- 23 Haziran 2015
- 418
- 473
Üst üste olmuş biraz ama üzülmeyin çok şükür bir çocuğunuz varmış, bu süreçte hamile de kalmışsınız, demek ki hamile kalabiliyorsunuz bu bile o kadar güzel ki inanın, bir daha kalırsınız, demek ki sağlıklı değilmiş Allah nasip etmemiş, belki böylesi sizin için de bebeğiniz için de daha hayırlı oldu, sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tekrar nasip olur inşallahBenim 4 yaşında bir oğlum. Ona karar verdiğimiz ilk ay olmuştu. Sonra geçen yıl ocak ayında 2.ye karar verdik. Mayıs ayında bir kimyasal gebeliğim( o hiç etkilemedi) 5 aralıkta da düşüğüm oldu. Düşük beni bitirdi. 10+4 haftalıktı. Ama çok şükür 12.haftaya az kaldı dediğim zamanda kaybettim. Üstelik o gün lekenme ve kanamadan dolayı 2 kere doktora gittim gün içersinde. Bir sıkıntı yoktu kalp atışları yerindeydi. Ama 3.gittiğimde orda değildi toparlanmam zaman aldı tabi ama içim hala sızlıyor. İlk adetimi oldum. Çalışmalara tekrar başlarm diyordm öyle demişti doktorum ama maalesef rahim daha toparlanamamış. Nisan ayına kadar yok gebelik ben tamam hazırsın dememi bekle dedi. Diğer ayda adetken gidicem belki o zaman rahim toparlanmış der. Ben şu bir ayı tekrar olacak umuduyla zorla geçirmiştim. Şimdi tekrar boşluğa düştüm. 3 ay bana 30 yıl gibi görünüyor şuan. Tabi ondan sonra ne zaman olacak Allah bilir. Bide doktorlar düşükten sonra ilk 3 ay hamile kalma şansı daha yüksek derler hep. Bide sağlıklı doğum yapma olasılığı da daha yüksekmiş. Buna da inandırmıştm kendimi. Şuan boşluktayım resmen.
Bu konuyu açtıktan sonra doğru düzgün adet bile olamadım ,kist oluştuğunu öğrendim , doktor bize de korunun dedi, bu sefer de kistimin geçmesini bekliyorum…
Hepimizin bekleyişlerini Allah hayırla mutlulukla sonuçlandırır inşallah