• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama...

Kızlar merhaba bilen arkadaslarim lütfen yardimci olabilir mi?benim sol tüpüm kapalı sag tupum acik sagdan yumurtlama gerçekleştiği zaman gebelik şansım var ama bunu bilmiyorum yani yumurtlama dönemindeyim genellikle (bu ay) sag kasigim daha belirgin ağrıyor ne yani o taraftan mi yumurtluyorum kafam cok karışık doktor sagdan yumurtladigin zaman gebelik sansin var dedi ama hic muayeneye çağırmadı benim bildigim usg de belli olmasi lazım acaba bildigimi düşünüp demedimi:110:o ay nerden yumurtladiginizi biliyor musunuz:kızgın:
Canım dış gebelikteki son adet tarihin neydi?düzenli regl oluyor musun her ay?

Canim dis gebeligi ben Ekimde yasadim sat hatırlamıyorum adet 33 30 değişiyor pko var bende
Bak şöyle hesapla,ekimde soldan yumurtlamışsın,kasım sağ,aralık sol,ocak sağ,şubat sol,mart sağ,nisan sol,mayıs sağ..mayısta regl olmadıysan soldasın şu an,yanlış düşünmüyorsam,ben olsam böyle hesaplardım:işsiz:

Bak şöyle hesapla,ekimde soldan yumurtlamışsın,kasım sağ,aralık sol,ocak sağ,şubat sol,mart sağ,nisan sol,mayıs sağ..mayısta regl olmadıysan soldasın şu an,yanlış düşünmüyorsam,ben olsam böyle hesaplardım:işsiz:
Pko oldugu icin belli olmuyormuş maleseff canim doktora demistim bende 1 ay sagdan 1 ay soldan oluyormuş öyle hesaplayim dedim nerden bileceksin belki 2ay ustuste soldan yumurtladin bu yuzden takip edeceksin sagdan yumurtladigin zaman gebelik olur demisti teşekkür ederm cevabi icin canım

Bu ay da kimyasal yaşadım canim degerim yeni 0 oldu

Arkadaşlar merhaba doktorum sag yumurtalıgmın 26 mm oldugnu soyledı ve bana 3.5.7 gunlerını verdı gun aşırı ıliskı dedı bizde uyguluyoruz. Bugun karnımda hafıf bı agrı olur ve akıntım normalden daha fazla ve beyaz renkde geldı sızce normal mi ? Yumurtalık catlaması olmus olabılırmı yardmcı olurmusunuz lutfen ...

Kuzu normalde yogun beyaz akıntı yumurtlama belirtisi ve kimilerinde de o donemde de kasik ağrısı oluyormus bende hic olmadi hemen gebellik belirtisi olmaz en erken dollenmeden 10 gun sonra diye biliyorum

Bende oyle bılıyorum kuzum sadece yumurtlama gerceklestımı dıye merak edıyorum ? Arada agrı vuruyo sag kasıma ama hep degıl
Ne tarafta olursa o tarafta yumirtlama gerceklesiyormus doktor herkes hissedemez onu demisti belki sende hissetmissindir yuzde 90 seninde ondandir

Bugun bı kere daha oldu agrı vurdu gıttı ama ne bılm ya korkuyorum bebegım oaz dıye
Agri dedigin nasil bir agri acaba yumurtlama bittikten ssonra bende kasik agrisi olmustimesela dun gribim hapsurdum sanki 2 tarafta yerinden cikti 2 3 saniye kadardi ama bana 5 dk gibi geldi:oha:

Boyle agrı sag karın bolgemde oluyo canım vurup gecıyo ama canımı yakıyo. Mesela dun doktorun iliskı olması gerekıyo demıstı . Dun beraberlık gerceklesırken eşım karnıma bastırdı ve aynı acıyı butun vucudumda hissettım. Daha once olmuyodu bu. İlk kez oldu. Bı oncekı ay klomen kullandım ama yumurtalık catlaması gerceklesmemıstı 17 mm di. Bu sefer 26 mm sag yumurtalıgım acaba catlamıs olabılır mi diye merk edıyorum nasıl anlıcam kı ya ..s.s.

Ben yumurtlamayi agridan değilde akintidan anlıyorum canim hic yaşamadım nasil bir agri bilmiyorum benim yaşadığım yumurtlamam 30 31 1 tarihleri arasiydi tek 30 iliski oldu o gun bitti 2 3 gun sonra agrim oluşuyor ona anlam veremedim

İste ben duzensız oldugum icin yumurtlama tarıhımı bılmıyorum doktorum doktorum bana klomen kullan demistı bu ay kullandım ayın 1 de doktora gttım doktor gayet guzel sol yumurtalıkda hareket yok sag yumurtalık 26 mm dedı 3.5.7 tarıhlerınde gun asırı bırlıkdelık dedı . Normalde benım agrım olmuyo ilk lez oldu bıde akıntım dun beyaz geldı. Bilmıyorumkı of ya.s.

İste ben duzensız oldugum icin yumurtlama tarıhımı bılmıyorum doktorum doktorum bana klomen kullan demistı bu ay kullandım ayın 1 de doktora gttım doktor gayet guzel sol yumurtalıkda hareket yok sag yumurtalık 26 mm dedı 3.5.7 tarıhlerınde gun asırı bırlıkdelık dedı . Normalde benım agrım olmuyo ilk lez oldu bıde akıntım dun beyaz geldı. Bilmıyorumkı of ya.s.
Insallah tutmustur canim bu ayki bat ne bilmiyorsun o zaman

Bende de pko var ve dis gebelikten dolayi sol tupum kapali çıktı adet dongum kafasina gore gecen ayki yani temmuz agustos 31 gunde olmusum bu ayda ona göre hesap yaparsak 15 eylül adet olmam lazim

Back