Arkadaşım ya da tanıdığım biri olsaydınız bana karşı güveniniz sarsılır mıydı?

Bu kişinin eşi devletin kasasından yüklü miktarda hesabına para aktardığı için başka bir yere sürüldü ve annem o kişinin yas sürecinde hep yanında oldu.Destek oldu.

Üç bin için hadi on bin olsun,değmezdi.
Ha yani kendi yaşadığını başkası da yaşasın istedi öyle mi? İnsanların kin ve hırsları inanılmaz.

Yaşı henüz genç.Bu şekilde işsiz kalması da kötü oldu.
Bir anda boşluğa düştü.Annem farklı işlerde çalışmak ister ilerleyen zamanlarda ama çıkış sebebinden ötürü iş bulamayıp daha çok depresyona girebilir diye üzülüyorum.

Şu an o kadar masum ki.
çıkış yaptıklarında hırsızlık yüzünden olduğu mu yazıyor ki?

Vakti zamanında benim kleptomani rahatsızlığı olan 60 küsür yaşında bir müvekkilim vardı. Maddi durumu çok iyiydi ama çalıyordu. Öyle bir hastalığı var mı yok mu, iyi bir inceleme gerekli.

Vakti zamanında benim kleptomani rahatsızlığı olan 60 küsür yaşında bir müvekkilim vardı. Maddi durumu çok iyiydi ama çalıyordu. Öyle bir hastalığı var mı yok mu, iyi bir inceleme gerekli.
Profesör ünvanı olan pskiyatri inceledi.Annenizin suç sayılabilecek bir davranışı yok ,dedi.

Okb nin yaptığı şeyi alakası ne ben orayı anlamadım(gerçekten merakımdan soruyorum böyle bir rahatsızlıkta bunlar normal mı? )
Ne yazık ki normal. Tanıdığım bir okb hastasi bu gibi atak dönemlerinde farklı bir heyecan yaşıyor mesela. Aşırı cinsel istek gibi.

Haklısınız karıştırdım. Okb zaten takıntı halidir genelde. Bipolar daha farklı🙈. Bu tanıdığım bipolar ve eşinden boşandı diye biliyorum.
evet bende öyle biliyorum kız kardeşim bipolar hastası ondan biliyorum. bazı anlar deli gibi para harcar, 1000 euro yu 1 saatte harcadığını biliyorum.

Arkadaşlarınız azıcık akıl vicdan sahibiyse tersine size destek olurlar. Siz suçlu değil hatta mağdur sayılırsınız. Ben arkadaşınız olsam sırf sizin için değil anneniz için de üzülürdüm bu da bir hastalık sonuçta. Olan olmuş ne kendinize ne annemize eziyet etmeyin. Bunu anlayamayacak insanları da hiç kafanıza takmayın değmez

Buraz yuhaf buldum sizi.
Sepete geldi demek nedir? Hirsizlik ypilmis zirla yaptirilmamis.

Ayricada bunun sizinle alaksi yok herkes kendinden sorumludur.

İnsanlar seninle annen baban dürüst veya iyi diye sevmiyor ki. Sen olduğun için seviyor. Annenin veya babanın yaptığı birşeye sebep de nefret etmezler

Etik değerlere aykırılık diye yazıyor
Yani kusura bakmayın ama iyi ki bu şekilde yazmışlar. Sonuçta ihtiyacı yokmuş eğer bu bir rahatsizliksa bunu ileride çalışacagı yerlerde de yapma ihtimali var. İnsanlar bunu bilerek işe alır/almaz.
Ama suç bireyseldir tabi ki. Herhangi bir arkadaşımın annesi böyle bişey yapsa arkadaşıma olan duygum değişmezdi.

Merhaba annem çalıştığı kurumdan maalesef hır…kkk suçundan ötürü çıkarıldı.Detaylı da açıklarım ama maalesef durum gerçek.Annemim bu paraya ihtiyacı yoktu ama takdie edersiniz ki elli küsür yaşında bir insanın bunu yapması evlatları açısından çok acı.

Psikiyatri ve psikolog görüşmelerinde yoğun düzeyde okb si olduğu tesbit edildi.Annem maalesef stresli zamanlarda adrenalin yaşamak istiyormuş ve kendini rahatlatıyormuş.Son olayda da annemi sevmeyen kurum çalışanı komplo düzenlemiş,annem de o sepetw düşmüş.
Annem hatalı,sakın yanlış anlamayın.Arkasında değilim ama bu hata bu şekilde ortaya çıkartılmamalıydı.
Annem zaten çok üzgün,evden dışarı çıkamıyor.Konuşmuyor.Yalnız uyuyamıyor.
İyi olması için çaba gösteriyorum ama insanın annesine annelik yapması ,böyle bir gerçekle yüzleşmesi çok acı.

