• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama...

Ama doktor nerden bilecek sen ne zaman yumurtluyosun. O en fazla reglin 21. Günü progesteron testi yapıp, yumurtlamışmısın diye bakabilir.
Ben sağ kasığımdaki ağrıdan bilirdim yumurtladığımı ve ne zaman çok şiddetli hissettim o ay hamile kaldım. Bunu hissetmek güzel bişey. Takip edin mutlaka. Ağrının olduğu gün, ertesi ve 2 gün sonrası bebek olması şansı yüksek.

İste bnim.agrım gelip geçti kasıklarımda agrı yok sag karın bolgemde var agrı gelıp vurup gecıyo ve bunu ıkı gundur tekrarlıyı

Duzensız adet yasıyorum ben ymurtalık tembellıgı var dedı doktor. Bu durum kendını gebelıge saklıyo korkucak bsey yok dedı ve klomen tedavısı uyguladı bu ay 20 agustosda adet oldum ve klomen kullandım bıttı. Doktorum bana 3 gun gun asırı bırlıkdelık soledı dun son gundu. Dun ve bugun sag tarafımda agrı oldu

Duzensız adet yasıyorum ben ymurtalık tembellıgı var dedı doktor. Bu durum kendını gebelıge saklıyo korkucak bsey yok dedı ve klomen tedavısı uyguladı bu ay 20 agustosda adet oldum ve klomen kullandım bıttı. Doktorum bana 3 gun gun asırı bırlıkdelık soledı dun son gundu. Dun ve bugun sag tarafımda agrı oldu
Gebe kalmış bile olabilirsin döllendiği gün böyle şeyler olabiliyormuş

Hani desem ki adete 1 hafta var neyse bi ihtimal gebeliktendir diyeceğim ama daha adete cok var yumurtlama agrisi desem ara ara olur surekli olmaz birde 2 gun surer ortalama duyduğum kadarıyla hic bilmiyorum ama acaba yumurtan dolleniyor da onun ağrısı mi acaba ama bu konuda hicnir fikrim yok sadece tahmin

Kuzum agrım zaten ara ara oluyo dun ve bugun oldu ilk kez. İdrar yolu enfeksıyınunda sık idrara cıkmak oluyo bende ama yok. Karnıma dokundgumda agrı gbı acı gbı bsey var

Back