• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesinden sonra hamilemiyim

kaçıncı gün yaptığınızda pozitifi gördünüz. Olumlumuydu . 12. gün yaptığınızda idrar testimi yapmıştınız
Ben 12. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı 17. Gün leke geldi sonra sancılandım o yüzden ertesi gün doktora gittiğimde öğrendim doktor dedi

çatlatmadan sonra 12.gün idrar negatifti. 14.gün kan testim 31 di. erken test yapmayın cok üzülmüştüm

Eklentiler

• 8C69CD4C-230B-4996-AA29-8EFCC4737125.jpeg
    8C69CD4C-230B-4996-AA29-8EFCC4737125.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 109
valla benimkinde hiç çizgi yoktu sizinkinden var bence hamilesiniz
10.gün sabaha karşı test yaptım baya silik çıktı . 11. Gün akşam yaptım resimdeki gibi çıktı. 13. Gün sabah testte de aynı şekilde belirgin olarak daha kısa sürede koyulaştı . Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah

Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 3 günüm inşalah Rabbım isteyen herkese nasip eder bana da inşalah

Çıkar canım ama düşğk HCG insanı çok yıpratıyor yükseldimi yükselmedimi içi içini yiyor insanın dayanabilirsen bir kaç gün daha bekle 14. Günde felan baktır
Böyle daha çok yiprandim canm hiç sorma iğne olduğum günü sayarsam 12 olcak bugün vercem birde pazartesi veririm inşallah dayanamıyorum cunki

Canm kan verdim HCG 1.6 çıktı 30 nisanda iğne vurulmustum ama sanmıyorum yükseleceğini kirmizilari bekliyorum :KK61:

Canm kan verdim HCG 1.6 çıktı 30 nisanda iğne vurulmustum ama sanmıyorum yükseleceğini kirmizilari bekliyorum :KK61:
Merhaba aranıza yeni katıldım son durum nedir ? Bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne yapıldığı günü saymazsak 10.günü ve kan testi yaptırdım 3.5 çıktı hamile değil miyim öyle gibi duruyo 😞

Kızlar merhabalar, ben 14 mayıs catlatma ignesi oldum , su an galiba 16. Gunumdegim, dogru duzgun bi belirtim yok bazen hafif sızılar oluyo adet gibi ,bazen belim acıyo baska da bisey yok... napcam bilemedim , hamile olma sansim ola bilrmi, test de yapmadim henuz belki daha erkendir nebiliym

Merhaba aranıza yeni katıldım son durum nedir ? Bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne yapıldığı günü saymazsak 10.günü ve kan testi yaptırdım 3.5 çıktı hamile değil miyim öyle gibi duruyo 😞
Canm bence vardır gebelik inşallah benim boş geçti inşallah bu ay olur adetime 1 hafta kaldi

İnşallah canm ya inşallah bakalım geçen ay catlatma ignesiyle 15 inde oldum bu ay 18 inde olmam lazım ama bilemiyorum hangi gün olcam şeytan diyor kalk test yap ay ay biktim

Arkadasim transferden 10 gün sonra kan testi yaptırdı beta 29 çıktı hamilesin dedik 2 gün sonra tekrar yaptırdı 2 çıktı çatlatma ignesinin çok büyük rolü var ama inşallah hamilesindir cnmn yine kan testi yaptır

kızlar Merhaba! bende klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi yaptım yarın adet günüm ama dün çok hafif kahverengi leke gördüm bugün normal beyaz akıntı geliyor sizce hamile olabilirmiyim

Back