Bu arada aynı kurumda babam da çalışıyor ve babam kendisi çıkmak istwdi,vazgeçirdiler,kalmasında ısrarcı oldular.Babam da şartları yeniden konuşarak kalmaya karar verdi.Babamın seveni orda çok fazla ve bu beni mutlu etti.

Gelin görün ki annem…Ben bunu haketmedim diyerek ağlıyor .
Ve ben ,kardeşlerim.Hepimiz çok üzgünüz.Bir yandan da çok mahçubuz.Zaten sorunlu bir ailemiz vardı,bu olay bizim için ayrı bir utanç kaynağı oldu.

Çok acı çekiyorum,arkadaşlarımın yüzüne bakamıyorum,bilseler yine beni severler miydi?
Anneniz yapmış siz değil. Böyle bir durumda arkadaşıma olan güvenim azalmazdı, aksine arkadaşımın bu kadar üzülmesine karşın elimden geldiğince yanında olmaya çalışırdım. Anneniz adına üzüldüm, okb olduğuna emin misiniz? Heyecan için bu tarz eylemler gerçekleştiren insanlara genelde kleptomani deniyor o konuda pek emin olamadım. Umarım tedavi olur anneniz, bu süreçte sizde kendinizi yıpratmayın elinizden geldiğince kendi hayatınıza devam etmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun 🙏

Buraz yuhaf buldum sizi.
Sepete geldi demek nedir? Hirsizlik ypilmis zirla yaptirilmamis.

Ayricada bunun sizinle alaksi yok herkes kendinden sorumludur.
Tuhaf olarak neyi buldunuz ki? Sepete geldi lafını mı?
Benim anladığım kadına tuzak hazırlamışlar,kadın da tuzağa düşmüş ve yanlış bir hareket yapmış. Zorla yaptırılmadığını herkes biliyor. Yem atmışlar,kadın da yemi yutmuş,bunu da neden yapmışlar anlayamadım. Durduk yere birini denemez insan, belki de başka hırsızlık vakaları oldu bilemiyoruz yani,konu sahibi tuhaf değil mağdur. Kimse annesi hırsızlık yapsın istemez

Tuhaf olarak neyi buldunuz ki? Sepete geldi lafını mı?
Benim anladığım kadına tuzak hazırlamışlar,kadın da tuzağa düşmüş ve yanlış bir hareket yapmış. Zorla yaptırılmadığını herkes biliyor. Yem atmışlar,kadın da yemi yutmuş,bunu da neden yapmışlar anlayamadım. Durduk yere birini denemez insan, belki de başka hırsızlık vakaları oldu bilemiyoruz yani,konu sahibi tuhaf değil mağdur. Kimse annesi hırsızlık yapsın istemez
Çok teşekkür ederim size.Mağduriyetimi anladığınız için.
Annemin arkasında değilim kesinlikle ve bu bir evlat için çok acı.Ölüm acısı böyle bir şey olsa gerek.Hazmedemediğim bu kadar çirkince olmasına gerek yoktu.Annemin o panik halleri,kafasını duvarlara çarpması,çocukça çırpınışları beni mahvetti.Bu bir evlat için çok acı.
Annem o benim..
Banka soymuş gibi,bir eve girmiş gibi,sanki birini öldürmüş gibi yargılanmasını hazmedemiyorum.

Çok teşekkür ederim size.Mağduriyetimi anladığınız için.
Annemin arkasında değilim kesinlikle ve bu bir evlat için çok acı.Ölüm acısı böyle bir şey olsa gerek.Hazmedemediğim bu kadar çirkince olmasına gerek yoktu.Annemin o panik halleri,kafasını duvarlara çarpması,çocukça çırpınışları beni mahvetti.Bu bir evlat için çok acı.
Annem o benim..
Banka soymuş gibi,bir eve girmiş gibi,sanki birini öldürmüş gibi yargılanmasını hazmedemiyorum.
Haklısınız,ama üzülmeyin. İnanın bir faydası yok,zamana bırakın sadece. Ve anneniz için elinizden geleni yapın,başka çare yok ki.

Hiçbir durum sandığınız kadar kötü değildir
Böyle bı soz vardi

Evet yaşayan için utanç verici bir durum ama kimse sandığınız kadar umursayip kinamiyor emin olun. Siz 10 rezil oldum saniyorsunuz aslinda insanlarin gözünde 3 olmussunuzdur ya da hiç rezil bile olmamassinizdir
Bu da hayatinizdakilerin ne kadar insan olduğuyla alakali

Siz bu konudan yakınıyorsunuz. Tam tersi ben size annesi bu olayı hiç yapmamış birinden daha da çok güvenirdim. Çünkü sizin yaranız var. Siz bir başkası adına utanabilen birisiniz. O yüzden en güvenilir sizsiniz gözümde

X