Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan 11 gün sonra test ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmı :( çok moralim bozuldu ..

bende hemen hemen aynı zamanlarda yapmıştım negatif çıkmıştı, şimdi de adetimi bekliyorum. Bilemiyorum belki ayda 1 den fazla yumurtluyorsanız olabilir neden olmasın Rabbim ol derse olur, üzülmeyin takibe devam edelim umutsuzluğa kapılmayalım :)

bende hemen hemen aynı zamanlarda yapmıştım negatif çıkmıştı, şimdi de adetimi bekliyorum. Bilemiyorum belki ayda 1 den fazla yumurtluyorsanız olabilir neden olmasın Rabbim ol derse olur, üzülmeyin takibe devam edelim umutsuzluğa kapılmayalım :)
:( çok üzüldüm negatif çıkınca ama daha 11.gün oladabilir yani dimi

belli olmaz belki geç döllenme oldu beta hcg nin idrara geçmesi için erken olabilir daha hemen ümitsizliğe kapılma :KK36:

ovulasyon testinin en koyu olduğu günden sonraki 11.gün 28 eylülde pik yaptı test bugün gebelik testi negatif çıktı hala pozitife dönme ihtimali varmı :KK43: çok moralim bozuldu ..
Benim de 27 Eylül de pik gösterdi ben o günü saymıyorum bugün yumurtlamadan sonraki 11. Günüm diyorum 😊

Bende adetime 10 gün varken çok sabırsızlanıyordum şimdi adetimi 1 hafta geçti hiç heves merak kalmadı, bence birazcık sabret günler çok çabuk geçiveriyor.. dün test yaptım dalgalı bir 2. çizgi çıktı yamuk yumuk ona rağmen gidip test almadım 10 gün önce ben olsam gidip tüm marka testleri alırdım teyit etmek için :KK70:

Back