• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlamayı nasıl hissediyosunuzz????

ben de de aynı şekilde yumurta akı gibi oluyo hem de baya bi...bende pko var mışş.5 sene önce dr demişti.önceden de yazmıştım adetler düzenli kilo yok.sadece göbek bölgemde yağlanma var benim.ama neden hala tutturamadık ki anlamıyorum.yumurtluyosam niye olmuyo.offfffffff çok sıkılyorum artık.hamileleri görünce içim cızz ediyo.kendimi çok aciz hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım tenin esmer mi?
benim kuzenımde gıtmıstı dedıgın gıbı birsey yoktu epılasyon yaptıracktı once hormon testı yapıldı orda anlasılınca ultrasyonla bakıldı ondada kist vrmıs pko da olabılır ama onunkı
esmelerde olan birseymis esmer tenlilerdeymis dogstan olabılır demıs
yanı hicbir belirti yok deyınce aklıma geldi esmer misin diye

ben bu yumurtlamayı hiç anlamıyorum. konunuu görünce bilgilerden faydalanmak istedim.
bir de pkolu olduğunuzu nasıl öğrendiniz?
alttan muaye ile mi?
mesela arada ben hormon(kan) tahlili yaptırıyorum. benim öyle bişiyimolsa anlarmıydı dr.?

yumurtlama zamanı vucut ısısı artarmış diyorlar bir de?

bu arada yumurtlama olayıyla yumurtaların çatlaması olayı farklı şeyler değil mi?ben mi yanlış biliyorum....?

adet bitiminden 14 gün sonra falan yumurtlama olayı olmuyor mu?yumurtalrın çatlaması olayı da adet görmemiz değil mi?adet kanı o yumurtaların dışa atımı...ben böyle biliyorum yanlış mı?:uhm:

bu arada yumurtlama olayıyla yumurtaların çatlaması olayı farklı şeyler değil mi?ben mi yanlış biliyorum....?

adet bitiminden 14 gün sonra falan yumurtlama olayı olmuyor mu?yumurtalrın çatlaması olayı da adet görmemiz değil mi?adet kanı o yumurtaların dışa atımı...ben böyle biliyorum yanlış mı?:uhm:

yumurtlama ve yumurtanın çatlaması aynı şeyler aslında...yani yumurta kesesi çatlayınca içindeki yumurta tüplere salınıyor, yani yumurtlama denen olay oluyor...bu da 14.günde gerçekleşiyor aşağı yukarı...adet görmemiz bu çatlayıp salınan yumurtanın döllenmediği için kanla dışarı atılması olayı...

yumurtlama ve yumurtanın çatlaması aynı şeyler aslında...yani yumurta kesesi çatlayınca içindeki yumurta tüplere salınıyor, yani yumurtlama denen olay oluyor...bu da 14.günde gerçekleşiyor aşağı yukarı...adet görmemiz bu çatlayıp salınan yumurtanın döllenmediği için kanla dışarı atılması olayı...

hımm tamam aynı şeyi söyledim bende...ama ben yumurtanın çatlaması olayının adet görme olduğunu söyledim tek fark farkla...yani olayı doğru biliyormuşum:)) bir an kendimden şüphe ettim bu yaşta..:P teşekkürler

KIZLAR bugün gece sol kasığımda ağrı hissettim,sabaha kadar hemde kaltım baktım akıntı falan da yoktu öyle neydi bu ağrı sizce?yumurtlama ağrısı falanmıydıkibilmiyorumkismiledaha önce sabaha kadar ağrıdığını hatırlamıyorum yani bu gece fena oldum böyle batıyor gibi rahatsız etti.nedir bu?

Back