-
- Konu Sahibi MelekBebek
Ama ben yumurtlama dönemimden önceki günlerde 3 gün üst üste ilişkiye girdim 2 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz geçen ay olmadı ama inşallah bu ay tutarYumurta catladiktan 12 saat snr etkisi kalmiyo diyolar bi dahaki aya deneyin bence
Ayyy kafa işte gitmiş29 ağustos mu 15 ağustostayız biz şuan hızlı yaşıyorsunuz bu hayatııı
Yani spermlerde 5 ila 3gun canlı kalabiliyomus tabi oladabilir belki istiyosaniz inşallah olur bende cok istiyorum ama takintili davranıyorum biraz daAma ben yumurtlama dönemimden önceki günlerde 3 gün üst üste ilişkiye girdim 2 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz geçen ay olmadı ama inşallah bu ay tutar
Hemen belirti olur mu bilmiyorum ama belim efsane ağrıyor karnım kasıklarım ve sık tuvalete girmeye başladım en çok buna şaşırıyorum ve beni şüphelendiren de bu sivilcelerim çıkmazdı çıktıOlabilir tabi nasip yani belki tutmustur herhangi bi belirti hissediyomusun
Bende sizin gibiyim çok taktım bu yüzden de etkiler olmaz diyorlar stres asla yapma diyorlar ama çok isteyip olmayınca da insan neden olmuyor diye stres yapıyor Allahım hepimize nasip etsinYani spermlerde 5 ila 3gun canlı kalabiliyomus tabi oladabilir belki istiyosaniz inşallah olur bende cok istiyorum ama takintili davranıyorum biraz da
Aynen öyle canım Amin inşallah bende suan kendimden supeleniyorum dayanamadim yine test yaptim cikmadi artik adetimin iyice gecikmesini bekliycemBende sizin gibiyim çok taktım bu yüzden de etkiler olmaz diyorlar stres asla yapma diyorlar ama çok isteyip olmayınca da insan neden olmuyor diye stres yapıyor Allahım hepimize nasip etsin
Takıldım size öyleAyyy kafa işte gitmişben Ağustos diyorsam siz temmuz anlayın işte
Takıldım size öyleinşallah hamilesinizdir. Ama arka arkaya ilişkiye girdiğiniz için sperm kalitesini düşürmüş oldunuz zaten spermleri 2 gün yaşıyor 2 1 2 1 girebilirsiniz. Haber vermeyi unutmayın bizede
Tabikide haber veririmTakıldım size öyleinşallah hamilesinizdir. Ama arka arkaya ilişkiye girdiğiniz için sperm kalitesini düşürmüş oldunuz zaten spermleri 2 gün yaşıyor 2 1 2 1 girebilirsiniz. Haber vermeyi unutmayın bizede
Bencede en mantıklısı adetten 2 hafta sonrasını beklemek olucak bende öyle yapıcam eğer olmazaam 2 hafta sonra test yapıcam düşünmeyelim bizi etkiliyor bence yalnız olmadığımı fark ettim böyle konuşmak da iyi geliyor insana burda sizlerleAynen öyle canım Amin inşallah bende suan kendimden supeleniyorum dayanamadim yine test yaptim cikmadi artik adetimin iyice gecikmesini bekliycem
Daha çok yenisiniz stres yapmayın erkendenTabikide haber veririmŞöyle oldu istiyorum ya kendime sizlere ikna etmeye çalışıyorum 7-9-12-14 bu sperm kalitesi düşüceğini araştırdım o yüzden 2 ve 3 gün ara vererek ilişkiye girdik daha 3 aylık evliyim çok mu erkenden stres yapmaya başladım anlamadım
Aynen valla banada iyi geldi moral oldu teşekkür ederimBencede en mantıklısı adetten 2 hafta sonrasını beklemek olucak bende öyle yapıcam eğer olmazaam 2 hafta sonra test yapıcam düşünmeyelim bizi etkiliyor bence yalnız olmadığımı fark ettim böyle konuşmak da iyi geliyor insana burda sizlerle
İnşallah vardır canı gönülden duam sizinleDaha çok yenisiniz stres yapmayın erkendeninşallah tutunmuştur meleğin bizde 1 senedir deniyoruz ama bakalım 5 günüm kaldı regliye
Hm test yapalimda haberdar edelim birbirimizi inşallah olurHemen belirti olur mu bilmiyorum ama belim efsane ağrıyor karnım kasıklarım ve sık tuvalete girmeye başladım en çok buna şaşırıyorum ve beni şüphelendiren de bu sivilcelerim çıkmazdı çıktı
Kesinlikle yazalım merakla bekliyorumHm test yapalimda haberdar edelim birbirimizi inşallah olur
Dualarım hepinizle inşallahKesinlikle yazalım merakla bekliyorum
Ben yarın kan tahlili vericem çıkar inşallahKesinlikle yazalım merakla bekliyorum
İnşallahBen yarın kan tahlili vericem çıkar inşallah
Sonuç neymiş?İnşallah