Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan 4 gün sonra dayanılmaz sancı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara ara oluyor o ağrı ama hiç bir şekilde ümitlenmiyorum artık

Bugün artık hapşırırken ve öksürüken dahi dayanılmaz sancı yüzünden özelde acile gittim apandist şüphesiyle. Tabi kendi doktorum mesai bittiği için gitmişti ama acil doktoru ultrasonla çok emin olamasa da yumurtalıklarıma baktı. Sanırım çatlamamış ve 4 cm büyüklüğe ulaşmış. Eskiden 6 cm olduğunda bile böyle bir sancı yaşamamıtım.idrar, kan ve beya hcg bile yapıldı. Hepsi temiz ve daha 5 gün önce yumurtladğm için gebeliğin olmaması da doğal. Esas sebep yarın sabah belli olcak kendi jinekoloğuma gidince.
üzüldüğüm şu;
1- ovülasyon testiyle 3-4 martta pik görüp 5 martta çatladığını gördüm. Peki nasıl çatlamamış denebilir.
2- bu ay ilk kez soğan kürü yaptım ve çok umutluydum. Polikistik olduğm için temizliceğini düşünmüştüm. Ama tam tersine kist mi yaptı anlamadım.
Bunların net yanıtlarını yarın öğrenicem. Tekrar yazarım.

bende pkoluyum sogan suyu yaptigim ay ilacla bile zor sokuldum sanirim bazi bunyeye iyi gelmiyor

Sabah doktoruma gittim ve 2 tane yumurtanın gelişip çatlamamın gerçekleşmediğini söyledi. 4.5 cm olmuş bu yüzden. Aslında ovülasyon testimde 3-4 mart pik ve 5 martta çatladığını gördüğümü söyledim ama testler yanıltmış seni ve çatlamayı ölçemiyor demekki dedi. Bu ay çok umutluydum ama yine bir sonraki aya kaldığı için üzgünüm testte pik ve çatlama görüp ultrasonda aslında çatlamadığını gören var mı?
Bir sonraki ay için sanırım çatlatma iğnesine başlancak

benim de geçen ay oldu aynen dediginiz gibi. sol yumurtaligimda cok asiri agri hatta bacagima vurdu o agri. siskinlik gogus agrisi. ben de hamile oldgumu sanmistim hatta. benim de 3 yil once dermoit kistim vardi ve aldirmistim.

Canım ben de geçen ay 4 kez inanılmaz ağrılar yaşadım aynı şekilde daha öncede 2 kez yaşamıştım yumurtan çatlıyordur demişlerdi arkadaşlarım bende öyle düşündüm.. Meğer kistdrn kaynaklıymış 2 ay önce çikolata kisti olduğunu öğrendim yeni olmuş 3 cm Di 4 cm ulaşmış adetim yakın ama inanılmaz ızdırap veren bir ayrı bu kaç kez acillik oldum iki büklüm oldum resmen... Kist değildir inşallah seninki ama doktora git derim... Şuan küçülmeye geçmiş çok şükür ve bu ay hiç sancım olmadı...

Kist olmuş bende de 4 mm’lik. Sonrada regl oldum ve reglle atılcağını söyledi doktor. Çatlamayınca malesef bu şekilde acillik ediyor. Bu kez doktor kontrolünde ilerlicem ki o çatlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…