• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan Sonra Karın Ağrısı Acilllll

PrensesAriel

Bat 6 Kasım 🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
365
374
33
Merhaba kızlar, 3 gündür kafayı yemek üzereyim. Bu ay adet bitiminden itibaren eşimle gün aşırı değerlendirdik, ovülasyon testi kullanmadım ama yumurtlamanın tüm belirtilerini ayın 20’sinde yaşadım parmak hesabıyla yumurtlama günüm de 21’ydi zaten. O günden beri aşırı derecede göğüs ucu hassasiyetim var hiç geçmedi, ilk kez bu ay böyle oldu. Ama benim asıl sıkıntı çektiğim şu, 3 gündür karnımda kramp şeklinde ağrı var içten bir ağrı değil karnımın üstündeki kaslar ağrıyor özellikle de eğildiğim büküldüğüm zaman duramıyorum, sadece uzanınca rahat edebiliyorum. Bel ağrısı, halsizlik, yorgunluk var. Bat 4 eylül, belirtiler için çok erken biliyorum ama şu şiddetli karın ağrısı çok kafamı karıştırdı sizce neden olabilir? Bunu yaşayan, ne olduğunu bilen var mı??? Özellikle hamile kalanlara soruyorum ovülasyondan sonraki belirtileriniz nelerdi???

Merhaba kızlar, 3 gündür kafayı yemek üzereyim. Bu ay adet bitiminden itibaren eşimle gün aşırı değerlendirdik, ovülasyon testi kullanmadım ama yumurtlamanın tüm belirtilerini ayın 20’sinde yaşadım parmak hesabıyla yumurtlama günüm de 21’ydi zaten. O günden beri aşırı derecede göğüs ucu hassasiyetim var hiç geçmedi, ilk kez bu ay böyle oldu. Ama benim asıl sıkıntı çektiğim şu, 3 gündür karnımda kramp şeklinde ağrı var içten bir ağrı değil karnımın üstündeki kaslar ağrıyor özellikle de eğildiğim büküldüğüm zaman duramıyorum, sadece uzanınca rahat edebiliyorum. Bel ağrısı, halsizlik, yorgunluk var. Bat 4 eylül, belirtiler için çok erken biliyorum ama şu şiddetli karın ağrısı çok kafamı karıştırdı sizce neden olabilir? Bunu yaşayan, ne olduğunu bilen var mı??? Özellikle hamile kalanlara soruyorum ovülasyondan sonraki belirtileriniz nelerdi???
Gün aşırı denemeden kaynaklı olabilir karın ağrısı

Karın ağrısı bende de var adetim senden bir kaç gün sonra.

Ben en son 29 ağustosta adet oldum adetim genelde düzensizdir ama hiç bu kadar gecikmemişti.test yaptım ama negatif geçen hafta cumadan beri aşırı bi akıntım vardı pazar günü de yapışkan akıntı oldu acaba geç yumurtlamış olabilirmiyim pazartesi günü de korunmasız ilişki oldu dünden beri sol kasığımda bi ağrı var hiç geçmiyo hareket edince daha çok oluyo akıntım azaldı alt karın ağrısı var şişkinlik var tam göbeğimin altında arada sancı oluyor yarın randevu aldım artık doktora gidecem ama varmı böyle olup hamile olanlar..

Back