Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde oyle, 17 si yumurtlama. Hapsurdugumda bile asiri agri vad

Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine
Kupa attırma ve yakı ne işe yarıyor biraz bilgi verebilir misiniz

Bu yaşıma kadar adet zamanım haricinde herhangi bir sancı batma vs yasamadim. Çoğu yerde yumurtlama gününde bu belirtiler oluyormuş bende boyle bir durum hiç olmadı normal mi acaba yoksa yumurtlamiyor muyum. Bir aydır bebek deniyoruz bu konulardan uzak oldgum için dikkat etmedim mı acaba sancı batma gibi durumlara aklım karıştı

Ağrı akıntı vs herkeste olacak diye birsey yok, ovulasyon takibi mutlaka yapın kendinizi tanımanız ve gunleri degerlendirmeniz açısından mutlaka edinin testleri. O zaman göreceksiniz

Ağrı akıntı vs herkeste olacak diye birsey yok, ovulasyon takibi mutlaka yapın kendinizi tanımanız ve gunleri degerlendirmeniz açısından mutlaka edinin testleri. O zaman göreceksiniz
Bugün yapmaya başladım adetim dün bitti geçen ay ilk kez denedik. Testimde sadece tek çizgi çıktı ama buradan gördüğüm kadarı ile silik ikinci cizgi çıkıyor zamanla netleşiyor bende sadece tek çizgi çıktı anlamadım yanlış mı yaptim

Eklentiler

• IMG_20200524_164844.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar benimde 19 20 mayist yumurtlama degerlendirdm ama 4 gun ustuste degerlendirmek gerekiyormus hatta yumurtlama 2 gunse 5 gun yani yumurta catladiktan sonra ne onemi varki anlayamadm bilginiz var mi bende bu aydan nedense umutluyum hem esim ruyasinda dogum yaptigimi gormus hemde kadir gecesiydi o gun yumurtlamada gordum gerisi.Rabbimin takdiri

Hayir hayir doğru, ama yumurtalama yok. Suan cikan cizgi gibi cook belirgin cikacak ikinci cizgin insallah en yakin zamanda olur Allah aratmasin

Sperm 5 gune kadar rahimde yaşayabiliyor yani dollenme olabilir bu nedenle catlamadan sonra da degerlendirin diyorlar. Gün aşırı olacak sekilde de yapabilirsiniz, inşallah Allah aratmasin

Hayir hayir doğru, ama yumurtalama yok. Suan cikan cizgi gibi cook belirgin cikacak ikinci cizgin insallah en yakin zamanda olur Allah aratmasin
Hadi inşallah Allah' im nasip etsin daha çok yeniyiz ama benim yaşım 36 o yuzden biraz tedirginim bu konuda

Bildiğim kadarı ile spermler iki gün canlı kalabiliyor. Catladiktan sonra o gün birlikte olman hamileliği arttırır ama ertesi günlerde olmaz diye biliyorum

Hadi inşallah Allah' im nasip etsin daha çok yeniyiz ama benim yaşım 36 o yuzden biraz tedirginim bu konuda
Herkesin derdi farklı burda ne yazikki, herkes kendine göre care arıyor. Bir gebenin günlüğü var instgramda, bi oraya bakin ileri yaslarda ki sizin yasiniz gayet iyi hamile kalanlar var, yorumlari okuyun moraliniz yerine gelsin

Herkesin derdi farklı burda ne yazikki, herkes kendine göre care arıyor. Bir gebenin günlüğü var instgramda, bi oraya bakin ileri yaslarda ki sizin yasiniz gayet iyi hamile kalanlar var, yorumlari okuyun moraliniz yerine gelsin
Okudum evet baktım dün o siteye :) aslında yaşım ile alakalı pek bir stresim yok yani en azından şu anda çünkü daha geçen ay başladık denemelere buradan okuduğum kadari ile yıllarca bekleyen arkadaşlarımız var o yüzden en az bir 6 ay panik yapmicam diye sozcverdim kendime bakalım tutabilecek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…