Halen ovulasyon dönemindesiniz yumurtlama Çatlama evresidirMerhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkkBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor yaBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınızMerhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya
Allah isteyen herkese nasip etsinAy keşke hepimiz öyle öğrensekkk
Ay bizede dua edinnnAllah isteyen herkese nasip etsin
Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu
Ederim tabiiAy bizede dua edinnn
Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız
Ay inşAllah benimde öyle olur çok istiyoruzBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibiBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Insallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydiBenimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi
Uzun süre tuvalete çıkmamışım gibi hissiyat var bende de kasık ağrısı ile birlikte ama yumurtlama biteli 3 gün oldu daha belirtiler için de çok erken geldi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum öyle yanma vs yok daha önce enfeksiyon geçirdim çünkü o korkunçtu öyle değilInsallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydi
Evet evet, yumurtlamadan hemen sonra aynı his ve agri olmuştu, sonradan geçti hatta adet zamanı hiç ağrı yoktuUzun süre tuvalete çıkmamışım gibi hissiyat var bende de kasık ağrısı ile birlikte ama yumurtlama biteli 3 gün oldu daha belirtiler için de çok erken geldi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum öyle yanma vs yok daha önce enfeksiyon geçirdim çünkü o korkunçtu öyle değilSizin belirtiler de böyle erken başladı mı regl daha 10 12 gün var neredeyse
Anladım çok teşekkür ederim hayırlısı artıkEvet evet, yumurtlamadan hemen sonra aynı his ve agri olmuştu, sonradan geçti hatta adet zamanı hiç ağrı yoktu
Bende aynıydım kasık ağrım olmuştu aşırı sıkışık gibi hissediyordum kendimi ama şu an ağrım felan kalmadı geçti dün bütün gün sahurdan iftar sonrasına kadar mide bulantım vardı iftardan sonra bulantı hapı içtim tahminime göre de adetime 5 gün var awox freely artimed bir gebenin günlüğü bütün testlerde silik pozitif gördüm prodoctor test yaptım bugün iki kere onlarda yok gibi hayalet çizgi gibi zorlarsan görüyorsun o yüzden adet günümü bekliyorum her gün sahur sonrası yatarken Meryem suresi ile yatıyorum Allah’ım nolur pozitifi göreyim benimde bebeğim olsun diyerek inşAllah sizinde benimde tüm isteyenlerinde olumlu sonuçlanır Allah kucağımızı boş bırakmaz dualarımızı duyar bizi de bir evlat sahibi yapar Annelik duygusunu tatmamızı nasip eder AMİNMerhaba bende sizinle aynı durumdayım geçti mi ağrılarınız
Ayyy canım benim inşallah güzel haberler alırız ne güzel dua ettin amin inşallahBende aynıydım kasık ağrım olmuştu aşırı sıkışık gibi hissediyordum kendimi ama şu an ağrım felan kalmadı geçti dün bütün gün sahurdan iftar sonrasına kadar mide bulantım vardı iftardan sonra bulantı hapı içtim tahminime göre de adetime 5 gün var awox freely artimed bir gebenin günlüğü bütün testlerde silik pozitif gördüm prodoctor test yaptım bugün iki kere onlarda yok gibi hayalet çizgi gibi zorlarsan görüyorsun o yüzden adet günümü bekliyorum her gün sahur sonrası yatarken Meryem suresi ile yatıyorum Allah’ım nolur pozitifi göreyim benimde bebeğim olsun diyerek inşAllah sizinde benimde tüm isteyenlerinde olumlu sonuçlanır Allah kucağımızı boş bırakmaz dualarımızı duyar bizi de bir evlat sahibi yapar Annelik duygusunu tatmamızı nasip eder AMİN
Amin yine ara ara yazalım birbirimizi bilgilendirelimAyyy canım benim inşallah güzel haberler alırız ne güzel dua ettin amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?