Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan 11gün sonra gelen kan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hepimize nasip etsin bu sevgiyi doldursun içimizdeki
Eşimin hem akrabası hem arkadaşı hemde aynı yerde çalıştığı bı arkadasi var bizden 1ay önce evlenmişti bir çocuğu var 6 7 aylık dün eşi iş yerinde tatlı dağıtmış 2ciye hamileymis eşim anlatırken çok üzüldüm onun için belli etmese de üzülmüştü üzülüyor insan ister istemez

Yaaa siz ne zamandır deniyorsunuz Rabbim yokluğunu göstermesin gerçekten hele çevremiz bize mobbing yaparken ..

Benim 11 yada 12 gun reglm baslar 3 gun var yok gibi pembe bazen kahve 4 gun söker.. birgun hic gelmez birgun peçeteye sildikce .. ins hamilesindir .. anlattıklarını yaşarım adet zamani

Yumurtlama günlerimiz çok benzer inşallah hamilesindedir devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir

Benim 11 yada 12 gun reglm baslar 3 gun var yok gibi pembe bazen kahve 4 gun söker.. birgun hic gelmez birgun peçeteye sildikce .. ins hamilesindir .. anlattıklarını yaşarım adet zamani
Benim hiç öyle olmaz o yüzden çok farklı geldi inşallah ..

Öyle mi çok üzüldüm doktora gittiniz mi
Gittim rahim filmi cektirdim 3klomen 1 aşılama oldum hiç sorun yok bı ara PROLAKTİN yükselince tedavi gördüm normale döndü eşimde son testine göre varikosel var dedi ama hamileliğe engel değil dedi takviye ilaç kullanıyor öyle işte

Prolaktinininz kaç olmuştu tedavide ara ara yine baktırın benim de yüksek çıkıyordu hep dostinex içiyordum htta MR çektirdik hipofiz ile mi alakalı diye Allah yardımcımız olsun zamanı var Rabbim ol derse olur tek temennimiz bu

159 cikmisti sonra bende dostinex kullandim tekrar 18 e düşü gecenlerdd yine baktırdım normaldi Allah razı olsun canım dediğin gibi Allah ol der olur bu işler nasip işi

159 cikmisti sonra bende dostinex kullandim tekrar 18 e düşü gecenlerdd yine baktırdım normaldi Allah razı olsun canım dediğin gibi Allah ol der olur bu işler nasip işi
Hİçbir sorunda yokmuş canım Allah en güzel zamanı bekliyor hepimiz için , cuma geceleri niyet edip 3 Duhan suresi oku inşallah Rabbim duysun sesimizi

Hİçbir sorunda yokmuş canım Allah en güzel zamanı bekliyor hepimiz için , cuma geceleri niyet edip 3 Duhan suresi oku inşallah Rabbim duysun sesimizi
Amin inşallah canım tamam kaydettim okuyacağım inşaallah

Bende bu ay sadece 1 tablet dostinex içtim prolaktinim 30 dan bu degere düşmüş korkuyorm bu kadar dusuncede hamılelık ya olmazsa dye bde yarın femara baslayacagm

Eklentiler

• Screenshot_20210823-140653.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 81
Bende bu ay sadece 1 tablet dostinex içtim prolaktinim 30 dan bu degere düşmüş korkuyorm bu kadar dusuncede hamılelık ya olmazsa dye bde yarın femara baslayacagm
Çok düşmemiş o normal değere çıkar bence fazla takılmayın zaten çok fazla oynayan bı hormonmus en ufak stres sıkıntıda yukselirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…