- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Benm adetlermde duzenlıBende hiç bilmiyorum ki bende adet azalması olmuştu yukselince başka bı belirti yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm adetlermde duzenlıBende hiç bilmiyorum ki bende adet azalması olmuştu yukselince başka bı belirti yoktu
Doktara gittiniz mi peki doktor ne dediBenm adetlermde duzenlı
Gittim hormon degerlerm normal sıkıntı yok histeroskopi de oldm oda temiz cıktı femara baslayacagm yarn inşallah faydası olurDoktara gittiniz mi peki doktor ne dedi
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsınızGittim hormon degerlerm normal sıkıntı yok histeroskopi de oldm oda temiz cıktı femara baslayacagm yarn inşallah faydası olur
Merhaba evet cuma akşam oldum çok üzgünüm neden lekelenmem geldi diye haftaya yumurtlama haftamda gitmeyi düşünüyorum doktoraMerhaba adet oldunuz mu?
Daha önce hamile kaldınızmıGittim hormon degerlerm normal sıkıntı yok histeroskopi de oldm oda temiz cıktı femara baslayacagm yarn inşallah faydası olur
Evet canım cok sukur 1 tane oglum var ilk aydan olduDaha önce hamile kaldınızmı
Sizin için çok sevindim Allah bzede nasip etsinEvet canım cok sukur 1 tane oglum var ilk aydan oldu
Amin inşallahSizin için çok sevindim Allah bzede nasip etsin