• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 10 gun sonra idrar ve kan testi

Patriska

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
105
18
13
29
Merhabalar ben aranizda yeniyim :) daha once sadece forumları okuyordum bu sefer araniza katılıp bende birkaç şey sormak istedim. Bir süredir bebek istiyoruz pko oldugu icin normal şekilde olmadi 7 8 ay denedik. Bu ay klomen ve catlatma iğnesi uyguladı doktor yumurtam gelişti ve yumurtlama oldu. Bende yumurtlamadan 1 hafta sonra erken idrar testi yaptim 2. Çizgi silik cikti. Ertesi günde kanda beta hcg baktirdim 0-5 arasında 4 cıktı. cok mu erken yaptirdim daha once boyle birsey yasayipta sonrada yukselen var mi? Doktor 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi ama zaaman cok yavas geciyor :))

İğnenin etkisi 10 günden önce geçmiyor canım bu sürede vücut hcg hormonu salgılıyor.
En sağlıklısı iğneyi vurulduğun günden itibaren 14 gün sayıp testi tekrarlaman.
Bende pkoluyum. Benim iğneden 14 gün sonra adetime 4 gün varken çıktı.

İğnenin etkisi 10 günden önce geçmiyor canım bu sürede vücut hcg hormonu salgılıyor.
En sağlıklısı iğneyi vurulduğun günden itibaren 14 gün sayıp testi tekrarlaman.
Bende pkoluyum. Benim iğneden 14 gün sonra adetime 4 gün varken çıktı.
Hadi ya tebrik ederim saglikla gelsin insallah umarim benimde çıkar haftaya tekrarliycam testi

İğneden kaynaklı benim de 6 cıktı adete 2 gun kala ama gebelik falan yoktu. Biraz gecmesini bekle gununun

Umutsuz olmayın bu takip ve tedavinin pko rahatsızlığı üzerinde büyük bir etkisi oluğunu söyleyebilirim.
Ben 5 senedir hiç hamile kalamadım. Doktor doktor gezdim ama hepsi tek çaremin tüp bebek olduğunu söylüyordu.
En sonunda doktorumu buldum. Tüp bebeğe gerek olmadığını sadece pko olduğumu ve takip-klomen-çatlatma iğnesi
sonrasında 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi. Çok şükür ilk ay tuttu.

Umutsuz olmayın bu takip ve tedavinin pko rahatsızlığı üzerinde büyük bir etkisi oluğunu söyleyebilirim.
Ben 5 senedir hiç hamile kalamadım. Doktor doktor gezdim ama hepsi tek çaremin tüp bebek olduğunu söylüyordu.
En sonunda doktorumu buldum. Tüp bebeğe gerek olmadığını sadece pko olduğumu ve takip-klomen-çatlatma iğnesi
sonrasında 3 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi. Çok şükür ilk ay tuttu.
Boyle şeyler duyunca çok mutlu oluyorum sizin adınızada cok mutlu oldum gerçekten. Umarım benimde tutmuştur testinde çift çizgi çıkması catlatma iğnesinin etkisinden dolayıymış bakalim 1 hafta sonra tekrar deniyecegim olmazsa da hayırlısı olsun diğer denemelerde olacaktır insallah

Erken yapmissin canım. Ben de öyle yaptım 6 çıkmıştı hcg ama sonra negatif oldu. Igneden sonra 14 gun beklesen daha sağlıklı. Insallah olmuştur

Back