- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Eşimin hem akrabası hem arkadaşı hemde aynı yerde çalıştığı bı arkadasi var bizden 1ay önce evlenmişti bir çocuğu var 6 7 aylık dün eşi iş yerinde tatlı dağıtmış 2ciye hamileymis eşim anlatırken çok üzüldüm onun için belli etmese de üzülmüştü üzülüyor insan ister istemezAllah hepimize nasip etsin bu sevgiyi doldursun içimizdeki
İlkini çok istemiştik sonra kaybetmek çok ağır oldu inşallah bekletmeden gelir ikimizinde mucizesiAynen gecikmeyi bekle umut var tabi ki de
YaaaEşimin hem akrabası hem arkadaşı hemde aynı yerde çalıştığı bı arkadasi var bizden 1ay önce evlenmişti bir çocuğu var 6 7 aylık dün eşi iş yerinde tatlı dağıtmış 2ciye hamileymis eşim anlatırken çok üzüldüm onun için belli etmese de üzülmüştü üzülüyor insan ister istemez
Tam 2sene oldu çevre çok etkiliyor malesefYaaasiz ne zamandır deniyorsunuz Rabbim yokluğunu göstermesin gerçekten hele çevremiz bize mobbing yaparken ..
Benim 11 yada 12 gun reglm baslar 3 gun var yok gibi pembe bazen kahve 4 gun söker.. birgun hic gelmez birgun peçeteye sildikce .. ins hamilesindir .. anlattıklarını yaşarım adet zamaniMerhaba arkadaşlar Nisan ayında 8 haftalık bir kürtajım var , bu ay ovulasyon ile takibimde 6-7 ağustos yumurtlama 8i çatlama oldu ve hepsini değerlendirdik . Dün gece aşırı kasık ve karın ağrım oldu sonra tuvalette peçeteme açık pembe kan leke arası bir şey geldi adet oldum sandım ped koydum ama devamı gelmedi sabah bir damla kahverengi leke gelmiş ve ağrımda kesildi. Sizce ne yapmalıyım yumurtlamadan 11gün sonra regl olunabiliyor mu
Öyle mi çok üzüldüm doktora gittiniz miTam 2sene oldu çevre çok etkiliyor malesef
Benim hiç öyle olmaz o yüzden çok farklı geldi inşallah ..Benim 11 yada 12 gun reglm baslar 3 gun var yok gibi pembe bazen kahve 4 gun söker.. birgun hic gelmez birgun peçeteye sildikce .. ins hamilesindir .. anlattıklarını yaşarım adet zamani
Öyle miiYumurtlama günlerimiz çok benzerinşallah hamilesindedir devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir
Gittim rahim filmi cektirdim 3klomen 1 aşılama oldum hiç sorun yok bı ara PROLAKTİN yükselince tedavi gördüm normale döndü eşimde son testine göre varikosel var dedi ama hamileliğe engel değil dedi takviye ilaç kullanıyor öyle işteÖyle mi çok üzüldüm doktora gittiniz mi
Prolaktinininz kaç olmuştu tedavide ara ara yine baktırın benim de yüksek çıkıyordu hep dostinex içiyordum htta MR çektirdik hipofiz ile mi alakalı diyeGittim rahim filmi cektirdim 3klomen 1 aşılama oldum hiç sorun yok bı ara PROLAKTİN yükselince tedavi gördüm normale döndü eşimde son testine göre varikosel var dedi ama hamileliğe engel değil dedi takviye ilaç kullanıyor öyle işte
159 cikmisti sonra bende dostinex kullandim tekrar 18 e düşü gecenlerdd yine baktırdım normaldi Allah razı olsun canım dediğin gibi Allah ol der olur bu işler nasip işiProlaktinininz kaç olmuştu tedavide ara ara yine baktırın benim de yüksek çıkıyordu hep dostinex içiyordum htta MR çektirdik hipofiz ile mi alakalı diyeAllah yardımcımız olsun zamanı var Rabbim ol derse olur tek temennimiz bu
Hİçbir sorunda yokmuş canım Allah en güzel zamanı bekliyor hepimiz için , cuma geceleri niyet edip 3 Duhan suresi oku inşallah Rabbim duysun sesimizi159 cikmisti sonra bende dostinex kullandim tekrar 18 e düşü gecenlerdd yine baktırdım normaldi Allah razı olsun canım dediğin gibi Allah ol der olur bu işler nasip işi
Amin inşallah canım tamam kaydettim okuyacağım inşaallahHİçbir sorunda yokmuş canım Allah en güzel zamanı bekliyor hepimiz için , cuma geceleri niyet edip 3 Duhan suresi oku inşallah Rabbim duysun sesimizi
Bence sakin olup bekleyin erken yapılan testler sitrese sokuyor. Biraz daha bekleyin adete yakın ve yA adet gününde kan verinSizce test mi yapmalıyım, adet olma ihtimali var mı 11gün sonrasında
Bende bu ay sadece 1 tablet dostinex içtim prolaktinim 30 dan bu degere düşmüş korkuyorm bu kadar dusuncede hamılelık ya olmazsa dye bde yarın femara baslayacagm159 cikmisti sonra bende dostinex kullandim tekrar 18 e düşü gecenlerdd yine baktırdım normaldi Allah razı olsun canım dediğin gibi Allah ol der olur bu işler nasip işi
Çok düşmemiş o normal değere çıkar bence fazla takılmayın zaten çok fazla oynayan bı hormonmus en ufak stres sıkıntıda yukselirmisBende bu ay sadece 1 tablet dostinex içtim prolaktinim 30 dan bu degere düşmüş korkuyorm bu kadar dusuncede hamılelık ya olmazsa dye bde yarın femara baslayacagm
Ben emzirmeyi bıraktm ama hala sütümde kesilmedi dostinex kesiyo dediler o da kesmedi anlamadmÇok düşmemiş o normal değere çıkar bence fazla takılmayın zaten çok fazla oynayan bı hormonmus en ufak stres sıkıntıda yukselirmis
Bende hiç bilmiyorum ki bende adet azalması olmuştu yukselince başka bı belirti yoktuBen emzirmeyi bıraktm ama hala sütümde kesilmedi dostinex kesiyo dediler o da kesmedi anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?