Kan sonucun ne çıktı canımBu ay bende koyulaşma bekleyip öyle kan verdim geçen ay kimyasaldan dolayı çok korkuyorum inşallah ikimizinde yüzü güler bol bol dua edin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sonucun ne çıktı canımBu ay bende koyulaşma bekleyip öyle kan verdim geçen ay kimyasaldan dolayı çok korkuyorum inşallah ikimizinde yüzü güler bol bol dua edin![]()
2 gün önce 71 bugün 234 ama hala tuvalete giderken korkuyorum cuma tekrar vereceğim, dua edelim birbirimize ikimizinde yüzü gülsünKan sonucun ne çıktı canım![]()
Ay tebrik ederim. Umarım benimde bu ay olur inşallahYok benım baya krem gıbı beyaz ıkıntım var suan dayanamadım test yaptım ama çok erken emın olmdım bu testle yalancı pozitif goren oldumu acaba
Ay süper çok sevındim isteyen herkese duacıyım2 gün önce 71 bugün 234 ama hala tuvalete giderken korkuyorum cuma tekrar vereceğim, dua edelim birbirimize ikimizinde yüzü gülsün
İnşallah ama daha cok erken emın olamıyorum oyuzden ıkı tane yaptım bırı sabah bırı akşam ıkısıde aynı cıktıAy tebrik ederim. Umarım benimde bu ay olur inşallah![]()
Hayırlı olsun inşallah belirtileriniz neydi acabaİnşallah ama daha cok erken emın olamıyorum oyuzden ıkı tane yaptım bırı sabah bırı akşam ıkısıde aynı cıktı![]()
Ben kasık agrısıyla yumurtlamamı ogrendım çatladıgı gun gogus ucu acısı vardı ogunden berıde hıc geçmediler sol kasıgımdan bacagıma vuran agrı vardı ıkı gundur aşırı beyaz kremsı akıntım adet olcakmısım gıbı agrı sol bacagım dun cok kasıl dı uyustu bugunde sureklı uyku halı akşamda bıber tursusundan sirke kokusu aldım masadan kaldırttım o derece oldu çok umıtlıyım bu sefer inşallah bayram hediyemiz olur hepımızeHayırlı olsun inşallah belirtileriniz neydi acaba![]()
Yumurtlama günleri 3 gün üst üste deneyin diyorlar neden öyle yapmadınız acabaDün ovulasyon testim pozitifti. Ama bir gece öncesini değerlendirdiğimden dünü değerlendirmedim. Ama dün aşırı derecede bütün gün sol kasık ağrısı çektim. Yürürken bile ağrıyordu. Bugün ise test silik çıktı. Evet belirtiler hemen başlamaz belirti de değil ama benim bugün göğüs uclarım çok ağrıyor dokunamıyorum bile. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Amin inşallah çok sevindim benim de çoğu yaşadıklarım benzer sizinkilerle inşallah nasip olur babadaBen kasık agrısıyla yumurtlamamı ogrendım çatladıgı gun gogus ucu acısı vardı ogunden berıde hıc geçmediler sol kasıgımdan bacagıma vuran agrı vardı ıkı gundur aşırı beyaz kremsı akıntım adet olcakmısım gıbı agrı sol bacagım dun cok kasıl dı uyustu bugunde sureklı uyku halı akşamda bıber tursusundan sirke kokusu aldım masadan kaldırttım o derece oldu çok umıtlıyım bu sefer inşallah bayram hediyemiz olur hepımıze![]()
İnşallah bat ne zamanAmin inşallah çok sevindim benim de çoğu yaşadıklarım benzer sizinkilerle inşallah nasip olur babada![]()
Eşimin sperm sayısı yetersiz çünküYumurtlama günleri 3 gün üst üste deneyin diyorlar neden öyle yapmadınız acaba
İnşallah bana da nasip olur ama göğüs ucu ağrım dokundukça fazla var bugün de göğüslerim hassaslaştı galiba regli olacağımİnşallah ama daha cok erken emın olamıyorum oyuzden ıkı tane yaptım bırı sabah bırı akşam ıkısıde aynı cıktı![]()
24 Mart pazartesi ama her an olacak gibi ağrım da var dolgunlık hissi varİnşallah bat ne zaman![]()
İsteyen herkese edıyorum canım inşallahİnşallah bana da nasip olur ama göğüs ucu ağrım dokundukça fazla var bugün de göğüslerim hassaslaştı galiba regli olacağımdua edin bana da lütfeni
İnşallah bebeklerımız bizımledir24 Mart pazartesi ama her an olacak gibi ağrım da var dolgunlık hissi var
Testi adete kaç gün kala yaptınızYok benım baya krem gıbı beyaz ıkıntım var suan dayanamadım test yaptım ama çok erken emın olmdım bu testle yalancı pozitif goren oldumu acaba
8 gun kala yaptım ama sonra yaptıgım teste aşırı sılık gordum kamerada gorunmuyo bıle veklıyorum bakalım hayırlısı hepımız içinTesti adete kaç gün kala yaptınız
hayırlısı olsun canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız çifte bayram olur8 gun kala yaptım ama sonra yaptıgım teste aşırı sılık gordum kamerada gorunmuyo bıle veklıyorum bakalım hayırlısı hepımız için
İnşallahhayırlısı olsun canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız çifte bayram olur![]()