cityangel BAL KÜPÜ Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 270 1 96 İstanbul 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #1 kızlar süreceğiniz kadar vazelinin içine aspirini ezip atıyosunuz karıştırıosunuz bi güzel ellere ayaklara sürüyosunuz strechle sarabilirsiniz yada ameliyat eldiveni geçirebilirsiniz ellerinize mütiş yumuşak oluyo ....kaydirigubbakcemile5
kızlar süreceğiniz kadar vazelinin içine aspirini ezip atıyosunuz karıştırıosunuz bi güzel ellere ayaklara sürüyosunuz strechle sarabilirsiniz yada ameliyat eldiveni geçirebilirsiniz ellerinize mütiş yumuşak oluyo ....kaydirigubbakcemile5
Afro minik prensesıyım Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 1.125 5 358 İstanbul 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #2 deneyen varmı kıslar bunu
nem 20♥06♥2010 Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2008 7.231 9 156 Diğer 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #3 işe yarıyosa anneme sölüycem..elleri ayakları çok kötü valla ..kullanmadıgı kremde yok işe yaramıyo..
işe yarıyosa anneme sölüycem..elleri ayakları çok kötü valla ..kullanmadıgı kremde yok işe yaramıyo..
E EU2 Ziyaretçi 23 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #4 eveeet ben denediiiim sonuç mükemmeeel yokolduu resmeen:))AYRICA PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLEEER.. sevgiler
eveeet ben denediiiim sonuç mükemmeeel yokolduu resmeen:))AYRICA PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLEEER.. sevgiler
A Aysekaleli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2011 2 0 36 İstanbul 13 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #5 tam anlayamadığım aspirinin miktarı, 1 kutu demişler çok fazla değil mi, ben de ayaklarıma düzenli masaj yaparım kremlerle ama aspirinli vazelini ilk defa duyuyorum. deneyeceğim.
tam anlayamadığım aspirinin miktarı, 1 kutu demişler çok fazla değil mi, ben de ayaklarıma düzenli masaj yaparım kremlerle ama aspirinli vazelini ilk defa duyuyorum. deneyeceğim.
G gullac61 Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2012 5 0 16 İstanbul 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #6 alemsin nem, soruya cevap bekleyeceğine annen uygulasın, vazelinde aspirinde elimizin altında ve zaten evlerimizde var.(((
alemsin nem, soruya cevap bekleyeceğine annen uygulasın, vazelinde aspirinde elimizin altında ve zaten evlerimizde var.(((
sudelveda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2012 739 24 68 Almanya 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #7 bır kutu vazelıne ne kadar aspırın gereklı mıktar yazarmısnız