yumurtlamam nezaman

GAYECAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
13
0
36
Bilecik
meraba kızlar benım adetlerım cok duzenlıydı ancak cocuk olmasına karar verdık cok duzensız geldı bu ay normalde 30 gunde bır oluyordum bu ay 5 gun gecıktı ancak ılk ucgun hıc gelmedı gıbı sımdı gelmeye başladı normal bir şekilde şimdi ben yumurtlama gunumu nasıl hesaplıyacam normal gelmeye başladığı gunden itibarenmı yardımcı olurmusunz ne yapacağımı bılemıyorum:50:

meraba kızlar benım adetlerım cok duzenlıydı ancak cocuk olmasına karar verdık cok duzensız geldı bu ay normalde 30 gunde bır oluyordum bu ay 5 gun gecıktı ancak ılk ucgun hıc gelmedı gıbı sımdı gelmeye başladı normal bir şekilde şimdi ben yumurtlama gunumu nasıl hesaplıyacam normal gelmeye başladığı gunden itibarenmı yardımcı olurmusunz ne yapacağımı bılemıyorum:50:

adetinin düzeni bozulmasının bir etkisi olmaz.adet bitiminden sonraki günlerde günaşırı ilişkide bulunmak yeterli gebelik için. yumurtlama günü adet ortalarıdır adetinin ilk gününden itibaren 12,14,16,18. günlerde ilişkiye girmen uygun olur.

slm dönem dönem bu gecikmeler olur endişe etme hep oluyorsa bişeyler var demektir. birde tavsiye googledan ovulation calender yaz arat.. bikaç sayfa aşağıda güzel bir program bulacaksın ordan hesaplayabilirsin yumurtalama zamanını yalnız kendini de dinlemelisin yani o dönemde yumurta akı kıvamında bi salgı geliyo hafifte kasık ağrısı .. kolay gelsin

Son düzenleme:
Back