- 13 Mart 2019
- 14.377
- 51.597
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende gün geçmesini bekliyorum canım yumurtlamadan sonra sayarsak bu gün 3.günüm daha çok varSelam güzel anneler ve anne adayları
Yumurtlamanın ardından kaç gün sonra idrarda pozitif sonuç gördünüz
Yarın 11.günüm yapsam çıkar mı acaba
Bende gün geçmesini bekliyorum canım yumurtlamadan sonra sayarsak bu gün 3.günüm daha çok var
Canım bi yapsana sen yarın 12.günün oluyo galiba bende bir buçuk hafta sonra yapıcamAyy beklemek zor Allahım bekleyişlerimizin sonunu müjdeli eylesin inşallah
Ovulasyonlamı takip ettin gününüBen 12. Gün gördüm belirgindi
EvetOvulasyonlamı takip ettin gününü
Canım bi yapsana sen yarın 12.günün oluyo galiba bende bir buçuk hafta sonra yapıcam
Peki piki gördük diyelim o gün ilişki oldu ertesi gün biraz daha silik olan pik gördüm o günde ilişki oldu ertesi gün yine test yaptım pik siliniyo yavaş yavaş acaba doğru günlerdemi değerlendirdim
Hadi hayırlısı haber et canımYarın 11 oluyo canım evet sabahı bekliyorum bakalım
Pik günü, çatlama günü değerlendirdik sonraki gün olmadı ondan sonraki günde oldu sonra adeti bekledim Allah nasip etti. Darısı size inşallahPeki piki gördük diyelim o gün ilişki oldu ertesi gün biraz daha silik olan pik gördüm o günde ilişki oldu ertesi gün yine test yaptım pik siliniyo yavaş yavaş acaba doğru günlerdemi değerlendirdim
İnşallah ben piki gördüğüm günden başladım 3 gün üst üste oldu bu gün olmıcak yarın bi daha olucak ama dün ve bu gün pik siliktiPik günü, çatlama günü değerlendirdik sonraki gün olmadı ondan sonraki günde oldu sonra adeti bekledim Allah nasip etti. Darısı size inşallah
Bende 11. gün silik çizgiyle pozitifi görmüştüm :) muhtemelen varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?