• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonraki akıntılar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Kızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarı şeffaf karışık sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama ben yumurtlamamı takip ettim testle. Geçen hafta yumurtladım test pik yapıp silikleşmişti. Şimdi bu neyin nesi bilmiyorum kasıklarımda balon gibi şiş

Canım vücudtan atılan spermler olabilir çünkü ilişkiden 1-2 gün sonra geri çıkıyormuş. Ben doktoruma sormuştum öyle demişti kalitesiz ulaşamayan spermler demişti. İnşallah hamişsindir ama 1-2 gün sonra geliyosa böyle birşey olabilir

Canım vücudtan atılan spermler olabilir çünkü ilişkiden 1-2 gün sonra geri çıkıyormuş. Ben doktoruma sormuştum öyle demişti kalitesiz ulaşamayan spermler demişti. İnşallah hamişsindir ama 1-2 gün sonra geliyosa böyle birşey olabilir
Canım 6 gün oldu yumurtam çatlayalı bidaha ilişki olmadı

Canım 6 gün oldu yumurtam çatlayalı bidaha ilişki olmadı
Anladım canım genelde hamilelik belirtisi akıntı oluyır sarı bazen beyaz kıvamsı akıntı kasıklarda batma vs. Yani bende öyle olmuştu ama 6 gün geçmiş daha çok erken belirti için diye düşünüyorum tabi kişiden kişiye de değişebilir inşallah hamişsindir canım :KK200:

Anladım canım genelde hamilelik belirtisi akıntı oluyır sarı bazen beyaz kıvamsı akıntı kasıklarda batma vs. Yani bende öyle olmuştu ama 6 gün geçmiş daha çok erken belirti için diye düşünüyorum tabi kişiden kişiye de değişebilir inşallah hamişsindir canım :KK200:
Aslında ümidim yok bu ay. Testler pik yapınca ilişki oldu. Ertesi gün silikleşti ama eşim şehirdışına çıktı ilişki olmadı bidaha. Tutmamıştır diye hiç dikkatde etmedim. Spora devam ettim alkol falan aldım. Ama bugün böyle akıntı olunca şüphelendim

Aslında ümidim yok bu ay. Testler pik yapınca ilişki oldu. Ertesi gün silikleşti ama eşim şehirdışına çıktı ilişki olmadı bidaha. Tutmamıştır diye hiç dikkatde etmedim. Spora devam ettim alkol falan aldım. Ama bugün böyle akıntı olunca şüphelendim
Sen yine dikkat et canım benimde hiç ümidim yoktu çift çizgiyi görünce şaşırmıştım. Hareketlerini dikkat et mümkünse alkolde alma günün gelince bi test yap. Ovu testiyle takip edip pik yakaladıysan inşallah tutmuştur diyelim :dua:

Back