Yumuşatıcı Hakkında

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar ben de herkes gibi yumuşatıcı kullanıyorum ama maalesef hiç kokusu kalmıyo. Piyasada bulunan iyi markalardan alıyorum ama kokusu hiç kalmıyor. Acaba nedeni ne olabilir? Çamaşırları balkonda kurutuyorum acaba ondan mı?

Bana da bir fikir verin lütfen!!

merhaba geşmişte bir çamaşırhane işletmecisi olarak cevap vermden geçemedim. evet dışarıda çamaşır kurutmak yumuşatıcı kokusunu azaltır. ama sana benim kullandığım yumuşatcıyı önericem yumoşun koyu yeşil olanı konsatre dir.yıkayıp kaldırdığım misafir nevresimlerim aylar sonra yine aynı kokuyor. oldukça kalıcı. çamaşır tekstille ilgili başka sorun varsa cevaplarım.

Yumos kullaniyoruz ve bizde balkonda kurutuyoruz hala mis gibi kokuyorlar :))

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Kızlar çok teşekkür ederim. Ben de bingo soft kullanıyorum çok da severim kokusunu ama kalmıyo işte Bir de sizin kullandıklarınızı deniycem:) Çok teşekkürler:)

Yumos konsantreler kalici oluyor. Ozellikle pembe olan.

Kızlar çok teşekkür ederim. Ben de bingo soft kullanıyorum çok da severim kokusunu ama kalmıyo işte Bir de sizin kullandıklarınızı deniycem:) Çok teşekkürler:)

Canım o kokunun kalmaması makinenle ilgili de olabilir. Deterjanı koy, makine suyunu alsın yumuşatıcıyı arkasından ekle.
Programı başlattıktan sonra makine aldığı ilk suyu aslında tahliye borusuna yolladığı için yumuşatıcı da sıvı özellikte olduğu için akıp gidiyodur. Sen benim dediğimi de bi dene. Hala olmuyosa, o zaman farklı alternatifler düşünelim yine.

Bende bingo soft beyaz renkli olani kullaniyorum,cokta memnunum,evet disarda kurutunca koku azaliyo ama,ben fazla bekletmiyorum disarda,havalar sicak zaten iki saatte kuruyo,kurur kurumaz aliyorum,kokuyu ancak boyle muhafaza edebiliyorum.sende boyle dene,etkisi oluyor yani

Level Up Softenol Lavender , kalıcı kokulu ve mükemmel yumuşatma özelliğine sahiptir.Konsantre olduğundan diğerlerine göre daha az kullanırsınız.Uzun süreli etki sağlar : )

ben en son vernel max royal gül aldım. önceki gibi değil buram buram kokuyor. eşimin giydiği tişörtler buram buram yumuşatıcı kokuyor. fazla kokuyor yani. : )

sır konsantre çamaşır yumuşatıcıyı kullanıyorum, çoğu arkadaşıma da tavsiye ettim hepsi de memnun :)

Ben neredeyse bütün yumuşatıcılara kullandım taki ona rastlamana kadar muhteşem kokusu beni etkiledi ve çok Kalıcı dolabımda diğer kıyafetlere dahi siniyor Almanya'dan akrabalarım getirmişti adı Lenor maalesef Türkiye'de satılmıyor ama eşim bir şekilde ayarlıyor ve kıyafetlerim hep muhteşem kokuyor

Çamaşırlar kuruduktan sonra cok fazla bekletmeden toplayın...bende camasırları dısarda kurutuyorum en az 1 kac hafta kokusu kalıyor.sıze önerim Vernel Max Taze Lale...yumuşatıcı gözüne 1 kapak yerine 2 kapak koyun.

Kesinlikle yumos koyu mavi kullaniyorum. Hatta ustumu koklayip parfummu diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…