- 5 Eylül 2017
- 124
- 33
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarih olarak uyyor mu peki. Öyle ise değerlendirin.İste bnim.agrım gelip geçti kasıklarımda agrı yok sag karın bolgemde var agrı gelıp vurup gecıyo ve bunu ıkı gundur tekrarlıyı
Gebe kalmış bile olabilirsin döllendiği gün böyle şeyler olabiliyormuşDuzensız adet yasıyorum ben ymurtalık tembellıgı var dedı doktor. Bu durum kendını gebelıge saklıyo korkucak bsey yok dedı ve klomen tedavısı uyguladı bu ay 20 agustosda adet oldum ve klomen kullandım bıttı. Doktorum bana 3 gun gun asırı bırlıkdelık soledı dun son gundu. Dun ve bugun sag tarafımda agrı oldu
Kistin varmiydi senin bende pko var doktor hem yumurtlama döneminde hem de adete yakın kasik ağrıların büyük ihtimal kisttendir demistiİnşAllah canım benım ya cok istyorum vala. Şuan fark ettım otururken bıle agrım oluyo doktora gtsemmı acaba.
Idrar yollari enfeksiyonu da kasik ve karin ağrısı yaparKist yok canım benım
O zaman hic yorum yapmayim inan hicbir bilgim yokKuzum agrım zaten ara ara oluyo dun ve bugun oldu ilk kez. İdrar yolu enfeksıyınunda sık idrara cıkmak oluyo bende ama yok. Karnıma dokundgumda agrı gbı acı gbı bsey var