YUMURTLAMADAN SONRA

Bir ogul annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
750
382
30
Merhaba...
19-20pik 21Çatlama yaşadım
20 si gece Çok ağrılı bir yumurtlaça yaşadım dikelemedim oturamadım kitlendim
Çatlamadan sonrada Akşamlar bel ağrısı kalçama vuran ağrı devam ediyo bu gün sadece Yok öğlen hafid hafif belime vuran ağrılar var akıntı yok desem yeridir
sabaha karşı Uyanıp Uykum kaçmış gibi duvarlara bakıyorum 😑
acaba yumurtlamadan sonra Belirtileri devam eden varmı..

Canım ben de aynı durumdayım şuan. Günlerimiz de aynı benim de 20-21 Yumurtlama ve Çatlama. Resmen adet olacak gibi bir kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum hatta acaba 2. kez mi yumurtluyorum dedim test yaptım böyle çıktı. Bat 4 Aralık ama bu kadar erken başlamazdı belirtilerim psikolojik de olabilir bilmiyorum :/

Eklentiler

• 1637861858938316240117109933518.jpg
    1637861858938316240117109933518.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 228
Canım ben de aynı durumdayım şuan. Günlerimiz de aynı benim de 20-21 Yumurtlama ve Çatlama. Resmen adet olacak gibi bir kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum hatta acaba 2. kez mi yumurtluyorum dedim test yaptım böyle çıktı. Bat 4 Aralık ama bu kadar erken başlamazdı belirtilerim psikolojik de olabilir bilmiyorum :/
Yarın adete 6 gün kalıyo test yapsammı bilmiyorum bu zamana kadar akıntım yoktu Bi Gün batma oldu kasığımda ve kremsi akıntı geldi her batmada akıntı geldi yani ayy kendimi cokmu dinliyorum acaba

Bende şüphe ediyodum yumurtlamadan ama yumurtlamam dayanılmayacak kdr ağrılı oldu benm Pff beraber beklesek 😄 tek beklenmiyoo be

Yarın test yapsammı? Yumurtlamadan 8 gün gecmiş olcak

Bende şüphe ediyodum yumurtlamadan ama yumurtlamam dayanılmayacak kdr ağrılı oldu benm Pff beraber beklesek 😄 tek beklenmiyoo be

Yarın test yapsammı? Yumurtlamadan 8 gün gecmiş olcak
Canım yaparsan da erken gebelik testi yap bence normal kaset teste şuan çıkmaz diye düşünüyorum. Ben de aynı durumdayım daha 5 gün geçti Yumurtlama dan ama düşünmeden edemiyorum çok zor bi bekleyiş Allah gönlümüze göre versin

Canım yaparsan da erken gebelik testi yap bence normal kaset teste şuan çıkmaz diye düşünüyorum. Ben de aynı durumdayım daha 5 gün geçti Yumurtlama dan ama düşünmeden edemiyorum çok zor bi bekleyiş Allah gönlümüze göre versin
Predictor aldm onu yapcam Adetden 6 gün önce yazıyo üstünde artık her gün tezt yapar dururum🥲🥲Haber edelim bir birimize malesef yumurtlamada takip edince hsap kitao bitmiyoo off
Evi sildim süpürdüm şu anda kasığ ağrımaya başladı 😑
Kaç yaşındasın canm?

Ben 28 yaşındayım 3 senelik evliyim canım daha ilk denememiz inşallah olur. Ben daha çok erken diye test yapmıyorum şuan adete 4 gün kala falan yapacağım ama günler geçmek bilmiyor 🤦‍♀️😅

Ben 28 yaşındayım 3 senelik evliyim canım daha ilk denememiz inşallah olur. Ben daha çok erken diye test yapmıyorum şuan adete 4 gün kala falan yapacağım ama günler geçmek bilmiyor 🤦‍♀️😅
Benim ilk gebelikte 4gün kala cıkmıştı değer 89 du yani iki katladğını düşünerek gidersem 6 gün kalada cka bilirmş diyerek😄yarn yapcam ama tqbi negatifse üzülmem
Bende 21 yaşındaym 5sene 1 aylk evliyim

Benim ilk gebelikte 4gün kala cıkmıştı değer 89 du yani iki katladğını düşünerek gidersem 6 gün kalada cka bilirmş diyerek😄yarn yapcam ama tqbi negatifse üzülmem
Bende 21 yaşındaym 5sene 1 aylk evliyim
Daha çok gençsin canım negatif çıkarsa da üzülme her şey nasip yine denersiniz. Benim de bat 3-4 Aralık sen yapınca buraya at da çıkarsa ben de seninle aynı günde yaparım belki Uğur getiririz birbirimize :)

Daha çok gençsin canım negatif çıkarsa da üzülme her şey nasip yine denersiniz. Benim de bat 3-4 Aralık sen yapınca buraya at da çıkarsa ben de seninle aynı günde yaparım belki Uğur getiririz birbirimize :)
İnşallah yaa 😁bu gün kan 2.0 de cıksa cok kişide öyle cıkıp sonra hamile olduğunu öğrenmiş cksada ckmasada derim😇üzülmüyorum canm bitane bebeğim var darısı tez zamanda size ve isteyen her kese

Canım ne yaptın test yaptın mı merak ettim seni 🙈
Merhaba canım 😊yeni gördüm 25 şi kan 2.0 cıkmıştı yaa rahatsızlıöımdan dolayı dr gitdim bütün tahliller yapınca hcgde yaptım 3.9 cktı 29 kasımda doktor dediki şüphe var hamile olada bilirsin olmayada çarçamba bidaha gel bu gün gitdim 😊26 cuma bidaha vericem

Sende durum nasl

Merhaba canım 😊yeni gördüm 25 şi kan 2.0 cıkmıştı yaa rahatsızlıöımdan dolayı dr gitdim bütün tahliller yapınca hcgde yaptım 3.9 cktı 29 kasımda doktor dediki şüphe var hamile olada bilirsin olmayada çarçamba bidaha gel bu gün gitdim 😊26 cuma bidaha vericem

Sende durum nasl
Ben hamileyim canım 🙈 ama daha kan vermedim doktorum ptesi gel dedi bekliyorum. Bi de erkenden verince yükselecek mi düşecek mi gerginliği yaşamak istemedim açıkçası bi kaç gün sabrederim daha iyi. Kimyasaldan korkuyorum yaşayan çok insan var nedense 😐

X