- 9 Mart 2022
- 16
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi optguvenzz
Göğüs ağrım hiç olmazdı ilk defa olunca acaba mı dedim heyecanıma yenik düşüp kan tahlili verdimErken vermiştin çatladıktan 12 gün vermen gerek
Evet varYani umudunu kaybetme mi diyorsun hamile olabilme ihtimalim hala var mı
Ay hadi inşallah. Çünkü dün negatif i görünce canım biraz sıkıldı bu aydan çok umutluyum çünküEvet var
Canınızı sıkmayın. Benım 10. Günde 2.8 cıkan değerim 11.günde yükseldi. O kadar erken belli olmaz zatenAy hadi inşallah. Çünkü dün negatif i görünce canım biraz sıkıldı bu aydan çok umutluyum çünkü
Peki gebemisiniz şuan bende bu durumdayım da.Arkadaşlar merhaba . yumurtlama tarihim 1 mart 2 mart ve 3 marttı . Bu üç günde hergün birleşme oldu , bugün 9 mart ve 3 gündür göğüs ucu ağrısı çekiyorum normalde hiçbir regl’imde göğüs ucu ağrısı yaşamadım ilk defa bu ay yasıyorum . Uygulamaya göre 13 martta regl olmam gerekiyor . ve ben dün yani 8 martta kan tahlili verdim negatif çıktı sonuc . Kan değeri sonucum 2 çıktı . acaba erken mi tahlil verdim . Başına böyle bir durum gelen oldu mu ? hanile olma ihtimalim var mı acaba
O ay gebe kalamadım . ama az önce hamile olduğumu öğrendimPeki gebemisiniz şuan bende bu durumdayım da.
Umarım gebesinizdir
Nasıl öğrendiğiniz belirtileriniz nelerdi yaa çok sevindim bende geçen ay 24 ünde adet oldum bu ay 15inde yumurtlama günümdü 1 gün değerlendirdik hala adet olmadım 6 aylık evliyim 6 aydan beri her ay ümitleniyorum sırt ağrım var bide göğüs uçlarım çok acıyo daha önce göğüs uçlarım acımazdı ilk defa yaşıyorumO ay gebe kalamadım . ama az önce hamile olduğumu öğrendim
Ne güzel hayırlısıyla kucağınıza almayıda rabbim nasip etsinO ay gebe kalamadım . ama az önce hamile olduğumu öğrendim
Amin inşallah canım . Rabbim isteyen herkese versinNe güzel hayırlısıyla kucağınıza almayıda rabbim nasip etsin