O ozgetykl Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 53 19 3 25 Çarşamba 17:55 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #1 Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
T Taurusss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 103 48 18 28 Çarşamba 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #2 Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
F Filiz Filiz Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 273 88 13 25 Çarşamba 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #3 ozgetykl .!.: Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur Genişletmek için tıkla... Halen ovulasyon dönemindesiniz yumurtlama Çatlama evresidir
ozgetykl .!.: Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur Genişletmek için tıkla... Halen ovulasyon dönemindesiniz yumurtlama Çatlama evresidir
F Filiz Filiz Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 273 88 13 25 Çarşamba 17:57 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #4 Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkk
Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkk
F Filiz Filiz Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 273 88 13 25 Çarşamba 17:57 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #5 Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya
Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya
K kubraumt Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2025 126 20 13 33 Çarşamba 17:58 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #6 ozgetykl .!.: Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur Genişletmek için tıkla... Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız
ozgetykl .!.: Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur Genişletmek için tıkla... Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız
T Taurusss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 103 48 18 28 Çarşamba 18:00 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #7 Filiz Filiz .!.: Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya Genişletmek için tıkla... Filiz Filiz .!.: Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkk Genişletmek için tıkla... Allah isteyen herkese nasip etsin Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu
Filiz Filiz .!.: Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya Genişletmek için tıkla... Filiz Filiz .!.: Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkk Genişletmek için tıkla... Allah isteyen herkese nasip etsin Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu
F Filiz Filiz Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 273 88 13 25 Çarşamba 18:01 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #8 Taurusss .!.: Allah isteyen herkese nasip etsin Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu Genişletmek için tıkla... Ay bizede dua edinnn
Taurusss .!.: Allah isteyen herkese nasip etsin Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu Genişletmek için tıkla... Ay bizede dua edinnn
T Taurusss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 103 48 18 28 Çarşamba 18:02 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #9 Filiz Filiz .!.: Ay bizede dua edinnn Genişletmek için tıkla... Ederim tabii
O ozgetykl Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 53 19 3 25 Çarşamba 18:44 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #10 Yumurtlama dönemim hiç bir belirti yoktu ovülasyon takibi yapıyorum 3 gün önce çatlama oldu takibi bıraktım bugün de aşırı bi kasıl ağrım oldu şu an da da böyle kasığımın içi dolu gibi hafif bir ağrı var
Yumurtlama dönemim hiç bir belirti yoktu ovülasyon takibi yapıyorum 3 gün önce çatlama oldu takibi bıraktım bugün de aşırı bi kasıl ağrım oldu şu an da da böyle kasığımın içi dolu gibi hafif bir ağrı var
O ozgetykl Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 53 19 3 25 Çarşamba 23:00 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #11 kubraumt .!.: Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız Genişletmek için tıkla... Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Ay inşAllah benimde öyle olur çok istiyoruz
kubraumt .!.: Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız Genişletmek için tıkla... Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Ay inşAllah benimde öyle olur çok istiyoruz
O ozgetykl Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 53 19 3 25 Çarşamba 23:02 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #12 Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi
Taurusss .!.: Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi
T Taurusss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 103 48 18 28 Perşembe 00:37 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #13 ozgetykl .!.: Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi Genişletmek için tıkla... Insallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydi
ozgetykl .!.: Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi Genişletmek için tıkla... Insallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydi