Canım dış gebelikteki son adet tarihin neydi?düzenli regl oluyor musun her ay?Kızlar merhaba bilen arkadaslarim lütfen yardimci olabilir mi?benim sol tüpüm kapalı sag tupum acik sagdan yumurtlama gerçekleştiği zaman gebelik şansım var ama bunu bilmiyorum yani yumurtlama dönemindeyim genellikle (bu ay) sag kasigim daha belirgin ağrıyor ne yani o taraftan mi yumurtluyorum kafam cok karışık doktor sagdan yumurtladigin zaman gebelik sansin var dedi ama hic muayeneye çağırmadı benim bildigim usg de belli olmasi lazım acaba bildigimi düşünüp demedimio ay nerden yumurtladiginizi biliyor musunuz
Canım dış gebelikteki son adet tarihin neydi?düzenli regl oluyor musun her ay?
Bak şöyle hesapla,ekimde soldan yumurtlamışsın,kasım sağ,aralık sol,ocak sağ,şubat sol,mart sağ,nisan sol,mayıs sağ..mayısta regl olmadıysan soldasın şu an,yanlış düşünmüyorsam,ben olsam böyle hesaplardımCanim dis gebeligi ben Ekimde yasadim sat hatırlamıyorum adet 33 30 değişiyor pko var bende
Pko oldugu icin belli olmuyormuş maleseff canim doktora demistim bende 1 ay sagdan 1 ay soldan oluyormuş öyle hesaplayim dedim nerden bileceksin belki 2ay ustuste soldan yumurtladin bu yuzden takip edeceksin sagdan yumurtladigin zaman gebelik olur demisti teşekkür ederm cevabi icin canımBak şöyle hesapla,ekimde soldan yumurtlamışsın,kasım sağ,aralık sol,ocak sağ,şubat sol,mart sağ,nisan sol,mayıs sağ..mayısta regl olmadıysan soldasın şu an,yanlış düşünmüyorsam,ben olsam böyle hesaplardım
Bu ay da kimyasal yaşadım canim degerim yeni 0 olduBak şöyle hesapla,ekimde soldan yumurtlamışsın,kasım sağ,aralık sol,ocak sağ,şubat sol,mart sağ,nisan sol,mayıs sağ..mayısta regl olmadıysan soldasın şu an,yanlış düşünmüyorsam,ben olsam böyle hesaplardım
Ne tarafta olursa o tarafta yumirtlama gerceklesiyormus doktor herkes hissedemez onu demisti belki sende hissetmissindir yuzde 90 seninde ondandirBende oyle bılıyorum kuzum sadece yumurtlama gerceklestımı dıye merak edıyorum ? Arada agrı vuruyo sag kasıma ama hep degıl
Allah gönlüne göre versin canim umarim bu ay mutlu haberlerini alırımİnsallah canm benım bebek sahıbı olmka istyorum. Bu yuzden bu merakım. Klomenn tedavisi goruyorum bu ıkıncı ayım
Agri dedigin nasil bir agri acaba yumurtlama bittikten ssonra bende kasik agrisi olmustimesela dun gribim hapsurdum sanki 2 tarafta yerinden cikti 2 3 saniye kadardi ama bana 5 dk gibi geldiBugun bı kere daha oldu agrı vurdu gıttı ama ne bılm ya korkuyorum bebegım oaz dıye
Insallah canim iyi düşün iyi olsun bat ne zaman???İnsallah canm benım bende çok istyorum. Allahım duysun sesımı
Insallah tutmustur canim bu ayki bat ne bilmiyorsun o zamanİste ben duzensız oldugum icin yumurtlama tarıhımı bılmıyorum doktorum doktorum bana klomen kullan demistı bu ay kullandım ayın 1 de doktora gttım doktor gayet guzel sol yumurtalıkda hareket yok sag yumurtalık 26 mm dedı 3.5.7 tarıhlerınde gun asırı bırlıkdelık dedı . Normalde benım agrım olmuyo ilk lez oldu bıde akıntım dun beyaz geldı. Bilmıyorumkı of ya.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?