• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayi degerlendirme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minnnak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
289
289
23
32
Selam kizlar bu ay erken yumurtladigimi dusundugum icin kafam cok karisti o yuzden yorumlariniza ihtiyacim var. Normalde haziran 21 de yumurtlama gunum olmaliydi fakat 1 defalik yogun bir akinti yasamam sonucu ayin 16sindan beri ovulasyon testi yapiyorum ve teste gore erken yumurtladim sanirim. Kafama takilan su 16 ve 17 haziran sabahlarini degerlendirdik 18 ini degerlendiremedik ve bugun ovulasyon biraz silik cikti ve bu arada testleri hep saat 18.00 civarinda yaptim. Degerlendiricegimiz gunler koyu cikan gunler mi yoksa ilk silik cikan gun mu olmali? Yumurta ne zaman catlar ki acabaa insallah dogru zamanlari degerlendirmisimdir bugunun bosa gitmesi moralimi sifir yapti cunku. Simdiden tesekkur ederim ballar ovulasyon testlerimide ekliyorum yanildiysam siz gorup gozumu acarsiniz bari hepinize opucukleeer :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
15924966046088335088472665909893.webp

Silikleştiğinde çatlar o zaman da değerlendirmek gerekir. Pcos mu var?

O zaman bosa gitti bu ayda cunku siliklestigi gun bugun ve degerlendiremedik:110: 7. Ayimiz bu canim daha doktora gitmedik hic 1 yil olirsa gidicez.
1 yıl dolunca hiç bir sorun yoksa tedaviler başlanır. Ama sorun görünürse daha erken de başlanır. Zaten pandemiye filan denk gelmiş ilk aylarınız. Mümkünse reglin 3. Günü doktora gidip hormon tahlillerinizi filan yaptırın. Bir sorun yoksa kendiniz denemeye devam edersiniz. Mümkünse eşiniz de test versin. Bazen erkekteki sorunların düzelmesi çok uzun zaman alıyor. Haftada 3 4 gün ilişki yeterli bence ovulasyon testleri stres yapıyor. Neticede spermin 2 3 gün yaşama ihtimali de var.

1 yıl dolunca hiç bir sorun yoksa tedaviler başlanır. Ama sorun görünürse daha erken de başlanır. Zaten pandemiye filan denk gelmiş ilk aylarınız. Mümkünse reglin 3. Günü doktora gidip hormon tahlillerinizi filan yaptırın. Bir sorun yoksa kendiniz denemeye devam edersiniz. Mümkünse eşiniz de test versin. Bazen erkekteki sorunların düzelmesi çok uzun zaman alıyor. Haftada 3 4 gün ilişki yeterli bence ovulasyon testleri stres yapıyor. Neticede spermin 2 3 gün yaşama ihtimali de var.
Gitmeyi cok dusunduk canim da covid yuzunden cekindik insallah gidicez cok tesekkur ederim ilgin alakan icin

Gitmeyi cok dusunduk canim da covid yuzunden cekindik insallah gidicez cok tesekkur ederim ilgin alakan icin
Rica ederim. Ben 1.5 yıldır deniyordum. İlk bir yıl kafama göreydi. Son 6 aydır yıprandım yani. Evleneli 3 yıl olacak boşuna korunmuşum ilk 1.5 yıl diyorum. Sen şimdi bugünü değerlendiremezsen de yarını değerlendirmeye çalış. İnşallah gönlüne göre versin Allah. 🤗

Rica ederim. Ben 1.5 yıldır deniyordum. İlk bir yıl kafama göreydi. Son 6 aydır yıprandım yani. Evleneli 3 yıl olacak boşuna korunmuşum ilk 1.5 yıl diyorum. Sen şimdi bugünü değerlendiremezsen de yarını değerlendirmeye çalış. İnşallah gönlüne göre versin Allah. 🤗
Insallah canim benimmm yaa Rabbim isteyenin kucagini bos birakmasin

Back