 10.762 11.404 38 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi efftelya #9 annem bir bez torbası vardır yada ayarladığı bir çuvala biraz biraz koyar az deterjan ve yumuşatıcı koyar yıkar makınada. sonra çıkartır balkonda kurutur. sonra çırpar bır değnekle havanlandırır. ıyı günlerde kullan.
annem bir bez torbası vardır yada ayarladığı bir çuvala biraz biraz koyar az deterjan ve yumuşatıcı koyar yıkar makınada. sonra çıkartır balkonda kurutur. sonra çırpar bır değnekle havanlandırır. ıyı günlerde kullan.