Yumurtlama...

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kızlar merhaba bilen arkadaslarim lütfen yardimci olabilir mi?benim sol tüpüm kapalı sag tupum acik sagdan yumurtlama gerçekleştiği zaman gebelik şansım var ama bunu bilmiyorum yani yumurtlama dönemindeyim genellikle (bu ay) sag kasigim daha belirgin ağrıyor ne yani o taraftan mi yumurtluyorum kafam cok karışık doktor sagdan yumurtladigin zaman gebelik sansin var dedi ama hic muayeneye çağırmadı benim bildigim usg de belli olmasi lazım acaba bildigimi düşünüp demedimio ay nerden yumurtladiginizi biliyor musunuz

Selam canım bu kişiden kişiye değişiyor mesela bende yumurttlama olduğu zaman hiç bleirti olmuyor be alıntı ne ağrı sızı. En net yumurta takibi yaptırarak anlayabilirsin bence

Teşekkür ederim canim cevabın için ama doktor su gün gel vs. Bisey demedi sadece sagdan yumurtladigin zaman denersiniz dedi

Sat 4 martta oldu kacinci gün gitmem lazim acaba genelde 12 13.gun oluyor diye duydum gidenler adetin üzerinden ne kadar sure sonra gittiler acaba

Teşekkür ederim canim cevabın için ama doktor su gün gel vs. Bisey demedi sadece sagdan yumurtladigin zaman denersiniz dedi
Çok saçma nereden anlayacaksınki dedim ya ben yumurta takibi yaptım yumurtaladığım günü bildiği halde hiç belirti olmadı. Yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle bence canım

Bencede cok saçma muneccimmiyim ben bilip ona göre deneyecegim hayır doktor direk kestirip atinca kendimi o an cahil sandım dedim herkes biliyor herhalde ki bana bisey demedi sorup sormamak arasi gidip geldim şimdi tersler vs.diye sormadan çıktımçalışıyorum kolay kolay izin alamıyorum cuma gunu adetin uzerinden tam 14.gunu oluyor o zaman gidecegim artik azimla derim

Birde su var 3 gebelik yasadim sanırım 3 de solda oluştu sol tüpü tıkamış artik sonki dis gebelik acaba benim sadece sol yumurtalik mi çalışıyordu o kadar arastiriyoruz ki eskiden ne guzel gebe kalan dogum yapıyordu simdi cesit cesit seyler cikti kendimizi netlere arastirmalara vuruyoruz

Doktorunu değiştir bence canım o hiç uğraşmak istememiş belli. Askında ovulasyon testleride var istersen onlarıda bir deneyebilirsin. Tüp tıkalıysa açılabilitor neden açma işlemi yaptırmadın canım

Istedim canım bana dedigi bi baska doktor tabi sag tüpün açık 2 tup kapaliysa acilir dedi sagdan gebe kalirsin dedi kimse ilgilenmedi bile acalim bile demedi hatta bana direk tup bebek dedi dusunebiliyor musun???

Istedim canım bana dedigi bi baska doktor tabi sag tüpün açık 2 tup kapaliysa acilir dedi sagdan gebe kalirsin dedi kimse ilgilenmedi bile acalim bile demedi hatta bana direk tup bebek dedi dusunebiliyor musun???
Yokkk artık yaaa bence sen hiç vakit kaybetme o doktorla canım başka bir hekime başvur derim. İstanbuldaysan eğer kendi doktorumu tavsiye ederim

Adam akıllı nir doktor bulamadim dis gebelikten bu yana 4.ayim gebelik sonlandi 2 aydir en az 6 doktora gittim yok yok yok infertiliteye gittim tupten dolayi sen gebe kalıyorsun ilerleyemiyir burasi kısırlık bölümü dedi ne yaptiysam kimse ilgilenmedi resmen deli yerine koyuyorlar aceleci oldugumu sanıyorlar gecen yil 5 ay arayla 2 kez olumsuzluk yasadim canim aciyor ama kimse orali degil artik eşim bile cok uzatiyirsun tamam birsey yok işte diyor yani bi sagdan yumurtlayip yurtlamadigimi bilsem zaman kaybetmem oba göre yol alırım

Cok basit ovulasyon testi alip yap ne zmn yumurtladigini gorursun doktorada gerek yok bi kac ay boyle dene hsg cekildinmi bu arada ztn çekilmiş olman lazim anca oyle anlasilir kapali olup olmadigi kapali olsa acma ihtimalide var

İmkansız birsey istemiyorum sagdan yumurtlamam oluyor mu tup açık olabilir ama yumurta oluşuyor mu acaba birde bu boyutu var sonki sol ektopik gebelikti demekki sol tarafim daha aktif sagdan yumurtlama olmuyorsa ona göre yol alırım belki bu sefer actirma işi olur

Cok basit ovulasyon testi alip yap ne zmn yumurtladigini gorursun doktorada gerek yok bi kac ay boyle dene hsg cekildinmi bu arada ztn çekilmiş olman lazim anca oyle anlasilir kapali olup olmadigi kapali olsa acma ihtimalide var
Cevap icin teşekkür ederim canim benim asıl sorunum yumurtlamamin ne zaman oldugunu bilememem degil ne taraftan yumurtladigimi bilememek sagdan mi soldan mi onu bilmiyorum hani siz anlayabiliyor musunuz?

Soldan yumurtladigin zaman tekrar dos gebelik olma riskim fazla o yüzden sagdan yumurtladigin zaman düşün dedi doktor Aralık ayinda çektirdim hsg yi sol tup kapalı çıktı

Soldan yumurtladigin zaman tekrar dos gebelik olma riskim fazla o yüzden sagdan yumurtladigin zaman düşün dedi doktor Aralık ayinda çektirdim hsg yi sol tup kapalı çıktı
Anladim cnm mantikli bi soru cvbi bende bilmiyorum doktorunun takip etmesi lazim bence bide sagdan yumurtladiginda gebeligi dusun demis nerden anliycn bunu cok sacma ya bari gel takip edelim demeside lazimdi bence seni basindan savmis baska doktora git

Gebe kalabiliyorsunuz 6 ay gebe kalamazsaniz o zaman gelin dedi kibarca gönderdi muayeneye bile çağırmadı baska doktora aldim jinekoloji dem aldim inşallah buda bizim alanimiz degil deyip göndermez simdi onu düşünmeye basladim insallah yanlis bölümden almamisimdir

Arkadaşlar herkese mrhb . Bende bi ultrasyon kağıdında ki doktorun ölçüsünü merak ediyorum yumurtayı aceba bana yumurtan çok minik dedi ama bişey isaretlemis bilgisi olanlar lütfen cvp rica ediyorum

Eklentiler

• IMG-20170516-WA0023.jpeg
    29,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…