- 14 Mart 2021
- 223
- 72
- 24
- Konu Sahibi Eylul lina
Kizlar merhaba benim yumurtlama üzerinden 12 gün geçti sizce ne zaman yapmalıyım testi ama sanki adet olacakmisim gibi agri giryo arada Ve hic bir hamilelik belirtiside yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorlar bile diyor adet 10 güm geçerse yapın diye. Bencede sabır et bekle. İnsan hevesleniyor ama bende böyle erken yaptım sonu biraz hüsran oluyor. Tavsiyem sabırla bekle ve stres aklına takmaKizlar merhaba benim yumurtlama üzerinden 12 gün geçti sizce ne zaman yapmalıyım testi ama sanki adet olacakmisim gibi agri giryo arada Ve hic bir hamilelik belirtiside yok
Evet dogru söylüyorsunuz ama okadr cok kafama takıyorum ki Cikmiyor aklımdan Baska seylerle ugrasim diyorum yok yine aklimda İnşAllah guzel haberler alırımDoktorlar bile diyor adet 10 güm geçerse yapın diye. Bencede sabır et bekle. İnsan hevesleniyor ama bende böyle erken yaptım sonu biraz hüsran oluyor. Tavsiyem sabırla bekle ve stres aklına takma
Yumurtlama dan sonra 14 günKizlar merhaba benim yumurtlama üzerinden 12 gün geçti sizce ne zaman yapmalıyım testi ama sanki adet olacakmisim gibi agri giryo arada Ve hic bir hamilelik belirtiside yok
İnşallah Allah nasip eder Bende öyleyim 3 aydıe evliyim ama enfeksiyon ve prolaktin hormonu yüksek oldugu için gebe kalmam biraz zor bende sizin gibiyim. Haftaya bir tedaviye başlicagım banada dua edinEvet dogru söylüyorsunuz ama okadr cok kafama takıyorum ki Cikmiyor aklımdan Baska seylerle ugrasim diyorum yok yine aklimda İnşAllah guzel haberler alırım
Bendede prolaktin yüksekti dostinex verdi doktor ictim düştü çok şükür Rabbim banada sizede isteyen herkesede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. İnşAllah tedavinizde güzel sonuçlar alırsınızİnşallah Allah nasip eder Bende öyleyim 3 aydıe evliyim ama enfeksiyon ve prolaktin hormonu yüksek oldugu için gebe kalmam biraz zor bende sizin gibiyim. Haftaya bir tedaviye başlicagım banada dua edin
Çok teşekkür ederimBendede prolaktin yüksekti dostinex verdi doktor ictim düştü çok şükür Rabbim banada sizede isteyen herkesede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. İnşAllah tedavinizde güzel sonuçlar alırsınız
İnşAllahMerhaba ben 10gün pozitif gördüm İnşallah sizde görürsünüz
Merhabalar durumunuz nedir test yaptınız mı acaba ?Kizlar merhaba benim yumurtlama üzerinden 12 gün geçti sizce ne zaman yapmalıyım testi ama sanki adet olacakmisim gibi agri giryo arada Ve hic bir hamilelik belirtiside yok
merhaba bu dedıklerının hepsı yumurtlama ve catlama döngüsü belirtileri bende herzman olur bu haller inşallah tutar hamilesindirMerhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı
Dediğin gibi yumurtlama ve çatlama dongusudur diye düşünüyorum bende. 16-22 arası korunmasız ilişki yaşadım. Ancak bu belirtileri yaşadığım günler çok sık ilişki yaşamadım. 3 günde bir veya 4 günde bir ilişki yaşadım. Çünkü benim regl duzensizligi olduğu için, adet takvimimdeki yumurtlama günlerim çok değişken olabiliyor..... takvime göre dün regl olmam gerekiyordu. Hergun bir hafta geciktirme göre aslında benim diger haftayi beklemem gerek gibi birsey:)))) Allahtan hayırlısını diliyorum:)merhaba bu dedıklerının hepsı yumurtlama ve catlama döngüsü belirtileri bende herzman olur bu haller inşallah tutar hamilesindir
düzensiz adet için bircok bştisel urun var 1-2 ay kulanımdan sonra coğu bayanın duzene gırdıgını duydunm istersen bı arastır baltonık yada mfk karısım vs ben mfk yöntemine basladım tüp bebek yaptırcam ama onceısnd eyumurta kalıtemıarttırmam gerekDediğin gibi yumurtlama ve çatlama dongusudur diye düşünüyorum bende. 16-22 arası korunmasız ilişki yaşadım. Ancak bu belirtileri yaşadığım günler çok sık ilişki yaşamadım. 3 günde bir veya 4 günde bir ilişki yaşadım. Çünkü benim regl duzensizligi olduğu için, adet takvimimdeki yumurtlama günlerim çok değişken olabiliyor..... takvime göre dün regl olmam gerekiyordu. Hergun bir hafta geciktirme göre aslında benim diger haftayi beklemem gerek gibi birsey:)))) Allahtan hayırlısını diliyorum:)
Mfk yontemini duydum. Ama baltonik hiç duymadim:) araştıracagim.. çok teşekkür ederim :)))düzensiz adet için bircok bştisel urun var 1-2 ay kulanımdan sonra coğu bayanın duzene gırdıgını duydunm istersen bı arastır baltonık yada mfk karısım vs ben mfk yöntemine basladım tüp bebek yaptırcam ama onceısnd eyumurta kalıtemıarttırmam gerek