• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan beri lekelenme lütfen bilen yazsın

Cucuthecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
1.090
2.073
53
29
Kızlar merhabalar. Ben artık kafayı yemek üzereyim çünkü regl gecikmelerim lekelenmelerim bitmiyor. Belim ve sol kasığımda sancı var. Sat 13 Kasım. Yumurtlama 3 Aralık. Değerlendirdim. Yumurtlama gününden beri her gün lekelenmem var. Bugün kan verdim gebelik yok. Pkosum ama bunun pkostan kaynaklandığını sanmıyorum. Farklı bir kist veya hastalıktan olabilir mi? Benzer şeyler yaşayanlar lütfen yardım edin 😢

Kızlar merhabalar. Ben artık kafayı yemek üzereyim çünkü regl gecikmelerim lekelenmelerim bitmiyor. Belim ve sol kasığımda sancı var. Sat 13 Kasım. Yumurtlama 3 Aralık. Değerlendirdim. Yumurtlama gününden beri her gün lekelenmem var. Bugün kan verdim gebelik yok. Pkosum ama bunun pkostan kaynaklandığını sanmıyorum. Farklı bir kist veya hastalıktan olabilir mi? Benzer şeyler yaşayanlar lütfen yardım edin 😢
Canim kistin disariya atiliyor olabilir, kist patlamasi cok zararli ondan olduğunu sanmam ates kusma vs belirtisi cok onun, yerlesme lekeside olabilir pccos malesefki boyle degisik

Canim kistin disariya atiliyor olabilir, kist patlamasi cok zararli ondan olduğunu sanmam ates kusma vs belirtisi cok onun, yerlesme lekeside olabilir pccos malesefki boyle degisik
Bugün ultrasona da girdim pkos görüntüsü dışında birşey yok dedi doktor. Haftaya ayrıntılı ultrason istedi. Gerçekten artık npacağımı şaşırdım. Kilo veriyorum takviye kullanıyorum yine aynı yine düzensiz.

Bugün ultrasona da girdim pkos görüntüsü dışında birşey yok dedi doktor. Haftaya ayrıntılı ultrason istedi. Gerçekten artık npacağımı şaşırdım. Kilo veriyorum takviye kullanıyorum yine aynı yine düzensiz.
Bunada sukredicez napalim artik,pcos hamilelig3 engel değil cnm , sadece normal adet görenler 14.gunu iken bzlerinki malesef her an oluyo yada hic olmuyo, bn mesela adetim gecti 1 gün kan verdim sonuc 39 nerden baksan 2 günlük falandi normal adet gren insanlsr 1 aylikken ogrenir bn ise 2 gnlk ogrendim, olsun ama daha aci sinavlar var ilk oglumuda pcosluyken hamile kaldim simdi ikinciyi istiyoruz artik olursa oda pcoslu birsekilde olacak, kurtulmanin yollarimi arama sadece dikkatli ol doktor kontrolunde yumurtlamani takip et yada catlamiyosa igne vurdur ki bn gecen igne oldum ona ragmen catlamadi, yada zovulasyon testleri ile takip et adetlerini takip et kac gunde bir oluyosun bunlara dikkat et folik asit kullan bu folik asit vucudu hamilelige hazirliyor ve yardimci oluyor , bol bol havuç tüket yumurtlamayi kolaylastiriyor ve her zmn hayrlisini iste.

Bu ay bende de öyle oldu. Neredeyse yumurtlamadan itibaren herrr gün lekelenme yaşadım, hayatımda ilk defa da erken adet oldum. Tekrarlarsa doktora gideceğim ben de :(

Back
X