Yumurtlamadan 10 gün sonra ovulasyon testinin yeniden koyulaşması?

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.800
536
38
Mrb kızlar🌸
Testimde koyulaşma olması normal bir durum mu? Yoksa 2.yumurtlama olacak mı? Bazıları bu şekilde testi yapmaya devam edince yumurtlama görüyorlar diye duymuştum. Ben dün öylesine yaptım silikligi normal gelmedi bugünde yaptım düne göre daha koyu çıktı lh yükseliyor...resimden daha belirgin görüyorum.Hatta uygulamadan da baktım yükselmiş gösteriyor. Fotoları ekliyorum

Eklentiler

• 1000038718.webp
    1000038718.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000038988.webp
    1000038988.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000038989.webp
    1000038989.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000038995.webp
    1000038995.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Olabilir normal, lh değerinde dalgalanma olur. Yumurtlama zamanı pik olur

Kızlar pms doneminde olduğum için degerlendirmeleri bırakmıştım nasıl olsa değerlendirdim yumurtlamayı diye. Acaba devam mı etmeliyim değerlendirmelere. Ovulasyon testi koyulasicak gibi

Kızlar pms doneminde olduğum için degerlendirmeleri bırakmıştım nasıl olsa değerlendirdim yumurtlamayı diye. Acaba devam mı etmeliyim değerlendirmelere. Ovulasyon testi koyulasicak gibi
Arkadaşin yorumuna katiliyorum. Dalgalanmalar olabilir bu pik gorcen anlamina gelmez. Bende pcos var lh yüksekliği daima oluyordu. Testlerimde ikinci cizgi silik olarak her zaman olurdu.

Adete yakın lh testi koyulaşıyor. Ama pik olmuyor bende. Adete yakın pik olursa hamilelik oldugu söyleniyor

Arkadaşin yorumuna katiliyorum. Dalgalanmalar olabilir bu pik gorcen anlamina gelmez. Bende pcos var lh yüksekliği daima oluyordu. Testlerimde ikinci cizgi silik olarak her zaman olurdu.
Yaa tamam canım o zaman test yapmaya devam etmeyim mi 🥴 bende pcos yok

Öyle olursa güzel olur tabi 2. kez ymtlama piyango gibi bir şey😁
Ayy tabiki ama ne yapcam bilemedim arada kaldım resmen 🤣 ovulasyon testine devammi ediyim napiyim bilemedim gebelikte öğrenenler çok olmuş bugünde aksi gibi otururken gözler gitti benim bir saat uyumuşum zor kaldırdım kendimi

Mrb kızlar🌸
Testimde koyulaşma olması normal bir durum mu? Yoksa 2.yumurtlama olacak mı? Bazıları bu şekilde testi yapmaya devam edince yumurtlama görüyorlar diye duymuştum. Ben dün öylesine yaptım silikligi normal gelmedi bugünde yaptım düne göre daha koyu çıktı lh yükseliyor...resimden daha belirgin görüyorum.Hatta uygulamadan da baktım yükselmiş gösteriyor. Fotoları ekliyorum
Ben bi koyulaşma göremedim

Ayy tabiki ama ne yapcam bilemedim arada kaldım resmen 🤣 ovulasyon testine devammi ediyim napiyim bilemedim gebelikte öğrenenler çok olmuş bugünde aksi gibi otururken gözler gitti benim bir saat uyumuşum zor kaldırdım kendimi
Ovulasyon testine devam et bence👌🏻 bata kadar ilişki olsa embriyonun tutunması açısından bir sıkıntı yaratır mı ondan ben de emin değilim 😕 bende ymt döneminden sonra bir kere ilişki oluyor sonra bata kadar yapmıyorum

Ovulasyon testine devam et bence👌🏻 bata kadar ilişki olsa embriyonun tutunması açısından bir sıkıntı yaratır mı ondan ben de emin değilim 😕 bende ymt döneminden sonra bir kere ilişki oluyor sonra bata kadar yapmıyorum
Bakimde canim olmazsa devam ederim .. batta 5 gün kalaya kadar devam edin diyenler var ben ilk başlarda regl olana kadar degerlendirirdik şimdi öyle yapmıyoruz

Yaa tamam canım o zaman test yapmaya devam etmeyim mi 🥴 bende pcos yok
4 gun kalmis bat a yap icin rahat etsin. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur genelde.
Pcos yoksa yumurtlama ihtimalinde düşük.Ben bir kere bir ayda 2 yumurtlamayi gormustum. Ama adete yakin degil. Adetin 11- 12 ve 18-19 gibi

Back
X