Gebeliğe Hazırlık Yumurtluyormuyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman siz yine hergun devam edebilirsiniz, keçiboynuzu pekmezi vs gibi şeyler tükeyse eşiniz takviye iyi olur
Doğru söylüyorsunuz fındık fıstık bal muz bunlarda sperm arttıcı yiyeceklermiş olmassa önümüzdeki ay alırım dıorum keçiboynuzu stres yapmıyım diyorum ama adete kadar beklemekte sıkıcı önümüzdeki hfta tatil ayarladım düşinmim bebeği eşiminde Doğum günü inş bebek hediye gelir bize

Inşallah ne güzel olur :) benim eşimde muz ve kuruyemiş çok sever sürekli tüketir, bizimde bu ay evlilik yildonumumuz, ikinci çizgi silik cıktı bakalım kan vericem ama cidden beklemek çok zor :)

Inşallah ne güzel olur :) benim eşimde muz ve kuruyemiş çok sever sürekli tüketir, bizimde bu ay evlilik yildonumumuz, ikinci çizgi silik cıktı bakalım kan vericem ama cidden beklemek çok zor :)
Adet tarihin ne zaman canım insallah vardır bebiş Yıldönümü Hediyesi olur sizede

İns tutar benim 26 Ekim daha çookk varrrr Yumurtlama günüm dündü değerlendirmelere devam bu ay olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…