Yerleşme kanaması da olabilirMerhaba arkadaşlar Nisan ayında 8 haftalık bir kürtajım var , bu ay ovulasyon ile takibimde 6-7 ağustos yumurtlama 8i çatlama oldu ve hepsini değerlendirdik . Dün gece aşırı kasık ve karın ağrım oldu sonra tuvalette peçeteme açık pembe kan leke arası bir şey geldi adet oldum sandım ped koydum ama devamı gelmedi sabah bir damla kahverengi leke gelmiş ve ağrımda kesildi. Sizce ne yapmalıyım yumurtlamadan 11gün sonra regl olunabiliyor mu
Sizce test mi yapmalıyım, adet olma ihtimali var mı 11gün sonrasındaYerleşme kanaması da olabilir
Bence yapın açık pembe genellikle yerleşme kanaması en iyi kendiniz tanırsınız vücudunuzu daha önce bu şekilde olmuş muydu?Sizce test mi yapmalıyım, adet olma ihtimali var mı 11gün sonrasında
Adet sonlarında gelen kan gibiydi , hayır diğer gebeliğimde olmamıştı ve hiç yumurtlamadan 11gün sonra regl olmadım ağrılarım tamamen kesildi o lekeden sonraBence yapın açık pembe genellikle yerleşme kanaması en iyi kendiniz tanırsınız vücudunuzu daha önce bu şekilde olmuş muydu?
Genellikle 13.gunden sonra belli olur sabretme konusunda iyiseniz 2 gün daha sabredin direk kan verin böylelikle net bir sonuç çıkmış olacakAdet sonlarında gelen kan gibiydi , hayır diğer gebeliğimde olmamıştı ve hiç yumurtlamadan 11gün sonra regl olmadım ağrılarım tamamen kesildi o lekeden sonra
Evet doğru söylüyorsunuz dayanabilirsem öyle yapacağım , peki adet olabilir miGenellikle 13.gunden sonra belli olur sabretme konusunda iyiseniz 2 gün daha sabredin direk kan verin böylelikle net bir sonuç çıkmış olacak
Kaç gün var adetinize erken oluyor musunuz ara ara da olsa 2 3 gün erken adet olmak normal zaten deEvet doğru söylüyorsunuz dayanabilirsem öyle yapacağım , peki adet olabilir mi
Cuma ctesi arası olmam gerekiyor hiç erken olmam canımKaç gün var adetinize erken oluyor musunuz ara ara da olsa 2 3 gün erken adet olmak normal zaten de
Aslında cuma gece yarısı yumurtlama ağrım oldu çok yoğun ve cteside lh testiyle yine pikti pzar çatlamıştı ne zaman salınmış olmuş oluyor , normal kaset testte çıkar mı acabaOvülasyon testleriyle tam olarak hangi gün yumurta salındığını bilemezsiniz. Lh pik olduktan sonra 36 saat içinde yumurta folikülden salınıyor. Pik olur olmaz da yumurta salınmış olabilir. Eşit ihtimalde hamile de olabilirsiniz. Bence 11. Gün kanda varsa büyük oranda cıkar.
Pikten sonra 36 içinde diyorlar ama kesin zamanını bu kaset testlerle veya ağrılarla bilemeyiz. 12 dpo da idrar testinde cıkar diyorlar. Merak ediyorsan yarın sabah yapabilirsin.Aslında cuma gece yarısı yumurtlama ağrım oldu çok yoğun ve cteside lh testiyle yine pikti pzar çatlamıştı ne zaman salınmış olmuş oluyor , normal kaset testte çıkar mı acaba
Elinde test varsa yap bakalımCuma ctesi arası olmam gerekiyor hiç erken olmam canım
çıkmadı ama devamıda yok kanamanınElinde test varsa yap bakalım
Bekleyelim bakalım hemen yelkenleri suya indirme hayırlısı inşallah daha adetine var hem kaset test genellikle adet gecikince doğru sonuç veriyor inşallah güzel sonuç alırız ,Yaptım canım
çıkmadı ama devamıda yok kanamanın
Canım benim inşallah devamıda gelmedi kanamanın en azından bir umut var , evet hem gecikince hemde sabah ilk idrarla değildi yani çıkmasını bekleemedim benceBekleyelim bakalım hemen yelkenleri suya indirme hayırlısı inşallah daha adetine var hem kaset test genellikle adet gecikince doğru sonuç veriyor inşallah güzel sonuç alırız ,
Allah hepimize nasip etsin bu sevgiyi doldursun içimizdekiBekleyelim bakalım hemen yelkenleri suya indirme hayırlısı inşallah daha adetine var hem kaset test genellikle adet gecikince doğru sonuç veriyor inşallah güzel sonuç alırız ,
Amin inşallah canımAllah hepimize nasip etsin bu sevgiyi doldursun içimizdeki
Aynen gecikmeyi bekle umut var tabi ki deCanım benim inşallah devamıda gelmedi kanamanın en azından bir umut var , evet hem gecikince hemde sabah ilk idrarla değildi yani çıkmasını bekleemedim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?