arkadaşlar ,24 yaşındayım öğretmenim ama bu konular hakkında sadece ansiklopedik bilgiler biliyorum ,sizin kendi yorumlarınız nasıl onu öğrenmek istedim ,nezaman yumurtluyoruz?nasıl hissediyoruuuzz???yumurta hangi dönemde çatlar ?misal bende pko var yumurtalarım çatlamıymuş ,ama genede düzenli adet görüyorum ,sedece çatlatma iğnesiyle benim sorunum çözülürmüü???bende soru çoook ,bilgili biri varmı bu konulardaa??? boshayallersmile
arkadaşlar ,24 yaşındayım öğretmenim ama bu konular hakkında sadece ansiklopedik bilgiler biliyorum ,sizin kendi yorumlarınız nasıl onu öğrenmek istedim ,nezaman yumurtluyoruz?nasıl hissediyoruuuzz???yumurta hangi dönemde çatlar ?misal bende pko var yumurtalarım çatlamıymuş ,ama genede düzenli adet görüyorum ,sedece çatlatma iğnesiyle benim sorunum çözülürmüü???bende soru çoook ,bilgili biri varmı bu konulardaa??? boshayallersmile
merhaba hocam geçmiş olsun..bende de pko var..ve yumurtlamamı hissediyorum yumurtalardan ağrı oluyor kasılma oluyor bu böle 1-2 hafta sürüyor sonra adet oluyorum böle yani
1-2 hafta cok uzun bir süre yumurtlama agrısı için...farklı bişey yüzünden olabilir o kadar uzun süreli kasılma...
pkoyum ondan mı acaba
ya kasılma derken karın ağrısı oluyor hani adetliyek oluyor ya onun gibi bişey 5 saniye sürüyor geçior adet olana kadar böle devam ediyor
hmmm yumurtlama sancısı daha farklı bişey sanki...yani sanki dalağın şişer de onun bi ağrısı olur ya, onun gibi bişey oluyo daha ziyade kasık kısmında...sanki çatlıycakmış gibi:) regl ağrısı gibi de olabilir tabi ama o kadar uzun sürmesi ilginç...belki de pko yüzündendir...doktorlar bile düzgün açıklayamıyorlar bu olayları, sanırım net bilgiler yok ellerinde...
slm arkadaşım.ben 14 aylık evliyim.hemen hemen 1 senedir korunmuyoruz.yumurtlama günümü de hissediyorum.akıntıdan rahim ağzı yumuşaklığıfln bazen kasık batması.ama nedense tutturamadık.bu arada bende de pko vardı 5 sene önce gittim ultrasonla baktı.pko dedi.2 ay ilaç kullandım.ama ben de düzenli adet görürüm.neen olmuyo.şimdi ben kg veriyorum 57 kg yim 51-52 olmam lazım.göbk çevremde yağlanma var.senin gibi okuduğum bilgilere göre bu yağlanma inisülin direncine işaretmiş.bakalı nolucak.mesela yine ben bi umut adetimin gecikip hamile olduğumu öğrenmek istiyourm.inşallah allah aratmasın.acaba bende de mi çatlama prob.var.gidicem önümüzdeki haftalarda dr.a bakalım nolacak.sende pkonun ne gibi belirtileri var canım.
yumurtlamada agrı olmazkı ?
bilmiorum canım benimki dalak ağrısına benzemioakannehir bazen iğne batması gibi oluyor
adetten ıkı hafta sonra yumurta akı gibi akıntı geliyor..renksiz birsey bunun yumurtlama oldugunu söylemisti doktor ama merak ediyorum renksiz mi oluyor yanı bildiginiz yumurta akı iste
ben de de aynı şekilde yumurta akı gibi oluyo hem de baya bi...bende pko var mışş.5 sene önce dr demişti.önceden de yazmıştım adetler düzenli kilo yok.sadece göbek bölgemde yağlanma var benim.ama neden hala tutturamadık ki anlamıyorum.yumurtluyosam niye olmuyo.offfffffff çok sıkılyorum artık.hamileleri görünce içim cızz ediyo.kendimi çok aciz hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?