Yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti?

Hayırlı olsun inşallah belirtileriniz neydi acaba 🌸
Ben kasık agrısıyla yumurtlamamı ogrendım çatladıgı gun gogus ucu acısı vardı ogunden berıde hıc geçmediler sol kasıgımdan bacagıma vuran agrı vardı ıkı gundur aşırı beyaz kremsı akıntım adet olcakmısım gıbı agrı sol bacagım dun cok kasıl dı uyustu bugunde sureklı uyku halı akşamda bıber tursusundan sirke kokusu aldım masadan kaldırttım o derece oldu çok umıtlıyım bu sefer inşallah bayram hediyemiz olur hepımıze 🥰

Dün ovulasyon testim pozitifti. Ama bir gece öncesini değerlendirdiğimden dünü değerlendirmedim. Ama dün aşırı derecede bütün gün sol kasık ağrısı çektim. Yürürken bile ağrıyordu. Bugün ise test silik çıktı. Evet belirtiler hemen başlamaz belirti de değil ama benim bugün göğüs uclarım çok ağrıyor dokunamıyorum bile. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Yumurtlama günleri 3 gün üst üste deneyin diyorlar neden öyle yapmadınız acaba

Ben kasık agrısıyla yumurtlamamı ogrendım çatladıgı gun gogus ucu acısı vardı ogunden berıde hıc geçmediler sol kasıgımdan bacagıma vuran agrı vardı ıkı gundur aşırı beyaz kremsı akıntım adet olcakmısım gıbı agrı sol bacagım dun cok kasıl dı uyustu bugunde sureklı uyku halı akşamda bıber tursusundan sirke kokusu aldım masadan kaldırttım o derece oldu çok umıtlıyım bu sefer inşallah bayram hediyemiz olur hepımıze 🥰
Amin inşallah çok sevindim benim de çoğu yaşadıklarım benzer sizinkilerle inşallah nasip olur babada 🫶🏻

İnşallah ama daha cok erken emın olamıyorum oyuzden ıkı tane yaptım bırı sabah bırı akşam ıkısıde aynı cıktı 🥰
İnşallah bana da nasip olur ama göğüs ucu ağrım dokundukça fazla var bugün de göğüslerim hassaslaştı galiba regli olacağım 😔 dua edin bana da lütfen

Kızlar yazdıklarınızı okudum benimde bu ay ilk defa başıma geldi 2 yıldır deniyoruz bu ay yumurtlama döneminde göğüs hassasiyetim başladı hala devam ediyor artarak ve ara ara ağrı girip çıkıyor göğüslerimin yanlarıda çok acıyor bata 5 gün kaldı ilk defa böyle olduğu için içim kıpır kıpır gebelik belirtisi mi bilemiyorum ama inşallah öyledir ek olarakta her ay tüm belirtileri yaşayıp hep negatif gördüm ama bu ay bu hassasiyet ilk defa oldu birde benim göğüslerimin hassaslığı adet günümde geçer ordan anlarım adet olacağımı 5 6 gün kala hassaslaşır ama bu kadar değil ve çok erken hassaslaştı

Back
X