Yumurtlamadan 3 gün sonra kaşık ağrısı

ozgetykl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
53
19
3
25
Merhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur

Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim

Yumurtlama dönemim hiç bir belirti yoktu ovülasyon takibi yapıyorum 3 gün önce çatlama oldu takibi bıraktım bugün de aşırı bi kasıl ağrım oldu şu an da da böyle kasığımın içi dolu gibi hafif bir ağrı var

Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi

Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi
Insallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…